Leute søger medarbejdere til aflastning, Frederikssund og omegn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Vil du gøre en forskel for børn og unge med særlige behov? Og brænder du for at arbejde 1:1, hvor du har god tid til at fordybe dig med det enkelte barn? Leute søger lige nu medarbejdere til opgaver hos familier med børn og unge med kognitive funktionsnedsættelser i Frederiksksund.

Om jobbet

Som aflaster eller støttekontaktperson i Leute bliver du tilknyttet en eller flere familier, alt efter hvor mange timer du ønsker at arbejde. Det sikrer stabilitet og tryghed for både dig som medarbejder, barnet /den unge og familien. Med et job i Leute er du med til at give familier med børn med særlige behov en hjælpende hånd og at skabe et tiltrængt pusterum i en udfordret hverdag.

I nogle familier er opgaven at lave aktiviteter sammen med barnet hjemme eller på ture ud af huset. Det kan fx være at I tager en tur i skoven, svømmehal eller på fodboldbanen, eller I leger med Lego på værelset, er kreative eller hopper på trampolin i haven.Du har hele tiden din pædagogiske værktøjskasse i brug og støtter og guider barnet, når der er behov. I andre familier er der behov for en mere intensiv, pædagogisk støtte i hjemme, og der kan fx være tale om børn med udadreagerende adfærd, særlige behov for struktur og rammesætning, eller at du arbejder med deres skolevægring og sikrer, at barnet kommer op om morgenen og afsted i skole.

Om dig
Du er pædagog, pædagogisk assistent, skolelærer eller lignende. Det kan også være, at du har erfaring som pædagogmedhjælper eller at du er pædagogstuderende eller lignende. Vi matcher din erfaring og kompetencer med opgavens karakter, og vi sikrer, at både du og familien føler jer trygge i opgaven, før vi starter et samarbejde.

Værd at vide
Du får tilknyttet en fast koordinator, som tilbyder supervision og løbende sparring, og som kender både familien, barnet og opgaven indgående. Ens for alle aflastningsopgaver er, at det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, at du er pligtopfyldende og at du kan se dig selv i jobbet i en længere periode.

Når du har sendt din ansøgning, og vi vurderer, at du har den relevante erfaring og de rette kompetencer til at kunne arbejde på opgaver i Leute, vil du blive kontaktet af vores rekrutteringskonsulent. Her vil du blive tilbudt et jobinterview, hvor I sammen afdækker dine kompetencer og ønsker for arbejdstid. Herefter vil vi i fællesskab tale om de opgaver, der kan være relevante for dig

Leute tilbyder:

  • Opgaver, hvor du har mulighed for at fordybe dig i arbejdet med det enkelte barn. I nogle familier arbejder du selvstændigt. I andre arbejder du i mindre teams omkring barnet.
  • Fast familiekoordinator, der kender dig, familien og opgaven. Din koordinator sikrer dig en god opstart, og er også tilknyttet sagen, så I løbende kan tale sammen om opgaven og eventuelle udfordringer eller ønsker du eller familien måtte have.
  • Faglig sparring/supervision ved behov med en pædagogisk konsulent ansat i Leute.
  • Mulighed for forskellige opgaver hos flere familier, hvis du ønsker det, så du samlet kan have flere timer
  • Specialopgaver, der matcher dine kompetencer og interesseområder

Er jobbet som aflaster noget for dig? Send os din ansøgning med et par ord om dig selv og hvilken forskel du vil gøre hos os.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

Stillingsopslaget vil blive taget ned, når vi har fundet de rette kandidater.

Har du spørgsmål til stillingen eller om at være ansat i Leute, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringskonsulent Dorthe Skovgaard på [email protected].

Om Leute

Leute er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde. Vi samarbejder med kommuner over hele landet om at skabe de bedste betingelser for børn og unge med særlige behov. Enten fordi de har et fysisk eller psykisk handicap eller fordi deres livsvilkår er mere udsatte, sårbare eller belastede end de vilkår som gennemsnittet i Danmark vokser op under.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederikssund
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Hillerød

    Vil du bidrage til, at vores handelssystemer og drifts-flow kører stabilt? I [xxxxx] står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter og stiller høje krav, og her kommer du..
    • Pædagog
    • Hillerød
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du nyuddannet eller erfaren, så søger kildedalen/favrholm en til to pædagoger til vuggestuen35-37 timer pr. 1. august 2024 eller så hurtigt som muligt Vi er et dagtilbud, fordelt på to m..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Forestil dig en hverdag, hvor I altid er to voksne i klassen. Hvor I sammen planlægger og udfører dagens program i et tydelig rammesættende og inkluderende læringsmiljø.Så kan du nu blive en de..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Myretuen er en integreret institution i Skævinge. Vi har to huse på to sammenlagte matrikler. I det ene hus har vi én børnehavegruppe. I det andet har vi tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 11
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 16
10. juni 2024 17
9. juni 2024 22
8. juni 2024 22
7. juni 2024 22
6. juni 2024 22
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15
1. juni 2024 15
31. maj 2024 13
30. maj 2024 12
29. maj 2024 11
28. maj 2024 11
27. maj 2024 10
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 12
23. maj 2024 9
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 7
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8