Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte borgere? Center for Forsorg og Behandling søger en social- eller s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte borgere? Center for Forsorg og Behandling søger en social- eller sundhedsfaglig kollega til Solvang

Da to af vores dygtige medarbejdere henholdsvis er på barsel, og skal på pension til sommer, søger vi en social- eller sundhedsfaglige kollega til § 110-tilbuddet Solvang i Glostrup. Hvis du vil bidrage til at gøre en forskel for udsatte borgere og samtidig blive en del af en dynamisk organisation, der arbejder sammen med borgere om at skabe den bedst mulige vej ud af hjemløshed og/ eller misbrug, får du muligheden her. På Solvang får du en spændende og afvekslende hverdag i et inspirerende arbejdsmiljø, og bliver en del af et kollegialt fællesskab med engagerede kollegaer, et højt fagligt niveau og en uformel arbejdsplads med plads til humor.

Vi søger en kollega der:

  • Har en social- eller sundhedsfagliguddannelse som f.eks. pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver eller social- og sundhedsassistent
  • Har interesse for og gerne erfaring med målgruppen f.eks. fra psykiatrien
  • Gerne har erfaring med motivationsteknik (MI), og/ eller kognitiv eller narrativ metode
  • Har fagligt engagement og en professionel tilgang til borgere og kollegaer
  • Har gode skriftlige færdigheder
  • Har lyst til at arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrunde
  • Har overblik og kan handle selvstændigt
  • Har mod på at være en del af en sammenhængende hverdag, hvor alle faggrupper indgår i varetagelsen af afdelingens opgaver
  • Trives med at have mange bolde i luften og er omstillingsparat
  • Er rummelig, tolerant, opmuntrende og har et positivt menneskesyn

Vi tilbyder:

Du kommer til at arbejde med kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrunde, hvor alle faggrupper indgår i varetagelsen af afdelingens opgaver. På Solvang arbejder vi i teams og du kommer til at have rollen som kontaktperson og sagsansvarlig for en helhedsorienteret indsats til vores beboere. Arbejdsopgaverne er alsidige og har både pædagogisk-, socialfaglig- og sundhedsfaglig karakter, og derudover vil der også være praktiske opgaver. Du får ansvar for egne opgaver og medindflydelse på, hvordan vi bedst løser vores kerneydelser.

Vi tilbyder et spændende og meningsfuldt arbejde, hvor du bliver en del af borgerens positive udvikling.

Ved at arbejde i CFB kommer du til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med fokus på tværfagligheden. Du kommer ligeledes til at indgå i en kollegagruppe med stor viden og erfaring på det social- og sundhedsfaglige område.

Vi er en organisation i udvikling og med fokus på høj faglighed og udvikling af medarbejdere. Derfor lægger vi vægt på, at alle ansatte får den nødvendige kompetenceudvikling og løbende supervision. Derudover er vi en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til humor.

Arbejdstid:
Stillingen er et barselsvikariat frem til midten af august, hvorefter det er en fast stilling. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i skiftende vagter (primært dag og aften, men også nattevagter ved behov). Arbejdstiden i dagvagterne er som udgangspunkt fra kl. 07.00 til kl. 15.00.

Fra april til midten af august vil der være tale om weekendarbejde hver 3. weekend, og derefter overgår du til et 2-ugers vagtrul med weekendarbejde hver 2. weekend.

Center for Forsorg og Behandling (CFB)

Center for Forsorg og Behandling består af flere hjemløseafdelinger herunder Solvang i Glostrup, Skansegården i Hillerød, og hjemløsetilbud for unge i Brøndby og Helsinge. Derudover tilbyder CFB ambulant stof- og alkoholbehandling i henholdsvis Hillerød og Hørsholm.

Center for Forsorg og Behandling er en del af Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden.

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat den 1. april 2023.

Ansøgning:

Din ansøgning sendes via nedenstående link til Center for Forsorg og Behandling.

Ansøgningsfristen er søndag den 12. februar 2023.

Bemærk, at ansøgninger kun modtages via linket.

Samtaler forventes afholdt d. 17. februar 2023.

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til:

- Afdelingsleder Marlena Grönvall, tlf. 20 58 10 03

Du kan læse om Center for Forsorg og Behandling på

www.densocialevirksomhed.dk/cfb

Vi gør opmærksom på, at vi er en røgfri arbejdsplads, og at ansættelsen er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3