Blomsterspirens børnehave søger nysgerrig pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Hos os bidrager alle med en unik brik til vores fælles puslespil, som udgøres af børnene, forældrene, kollegaerne og samarbejdet. Er det dig og din brik, der nu skal bidrage til vores puslespil ?

Hvad er du med til at tage del i hos os?

Du kommer til at tage del i vores fælles hverdag, som tager udgangspunkt i en blanding af læreplanen, vores eget tilrettelagte pædagogiske årshjul og vigtigst af alt: hvad der er på spil i børnegruppen - og hvad de er optaget af. Vi er altid fleksible i planlægningen da det er vigtigt for os at følge børnenes spor.

Hvordan ser din og børnehavens hverdag ud?

I Blomsterspirens børnehave er vi 3 stuer med ca. 20 børn på hver stue hvor der er 3 medarbejdere om formiddagen og 2 medarbejdere om eftermiddagen.

Vi arbejder ud fra en genkendelig hverdag med faste aktiviteter, som vi mener giver børnene en forudsigelighed – og dermed ro til at fordybe sig. For at give børnene de bedste udviklingsmuligheder, opdeler vi indimellem børnene i mindre grupper eller i aldersopdelte grupper.

Vi styrker bl.a. børnenes sociale kompetencer ved at arbejde bevidst med ”fri for mobberi”. Desuden arbejder vi med ”play and learn” så børnene får kendskab til engelsk, eks. synger vi engelske sange og siger enkelte ord i hverdagen – på engelsk.

Vores dejlige store legeplads giver mulighed for mange aktiviteter, vi er derfor ude hver dag uanset vejret. Den skal ses og opleves, med alle vores højbede og ”gemmesteder”.

Citat fra pædagog / Jessica : ”I Blomsterspiren har jeg fundet mine pædagogiske ben”. Du er velkommen til at ringe på tlf 23435148 og få citatet uddybet.

Hvad får du hos os?

Hos os bliver alle inddraget i beslutninger og har medbestemmelse fx hvad angår planlægning af hverdagen og evaluering af vores pædagogiske aktiviteter. Din stemme har lige så stor betydning, som alle vi andres, og vi efterspørger den.

I udviklingsøjemed går vi vejen sammen, og vi går gerne langsomt for at få alle med. Vi afsætter den tid, der skal til for en fælles dialog, så du og vi sammen, oplever en mening med det vi gør.

Du kommer til at tage aktiv del i prøvehandlinger, hvor vi justerer og øver os sammen – det tror vi på, vi bliver dygtigere af. Eks. er vi begyndt at eksperimentere med bæredygtighed i børnehøjde, så vi har et plasticmonster der kun vil spise plastic, vi pakker gaver ind i avispapir, julegaven til forældrene kan være chilisalt hvor chilierne er dyrket i vores højbede.

Vi prioriterer tid til, at du og dine kollegaer hver har en ½ times forberedelse om ugen, som er skemafastlagt. Det kan fx være forberedelse af forældresamtale eller planlægning af pædagogiske aktiviteter.

Hos os får du løbende førstehjælpskurser gennem ”Red mit barn”, så alle er opgraderet i førstehjælp. Gennem Falck Health Care har du mulighed for at få: zoneterapi, akupunktur, massage, kiropraktik, da vi gerne vil være med til at passe på dit helbred.

Hvad drømmer vi om, at du kan bidrage med?

Være en medspiller i legen, igangsætte, være observant, og ikke mindst følge barnet, der hvor det er lige nu.

At du interesserer dig for relations arbejdet med forældre, børn og kollegaer og gerne vil bidrage til, at vi i fællesskab udvikler vores relationskompetencer.

Arbejde selvstændigt, samt bidrage i teams, hvor vi ser vores forskelligheder som en styrke, dette er for os en vigtig brik i det samlede puslespil.

At du kan bidrage til den glade stemning vi har i huset, når du møder børn, kollegaer og forældre – også i en til tider travl hverdag.

Blomsterspiren er en kombineret institution med ca. 40 vuggestuebørn og ca. 60 børnehavebørn.

Vi har nogle dejlige børn, hvis forældre fortrinsvis arbejder på Gentofte hospital. Vores faste åbningstid er 6.30-17, men vi kan tilbyde udvidet åbningstid til kl. 18.

Vi har driftsoverenskomst med Gentofte kommune, men er selvejende gennem Gentofte børnevenner, - vi har derfor mange gode tiltag og støtte fra flere samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhentes relevant straffeattest og børneattest.

Hvis du er ved at være færdiguddannet pædagog, er du også velkommen til at kontakte os og søge stillingen.

Vigtigst af alt, så vil vi gerne møde dig, så du er velkommen til at komme forbi eller ringe til os - inden du søger stillingen, gerne i tidsrummet 10-13.30. Så kontakt gerne daglig leder Dorte Hvid Jensen på tlf. 23435197

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gentofte
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde i en lille ny opstartet daginstitution – med en gennemtænkt indretning, skønt udeareal med bålhus, St. Dyrehave skov forenden af stien, grønne områder og et væld af legep..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    I dagtilbud Chili er vi nysgerrige, legeglade og vilde med det gode børneliv, vil du være med?Chili søger en pædagog med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere. Det gode..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du Børnehaveklasseleder, brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen?Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?Hvis ja, så vil vi gerne invitere..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2