Alsidig pædagog til børnehave med stærk profil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Fasangården har sjældent ledige pædagogstillinger – nu søger vi en dygtig pædagog til vores børnehave.

Fasangården er en integreret institution på Frederiksberg med gode fysiske rammer, en tydelig og transparent ledelse og et trygt og stærkt arbejdsfællesskab. På alle stuer er der 2 pædagoger og en pædagogmedhjælper. Vi har fastansatte ”flyvere” til at nå minimumsnormeringen og eget korps af kendte vikarer. Vi hjælper altid hinanden og ingen er alene.

Vi søger uddannet pædagog, somvil være med til at give Fasangårdens børn en god dag, hver dag. Stillingen er på Græshoppen med 15-18 børn i alderen 3-5 år, hvor din nærmeste pædagogkollega er Lene på 40 år, som har stærke forcer inden for struktur og kreativitet. Lene har arbejdet i Fasangården i snart 8 år. Græshoppens faste pædagogmedhjælper er Daniel som snart har været på stuen i et år.

Vi tilbyder dig meget gerne 37 timer, men vi er villige til at forhandle timetallet.

Hvorfor skal jeg vælge Fasangården, når der er masser andre jobs?

Det skal du, hvis du vil arbejde et sted, med at stabilt fundament og med gode muligheder for at sætte dig selv i spil med dine pædagogiske kompetencer og interesser, om end det er akrobatik, robotværksted, hulebyggeri eller noget helt fjerde.

Du skal også gøre det, hvis du vil arbejde et sted med kollegaer, som værner om trygge arbejdsfællesskaber, faglig udvikling, at skabe spændende pædagogiske forløb sammen og kollegaer som godt kan grine ret højt i pauserummet.

I Fasangården er der også gode muligheder for kurser og uddannelse, fx diplom-fag og Marte Meo-terapeut uddannelsen. Vi har en terapeut i vuggestuen og yderligere to pædagoger som er ved at uddanne sig. Hvert år tager vi på studietur til Italien hvor vi dygtiggør os indenfor Reggio Emilia filosofien.

Vi har egen ressourcekonsulent ansat i huset og ud over det arbejder vi tæt sammen med PPR og forvaltning om stærke børnefællesskaber.

Hvad skal jeg mere vide om Fasangården?

Fasangården er en veldrevet profil-institution. Vi arbejder med inspiration fra den italienske pædagogiske filosofi Reggio Emilia, som har læring gennem kreativt virke som en meget tydelig fane. Samtidig arbejder vi for at give børnene varierede muligheder for aktivitet og udfoldelse i alsidige børnefællesskaber – herunder bl.a. rytmik, natur og science, planteforståelse, boldspil og fangelege, båldag hver uge, ture til nær og fjern, kultur og venskaber.

I Fasangården er vi meget stærke inden for bl.a. kunst og kreativitet, anerkendelse og relationsarbejde, og vi har høj pædagogisk faglighed. I øjeblikket har vi udviklingsfokus på leg med deltagende voksne (herunder implementering af legemanuskripter) og læringsrum på vores store grønne legeplads.

Hvad siger pædagogerne selv?

Isabella, som har været i Fasangården i 7 år, fortæller ”Grunden til, at jeg har været her i 7 år er, at der er meget høj faglighed, og at der hele tiden er mulighed for, at jeg kan udvikle min faglighed. Jeg har gode kollegaer og oplever et stærkt og trygt fællesskab, hvor er er plads til os alle sammen. Vi bruger hinandens viden og erfaring, alt det vi gør i både projekter og rutiner er fagligt begrundet og der er altid plads til at genbesøge det og justere ved behov. Som pædagog er der plads til både egne og fælles pædagogiske projekter, hvor vi følger børnenes spor i et fleksibelt mulighedsrum”.

Heidi, som har været her i 9 år fortæller: ”Jeg kom fra noget helt andet og havde svoret at jeg aldrig skulle i børnehave. Jeg faldt for måden at arbejde med børn og kunst på, og Fasangårdens børnesyn i det hele taget, hvor der bl.a. værnes om fantasien og ses en værdi i børnenes måde at udfolde sig på. Som ny lærte jeg hurtigt enormt meget nyt og det var lige ved at skræmme mig væk – men opdagede hurtigt at jeg godt kunne! Jeg synes, at vi hele tiden bliver klogere i et passende tempo og jeg fik hurtigt ansvar i passende mængder”.

Hvad tænker Fasangården, at jeg som ny pædagogkollega skal kunne?

Du skal være med til, hver dag at skabe en tryg og forudsigelig hverdag, hvor børnene bliver opfordret til at opleve og udforske verden omkring sig.

Du skal vide, hvad der driver din pædagogiske gejst og måske have områder du brænder særlig meget for.

Du skal ville og kunne samarbejde, være bevidst om brugen af narrativer, og altid have et positivt og ressourceorienteret sprogbrug. Du skal også være åben for at lære nyt og villig til at lære fra dig.

Du behøver ikke at have erfaring med Reggio Emilia, men vi forventer, at du har orienteret dig og at du er med til at opretholde og give liv til vores fælles retning.

Hvad skal jeg ellers vide?

I Fasangården tilbyder vi også:

  • Indflydelse på egen arbejdstid (timetal kan drøftes)
  • Tidlig fri hver 3. fredag
  • Mulighed for gratis parkering
  • Møder i dagtimerne
  • Studietur til Italien
  • Godt arbejdsmiljø og høj medarbejder- og forældretilfredshed

Hvad med det praktiske?

Vi er normeret til i alt 152 børn, som er fordelt på 5 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper og vores klub for de ældste børnehavebørn. Vi prioriterer uddannet personale og hver stue har 2 pædagoger og en pædagogmedhjælper. Der er eget ledelsesteam bestående af leder, souschef og en afdelingsleder med ressource-funktion. Fasangården ligger i hjertet af Frederiksberg med både offentlig transport og gratis parkering meget tæt på. Vi har store lyse grupperum, flere fælleslokaler og en stor grøn legeplads med bl.a. æbletræer, fleksible udendørs atelierer, plads til det vilde og det stille og udsigt til en bondegård.

Løn og ansættelsesvilkår:
Er i henhold til gældende overenskomst samt indgået aftale om ny løn.

Det er i Frederiksberg kommune et krav at vi indhenter straffeattest og børneattest.

Ansøgningsfrist er: d. 15.marts kl. 12:00

Samtaler afholdes løbende.

Yderligere information:
Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.frb-fasangaarden.aula.dk

Eller ved kontakt til Karina på tlf. 28981330 eller Signe på tlf. 28981333

Ansøgning modtages kun via linket her på siden.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Fredag den 15. marts 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København S

    <p>Are you passionate about transforming strategic insights into meaningful organizational change? Do you have the ability to lead impactful strategic initiatives, leveraging your expertise i..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et team, hvor høj faglighed er i højsædet? Hvor vi vægter nærvær i det pædagogiske arbejde - samt værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø og kollegialt fælle..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Vil du være med til at gøre en forskel i hverdagen for de sødeste børn i Dragør? Så har du chancen for at blive en del af et spændende børneliv sammen med en masse skønne kollegaer. Køjevænget .
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. juni 2024 11
31. maj 2024 9
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 6
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6