Cphbusiness søger underviser til uddannelsen laborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at uddanne studerende inden for laboratorieområdet på erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness)? Og drømmer du om et job med frihed til selv at planlægge din dagligdag i et fagligt fællesskab med engagerede kolleger? Så er du måske vores nye kollega på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød.

Vi søger en underviser, der vil være en del af vores fede studiemiljø fyldt med engagerede laborantstuderende – og som kan være med til at klæde dem på med kompetencer inden for kemi- eller bioteknologi.

Om jobbet
Som underviser på Cphbusiness Laboratorie og Miljø indgår du i et fast team på seks medarbejdere, der samarbejder om både studerende og udvikling af uddannelsen. Du får stor frihed til at præge din undervisning, samtidig med at der er god mulighed for at sparre medteamet. Vi ser læringsmiljøet som et miljø, som vores undervisere og studerende skaber i fællesskab.

Undervisningen bygger i høj grad på, at vores studerende bliver motiveret af at arbejde med konkrete problemstillinger – gerne i samarbejde med en virksomhed. Derfor er vores undervisning tematiseret, så de studerende møder en dagligdag, der er så tæt på virkeligheden i erhvervslivet som muligt.

Som underviser er du selv med til at planlægge, hvornår og hvordan undervisningen skal afholdes, og du vil have rig mulighed for at byde ind med kreative idéer og udvikle uddannelsen og afdelingen.

På Cphbusiness Laboratorie og Miljø udbyder vi erhvervsakademiuddannelserne laborant og miljøteknolog. Afdelingen har cirka 20 medarbejdere og det giver et godt og nært kollegialt arbejdsmiljø, hvor der er øje på den enkelte medarbejders behov. På erhvervsakademiuddannelsen laborant er der cirka 100 studerende, og på erhvervsakademiuddannelsen miljøteknolog er der cirka 75 studerende.

Om dig
Det vigtigste for os er, at du brænder for at undervise og har lyst til at hjælpe og støtte vores studerende. Da cirka halvdelen af undervisningen foregår i laboratoriet, er det vigtigt, at du formår at give din undervisning en praktisk vinkel, og at du kan inddrage virksomheder i din undervisning, så den bliver så praksisnær som muligt.

Du skal være en holdspiller, der kan planlægge og udvikle læringsforløb i samarbejde med andre undervisere.

Fagligt leder vi efter en kollega, der har interesse og kompetencer inden for et eller flere af områderne:

  • HPLC, GC, NMR og ICP
  • Synteser
  • Lægemiddelfremstilling
  • Proteiner og enzymer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau – fx som kemiker, biokemiker, kemiingeniør, biolog eller molekylærbiolog – og gerne flere års relevant erhvervserfaring enten fra erhvervet eller undervisningsområdet fx som gymnasielærer.

Adjunkt på Cphbusiness
Området Laboratorie og Miljø er ét af Cphbusiness’ seks programområder. Her bliver du en del af et team, som i fællesskab planlægger og gennemfører undervisning, vejledning og udviklingsprojekter for og i samarbejde med erhvervslivet.

Undervisningen er primært på fuldtidsuddannelsen laborant, men der kan forekomme enkelte kursusforløb for virksomheder

Som nyansat adjunkt indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.

Løn- og ansættelsesvilkår
Som fastansat adjunkt/lektor bliver du ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Maria Baunbæk på telefon: 36 15 47 30 eller via e-mail: [email protected].

Sådan søger du
Søg jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2023. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Tiltrædelse snarest muligt.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby, Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet we dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hillerød
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Kvistgård

    Are you ready to be part of an innovative, international vaccine company committed to making a real difference by protecting lives every day? Do you thrive in a collaborative environment alongside .
    • Forsker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Forsker i Kvistgård

    Do you want to play a central role in ambitious projects? Are you motivated by cross-organisational tasks? Would you like to join a fast-moving international company with state-of-the-art technolog..
    • Forsker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Forsker i Snekkersten

    The Eriksholm Research Centre, a part of [xxxxx], is seeking industrial PhD and postdoc candidates to join our team. We are looking for highly motivated and skilled candidates to carry out indepen..
    • Forsker
    • Snekkersten
    Få mere info
  • Forsker i Snekkersten

    The Eriksholm Research Centre, a part of Oticon, is seeking industrial PhD and postdoc candidates to join our team. We are looking for highly motivated and skilled candidates to carry out independe..
    • Forsker
    • Snekkersten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 3