Rønnegård søger en dygtig kollega med højt fagligt niveau til at koordinere hverdagen i vores aktivitets- og samværst...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gørløse

Rønnegård søger en dygtig kollega med højt fagligt niveau til at koordinere hverdagen i vores aktivitets- og samværstilbud

Du skal være motiveret af at hjælpe med at skabe høj livskvalitet hos sårbare voksne med udviklingshæmning og psykiatriske diagnoser. Du er den helt rette, hvis du har et solidt fagligt fundament og lyst til at blive en del af et velfungerende team der har det sjovt sammen.

Rønnegård er et bo–, aktivitets- og samværstilbud (jf. Servicelovens §§ 104 og 108) for 27 voksne. Rønnegård ligger i smukke omgivelser i Gørløse. Alle beboere har varige og komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner i kombination med atypiske psykiatriske diagnoser og nogle er tillige domfældte

Samværstilbuddet indeholder pt. kunst og kreative værksteder, sportsaktiviteter, samt mulighed for aktiviteter på vores store ude-arealer med mark og skov.

I takt med at borgernes behov for aktivitet ændrer sig, har vi fokus på forandring og nytænkning i vores samværstilbud. Vi vil være et samværstilbud hvor støtte til relationer og samvær, ud fra den enkelte borgers ønsker og mål for sit liv, er i fokus. Dette stiller krav til at vi arbejder både refleksivt og praktisk med vores faglige tilgange til borgerne og til planlægningen af hverdagen, og ikke mindst til den afgørende kollegiale sparring som dette kræver.

”Noget af det jeg oplever som medarbejder på Rønnegård, er at man kan være med til at påvirke sin arbejdsdag og arbejdsliv, både fagligt og strukturelt. Der er stort fokus på at højne fagligheden og lave det arbejde vi er sat i verden for – nemlig beboerne. Det fede ved at arbejde med den her målgruppe er, at selvom vi lever i en verden hvor perfekt er rigtigt, er det at kunne være med til at møde vores beboeres skævheder enormt meningsfuldt for mig som person.”, siger Gitte, pædagog på Rønnegård.

Du vil blive en del af en personalegruppe, hvor vi arbejder tværfagligt og spiller hinanden gode i samarbejdet om kerneopgaven og hvor vi lægger vægt på nytænkning, engagement, kvalitet og professionalisme.

Som kollega på Rønnegård skal du have mod på at lære fra dig, og du skal også have lyst til at lære af andre. Vi har løbende supervision og opkvalificering af kompetencer, så vi holder os i god mental og faglig form.

I den ledige stilling bliver du en del af et team på 6 kollegaer i aktivitets- og samværstilbuddet og det bliver dig der har ansvaret for at koordinere den daglige aktivitet samt sikre det gode samarbejde mellem bo-enhederne og Samværstilbuddet. Du vil derfor skulle bruge det meste af din tid sammen med dine kollegaer og beboerne men må også påregne tid sammen med afdelingslederne og kollegaerne fra bo-enhederne.

Vi forventer, at du:

  • Har en pædagogisk uddannelse og/eller erfaring fra området og målgruppen
  • Vil bidrage aktivt til den fælles håndtering af kerneopgaven og den nødvendige organisatoriske og faglige læring
  • Har lyst til at deltage i supervision
  • Kan skabe følgeskab og se nødvendigheden af at tilrettelægge indsatsen omkring den enkelte beboer
  • Har kørekort og er villig til at køre i vores busser i arbejdstiden
  • Har gode kommunikative evner da vi også har beboere med begrænsede sproglige kundskaber (kan du tegn-til-tale er det et stort plus)
  • Har mod på at lave dagsordener og afholde teammøder i samarbejde med kollegaer
  • Har erfaring med grundig dokumentation af indsatsen og forstår vigtigheden heraf. Det er en klar forventning at du således kan formulere pædagogiske mål, evaluere på disse samt sikre at det bliver gjort indenfor de tidsmæssige forventninger vi har
  • Kan tage imod sygemeldinger og sikre at vi får brugt ressourcerne på bedste vis


Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte viceforstander Mette Sommer på 29 12 36 61 eller [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer med ansættelsesstart snarest muligt. Vi indhenter udvidet straffeattest ved påtænkt ansættelse. Arbejdstiden planlægges som udgangspunkt på hverdage i dagtimerne, men der kan forekomme vagter udenfor dette nogle få gange årligt.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist 11. marts 2023 og vi forventer at afholde samtaler i uge 11.

Ansøgningen med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes via link.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gørløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gørløse
  • Lørdag den 11. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du Børnehaveklasseleder, brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen?Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?Hvis ja, så vil vi gerne invitere..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillinger hos StavnsholtskolenDa vi til august skal udvide vores gruppeordning, søger vi pr. 1. juni 2024 eller snarest derefter to pædagoger/pædagogiske assistenter til vores gruppeordning..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en pædagog til vores charmerende og hyggelige børnehave, hvor børneperspektiv, nærvær og humor er i højsæde. Vil du være vores nye kollega på 32-37 timer om ugen pr. 1. juni 2024 eller sna..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du optaget af samfundsdebatten om sundhed, og har du lyst til at komme helt tæt på den politiske ledelse i Region Hoveds..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Gørløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Gørløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1