Socialpsykiatrisk botilbud i forskningsprojekt om tillid, søger kompetent og kreativ socialpædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Bofællesskabet Lioba udvider driften og søger socialpædagog eller socialfaglig medarbejder til stilling på 37 timer om ugen med arbejdstid i hverdage og weekender mellem kl. 7.00 og 23.30. Hver tredje weekend er en arbejdsweekend. Stillingen ønskes besat fra 1. marts 2024

Drømmer du om at blive en del af en arbejdsplads, hvor nysgerrighed, rummelighed og tålmodighed er nøglebegreb i arbejdet med mennesker i udsat position og hvor samskabelse er omdrejningspunkt i hverdagen. Med en ledelse der inviterer til nye faglige initiativer og ikke er bange for at udfordre dig og dine kollegaer? Er du bevidst om din faglighed og er du klar på, at sætte dig selv og din faglighed på spil? Hvis ja, så skal du søge stillingen hos os!

Om Lioba
Botilbuddet tilbyder ophold efter § 107 og § 108. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnose (sindslidelse og misbrug) og somatiske problemstillinger.
Bofællesskabet Lioba er en del af de socialpsykiatriske botilbud i Socialafdelingen i Frederiksberg Kommune. Lioba har til huse på O.V. Kjettinges Alle 7 på Frederiksberg.

Faglig tilgang
Der arbejdes socialpædagogisk med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats. Vi arbejder blandt andet ud fra en recovery tankegang, hvor vores fornemmeste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Vi tror på at respekt og ligeværd gør relations arbejdet muligt og kan dermed gøre at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen. Vi arbejder ud fra den forståelse af, at mennesker får disse udfordringer af en grund.

På Lioba hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores tværfaglige personalegruppe-sammensætning, hvor vi løfter i flok og hvor de enkeltes kompetencer ligeværdigt sættes i spil og hvor vi sætter hinanden frie.

Om forskningsprojektet:
Bofællesskabet Lioba deltager i TIES – Tillid i resocialiserende samtaler. TIES er et nyt forskningsprojekt, der skal styrke tilliden mellem socialt udsatte borgere og medarbejdere på bostederne. Forskningsprojektet er støttet af Veluxfonden med 5,5 mio. kr. Projektet løber fra april 2023 til 2026.

Når man til dagligt arbejder med socialt udsatte mennesker kender man til dilemmaet om at man både skal støtte og rådgive, men samtidig stille krav til beboeren. Medarbejderen kan i disse situationer sidde tilbage med følelsen af, at de krav, der bliver stillet til borgeren, faktisk kan blive opfattet som tillidsbrud fra beboerens side. Men hvorfor er det sådan, og kan man gøre noget for at imødegå det?

Det skal forskningsprojektet TIES hjælpe med at afdække. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Café Exit og Bofællesskabet Lioba på Frederiksberg. Her sættes der ved brug af video- og lydoptagelser af samtaler og grundige analyser af kommunikationen mellem beboer og medarbejder fokus på, hvad det er, der ikke virker i kontakten, og ikke mindst på hvad der virker

Kodeordet er tillid! Et område, som er stort set ubehandlet i forskningsmæssige sammenhænge, for hvad er det, der gør at den gensidige tillid styrkes eller svækkes? Det sætter projektet fokus på, gennem video- og lydoptagelser af interaktionen mellem borger og medarbejder På Bofællesskabet Lioba – ikke bare i mødesammenhænge, men gennem hele dagens gøremål – i og udenfor bofællesskabet

Så det må du meget gerne synes godt om, og vi ser gerne, at du er en aktiv del af projektet

Udvikling i 2024
Udover at vi sætter tillid på dagsorden i 2024, vil vi have et øget fokus på at skabe flere meningsfulde aktiviteter for beboerne i hverdagen. Flere beboere har ønske om at lave noget praktisk arbejde, som reparation af cykler, havearbejde, madlavning og anden vedligeholdelse. Vi ser derfor gerne, at du udover at være en dygtig medarbejder også har nogle praktiske færdigheder

Om dig
Det er vigtigt for os at du er empatisk, anerkendende og har stærke relationelle kompetencer og at du er fagligt velfunderet, handlekraftig og psykisk robust. Det er også vigtigt for os, at du er rummelig og tålmodig i arbejdet med voksne med dobbeltdiagnoser.

Vi lægger derudover vægt på at du:
  • Har kendskab til arbejdet med dobbeltdiagnoser
  • Er mødestabil
  • At du formår at omsætte metoder og tilgange til praksis
  • Kan koble teori og praksis og sætte ord på hvad faglighed er for dig
  • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter
  • Kan skabe håb og give omsorg selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget vi umiddelbart ikke forstår
  • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give feedback og kritik med henblik på i samarbejde at udvikle praksis


Hvad kan du forvente af os:
En engageret, inkluderende og faglig personalegruppe med fokus på kollegialt sammenhold, faglig sparring, løbende supervision og et godt arbejdsmiljø.
En nærværende, tilgængelig og ambitiøs ledelse der stiller høje krav til dig og dine kollegaer. Vi sigter mod at være en tydelig og gennemsigtig organisation med stærk faglighed, god faglig etik og høj trivsel for beboere, kollegaer og ledere for derigennem at skabe de bedst mulige rammer for beboerne og derudover
  • Faglige dilemmaer
  • Faglig udvikling gennem kurser, interne drøftelser og supervision
  • Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi aldrig afstår fra at reflektere over vores praksis og organisering i tæt dialog med hinanden og ledelsen og hvor vi dokumenterer effekten af vores praksis

For yderligere oplysninger: Afdelingsleder Randi Klingenberg-Holm, tlf. 28980122

Ansøgningsfrist er d. 26. januar 2024 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Vi skal bede dig fremvise straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Fredag den 26. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederiksberg

    Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra den 1. juli 2024Børnehuset Marthagården er et populært børnehus centralt på Frederiksb..
    • Pædagog
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Pædagog i København S

    <p>Are you passionate about transforming strategic insights into meaningful organizational change? Do you have the ability to lead impactful strategic initiatives, leveraging your expertise i..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8