Specialpædagog til Fuglekær søges pr. 1. september 2022 eller snarest herefter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Specialpædagog til Fuglekær søges pr. 1. september 2022

eller snarest herefter

Vi søger en fagligt funderet og engageret pædagog, med solid indsigt og viden inden for 0-6 års området. Du skal brænde for at videreudvikle et specialpædagogisk læringsmiljø, i tæt samarbejde med dine kollegaer samt ledelsen.

Om os
Fuglekær er et integreret dagtilbud med ca. 115 børn og 32 medarbejdere. Børnene er fordelt i 7 grupper, hvoraf den ene er specialgruppen ”Mejserne”. Mejserne er et tilbud for børn med varige fysiske- og/eller psykiske funktionsnedsættelser og det er til denne gruppe vi søger en specialpædagog.

Hos os kommer kerneopgaven før alt andet. Vi arbejder situationsbestemt med vores barne- og læringssyn, som det styrende for vores handlinger. Det gør at vi kan tilpasse vores måde at møde børnene, så det giver mest mulig mening for dem.

Vi er inspireret af den systemiske videnskabsteori – hvor nysgerrigheden på andres oplevelser og evnen til at lede efter de gode intentioner er central. Der er ikke én men mange sandheder, som kan udvide og kvalificere forståelser… især din egen. Vi forstår nysgerrighed og professionel kommunikation som et fælles ansvar og som det der skaber trivsel. Vi øver os sammen og forstår ”fejl” og frustration, som en naturlig del af en læringsproces.

Om jobbet
Som specialpædagog skal du i samarbejde med 3 andre pædagoger og en studerende, skabe et trygt læringsmiljø hvor børnene bliver mødt indenfor nærmeste udviklingszone. Mejserne er normeret til 8 børn i alderen 0-6 år, så en del af arbejdet består derfor i at skabe et pædagogisk indhold i pleje og omsorgsopgaverne. Børnene har ofte et begrænset sprogbrug, så vi benytter bl.a. PECS og TTT (Tegn Til Tale) ift. at understøtte kommunikationen og den sproglige udvikling.

For at vi i endnu højere grad kan arbejde med indsatser, der tager afsæt i det børnene kan i forvejen og hvilke effekter vores praksis skal have for børnene, er vi i gang med at implementere LØFT-baserede handleplaner.

Forældrene er ofte i sorg og har brug for støtte samt vejledning ift. at forstå og understøtte børnenes særlige behov.

Vi indgår kontinuerligt i samarbejde med fysioterapeut, ergoterapeut, logopæd og psykolog.

Om dig

Du skal sende en ansøgning, hvis du har gode evner eller forudsætninger for at:

  • sætte børnene og deres perspektiv i øverste kontekst i alt hvad du gør.
  • se og tage ansvar for alle børn.
  • tage ansvar for at du selv og andre får mulighed for at lykkes.
  • iagttage og reflektere over egen og andres praksis.
  • udarbejde handleplaner i samarbejde, med dine kollegaer, med udgangspunkt i børnenes nærmeste udviklingszone
  • arbejde specialpædagogisk.

Du behøver ikke at være verdensmester i alle ovenstående ”discipliner”, men du skal være villig til at arbejde for det.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 33 timer ugentligt med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 1. september 2022, eller snarest herefter.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt i takt med at vi modtager ansøgninger.

Vil du vide mere
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen eller evt. en rundvisning, så ring til Institutionsleder Michael Kotschwara på telefon: 20 27 26 81.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1