Teamkoordinator til Døgninstitutionsteam på [xxxxx], Region Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en teamkoordinator med stærke samarbejdsevner til døgninstitutionsteamet på Børne-Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup.

Om døgninstitutionsteamet

Døgninstitutionsteamet er et tilbud til unge, som har behov for psykiatrisk behandling, og som samtidig bor på en døgninstitution. Tilbuddet vil i første omgang omfatte 3 døgninstitutioner, og på sigt skal samarbejdet udvides til flere døgninstitutioner i regionen.

Døgninstitutionsteamet skal sikre den bedst mulige behandling samt et godt samarbejde med den kommunale sektor og døgninstitutionerne. Behandling og organiseringen af teamet bygger på F-ACT principperne, hvor behandlingen foregår på døgninstitutionerne og med mulighed for at intensivere behandlingen, hvis den unge har behov for det.

Et særligt vigtigt udviklingsområde for det nye døgninstitutionsteam bliver – i samarbejde med døgninstitutionerne – at udvikle og etablere en velfungerende samarbejdsmodel, så de unge oplever en sammenhængende indsats.

Dine primære opgaver

Som teamkoordinator vil du både varetage kliniske opgaver og have en koordinerende rolle for teamet. Dine opgaver som teamkoordinator er:

  • At tilrettelægge og varetage patientforløb – samt løbende justere intensiteten af den behandlingsmæssige indsats ud fra den enkeltes behov
  • Sparringspartner til personalet på døgninstitutionerne
  • Løbende koordinere, tilpasse og vedligeholde samarbejdet mellem døgninstitutionerne, sengeafsnit og ambulatorier i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center samt døgninstitutionsteamet
  • Ansvarlig for at koordinere det daglige arbejde og fordele opgaver i teamet
  • Planlægning af board-møder ud fra F-ACT modellen

Døgninstitutionsteamet vil til start bestå af 2 sygeplejersker, to speciallæger og en teamkoordinator. Teamet er forankret under intensivt døgnafsnit B204, og du vil referere til afdelingssygeplejersken og den afsnitsledende overlæge.

Vi søger en teamkoordinator som

Har en sygeplejefaglig eller pædagogisk baggrund og som har stærke samarbejdsevner samt mindst 2 års erfaring fra psykiatrien. Det er en fordel, hvis du tidligere har varetaget en koordinerende rolle og et tæt tværsektorielt samarbejde.

Du har som teamkoordinator:

  • Gode samarbejdsevner. For at kunne skabe gode og sammenhængende forløb skal du kunne samarbejde bredt med patienter, pårørende, ledelse og medarbejdere på døgninstitutionerne samt sengeafsnit, ambulatorier og internt i teamet.
  • Lyst til at bidrage med din faglige viden i udviklings- og forbedringsarbejdet
  • Forståelse for kompleksiteten i de unges forløb og være god til at møde dem, der hvor de er.

Du skal have kørekort, da du skal kunne komme smidigt rundt i regionen, i vores egne el-biler, både når du skal rundt på vores forskellige matrikler, og rundt på institutionerne.

Vi tilbyder dig

  • Et spændende job med stor mulighed for at præge stillingen og indholdet
  • Arbejdstid fra mandag til fredag i dagtimerne
  • Mulighed for at specialisere dig i målgruppen af unge, der er bosat på en døgninstitution og med behov for psykiatrisk behandling
  • Daglig sygeplejefaglig sparring og planlagt supervision.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer, arbejdet ligger i dagstiden på hverdage og ansættelse fra 1. oktober 2022.

Teamet har fysisk base i Glostrup, hvor vi møder og slutter dagen. Meget af det daglige arbejde vil være ude på døgninstitutionerne, samt døgnafsnittene i BUC, både på Bispebjerg og Glostrup.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Ansøgningsprocedure
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske på B204 Kirstine Rømer Klingenberg på tlf. nr.: 38 64 09 67 eller 20 48 79 65.

Eller pr. mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er tirsdag 23.08.2022. Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante bilag sendes elektronisk via link på siden.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 35, og der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.
Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Tirsdag den 23. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2