Medarbejder til Rådgivningshuset - sociale og mentorindsatser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Kollega til Rådgivningshuset – indsatser på social- og mentorområdet
Rådgivningshuset er den sociale indgang for borgere over 30 år med fysiske, psykiske og/eller sociale problemstillinger, som har brug for lettere støtteindsatser i form af støttende samtaler, misbrugsbehandling, mentorforløb, opholder på herberg/krisecenter og lign. Der ydes samtidig vejledning om alt lige fra støttebehov, økonomi, manglende bolig via vores Åbne Rådgivning.

Rådgivningshuset yder støtte efter både den sociale lovgivning samt beskæftigelseslovningen. Vi har netop været igennem en sammenlægning, så vi i dag udover sociale støtteindsatser også udfører mentorindsatser for Jobcenteret, herunder jobformidler-delen tilknyttet Ressourceforløbsborgere samt som udskrivningsmentorer ved udskrivning fra psykiatrisk afdeling.
Mentorområdet arbejder målrettet med motivation for indgangen til eller fastholdelsen på arbejdsmarkedet, ligesom der ydes støtte til at øge sine ressourcer og nedbryde barrierer, herunder i form af målrettet at bryde sine dårlige mønstre.

I henhold til den sociale lovgivning yder Rådgivningshuset støtte til gruppeforløb samt individuel støtte med de individuelle fastsatte mål, hvor der for selve myndighedsdelen på § 85 støtte/kontaktperson er tilknyttet socialrådgivere, som foretager udredning i henhold til VUM.
Vi har koblet flere områder til Rådgivningshusets fysiske hus, hvor Ydelsen (og lige straks også Borgerservice) er repræsenteret.

Vi vil fremadrettet være 11 kolleger fast tilknyttet huset, hvor du vil indgå i det dynamiske samspil og samarbejde på tværs af faggrupper, der sætter fokus på den helhedsorienterede indsats sammen med vores borgere. Den uddannelsesmæssige baggrund i huset er mange-artet, og vi har både socialrådgivere, socialpædagoger, SOSU-assistenter og medarbejdere inden for coaching-området.

Lovområdet er derfor en kombination af Lov om Social Service inden for det specialiserede voksenområde samt Lov om aktiv beskæftigelsesindsats. Udover § 82-forebyggende støtteforløb samt forskellige typer mentorforløb, håndterer Rådgivningshuset også § 99 opsøgende indsatser, opfølgning ifm ophold på krisecentre/herberg samt misbrugsbehandling, hvor Frederikssund hjemtager rusmiddelbehandlingen på stofmisbrugsområdet i 2024. Vi bevilger her udover § 85 støtte-kontaktperson via vores interne leverendør, og herudover er vi ansvarlig for den netop vedtagne hjemløse-strategi.

Vi har et tæt samarbejde med politiet, psykiatrien, Jobcenteret og Ydelsen, men vigtigst er samarbejdet i de målrettede indsatser med vores borgere i en åben dialog, med udgangspunkt i Recovery-modellen, og hvor det er vigtigt for os altid at tage udgangspunkt i borgerens målsætninger for samarbejdet.

Du skal ud fra ovenstående være indstillet på en tværfaglig opgaveløsning, hvor afsættet for den samlede indsats i fællesskab med borgere tager udgangspunkt i muligheden for at blive så selvforsørgende og/eller opretholde et så selvstændigt liv som muligt.
Vi forventer en empatisk og anerkendende tilgang til vores borgere, og du skal samtidig være nysgerrig og rummelig i forhold til et samarbejde på tværs af mange fagområder og samarbejdspartnere, hvilket fremgår af vores kommunale strategi i ”Sammen om Frederikssund”. Vi lægger vægt på udnyttelse af vores fælles kompetencer.
Den Åbne Rådgivning i huset er vores fælles fundament, som du skal være indstillet på at indgå i, ligesom husets gruppeforløb er under løbende udvikling og driftes af medarbejderne på tværs.

Din faglige profil:
  • Du skal have en relevant uddannelse som f.eks. socialpædagog, og/eller kompenserende praksiserfaring som gør dig kvalificeret til at søge stillingen. Skulle du have socialrådgiver-baggrund med ønske om at arbejde inden for det sociale område, modtager vi også gerne en ansøgning.
  • Du skal være nysgerrig på udviklingsprocesser i gruppen. Du skal samtidig have interesse i opsøgende og brobyggende tilgang i forhold til borgerne.
  • Vi forventer, at du som kollega er en faglig sparringspartner og sætter pris på faglige drøftelser i teamet, herunder med respekt for de forskelligheder der er.
  • Du skal forvente en skriftlig tilgang med sagsoprettelser og løbende journalisering i flere fagsystemer.
  • Du skal have kørekort og forvente udkørende funktion.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Rådgivningshusets medarbejdere på telefon 70 22 22 10 eller afdelingsleder Heidi Andersen på 47 35 10 00.

Løn
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med principperne efter Ny Løn.

Ansøgningsfrist
Fristen for ansøgning er mandag den 23. oktober 2023 kl. 12.00 med forventet afholdelse af samtaler torsdag den 26. oktober 2023.

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Kontakt
Afdelingsleder Heidi Andersen på 47 35 10 00
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederikssund
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog, og brænder du for at arbejde med børn med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser? Vil du være en del af et team hvor der samarbejdes om at skabe det gode børneliv for børn med sær..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Frederiksborg Byskole søger en børnehaveklasseleder til vores kommende 0.årgang. Vi har tre børnehaveklasser hvert år. Alle tre børnehaveklasser er placeret i den nybyggede Bakkefløj, som vi tog i .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Kom og leg med os i Maglehøj- det vil vi glæde os til……Vil du være en aktiv del af et inspirerende, legende og udviklende børnehus, der arbejder struktureret omkring pædagogikken og vægter faglighe..
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Vi søger erfarne pædagoger, som er fagligt funderet og har et indgående kendskab til børn med særlige udfordringer. Du vil få faste timer i skolens specialtilbud og/eller mellemform på almenområdet..
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
31. maj 2024 13
30. maj 2024 12
29. maj 2024 11
28. maj 2024 11
27. maj 2024 10
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 12
23. maj 2024 9
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 7
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 7
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6