Vi søger en pædagogisk afdelingsleder, der brænder for at indgå i en inspirerende pædagogisk praksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en glad pædagogisk afdelingsleder, der brænder for at indgå en meningsfuld og inspirerende pædagogisk praksis i samarbejde med alle vores øvrige medarbejdere.

Om jobbet
Vi arbejder ud fra præmissen om at det er de daglige relationer og kommunikation mellem mennesker, der skaber en åben dynamisk organisation med høj kvalitet.

Som afdelingsleder vil du spille en central rolle i den pædagogiske hverdag samt udviklingen den pædagogiske hverdag. Du vil, sammen med os andre, have opgaven med og ansvaret for at med-skabe et inkluderende, stimulerende og trygt miljø, hvor børnene og vi voksne kan udfolde os og udvikle vores forståelser og kompetencer. Vi har en god refleksionskultur, der bærer evalueringen af vores pædagogiske hverdag. Vi bruger både praksis, teori og forskning, til at udvikle forståelser og handlinger i og af den pædagogiske praksis. Vi sætter pris på at være i dialog og afprøve forskellige ideer og pædagogiske hypoteser af i evalueringen og justeringen af praksis.

Dine ansvarsområder vil omfatte, men er ikke begrænset til:

  • at være nysgerrig og arbejdsom.
  • at være en inspirerende leder for vores pædagogiske personale.
  • at facilitere og koordinere samskabende processer med inddragelse af medarbejdere, børn og forældre.
  • at sikre en sammenhængende og høj kvalitet i vores pædagogiske praksis.
  • at understøtte medarbejderes faglige og personlige udvikling gennem vejledning og kompetenceudvikling.


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du:
  • har en relevant pædagogisk uddannelse, gerne med noget videreuddannelse.
  • har et stærkt pædagogisk fundament og lyst til at inspirere og blive inspireret.
  • har et børne-læringssyn, der ved, at læring ikke er en lineær proces, men sker når relation, motivation, nysgerrighed og lyst er til stede og i spil.
  • har gode lytteevner og trives i dialog og samarbejde med både medarbejdere, børn og forældre.
  • er kreativ i din ledelse og finder de brugbare veje.
  • ved, at det de daglige relationer og de lydhøre processer, der skaber dynamiske organisationer og høj kvalitet.

Vi tilbyder en spændende stilling i en institution, der værdsætter medarbejdernes faglighed og trivsel. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på vores pædagogiske praksis og bidrage til udviklingen af børnenes og familiernes fremtid.

Du skal have lyst til både at være en del af vores ledelsesteam, der pt består af en dagtilbudsleder og tre afdelingsledere, og samtidig være en del af den pædagogiske hverdag. Om du brænder mest for at være en del af vuggestuen eller du ser dig selv bedst i børnehaven, er vi åbne overfor. Da vi står og skal bygge lidt mere kapacitet i vuggestuen, giver det os mulighed for at være åbne for begge ønsker.

Om Herlevgård/Solsikken
Vi er en stor institution med tre mindre huse, der ligger dør om dør. Hvert hus har både børnehavebørn og vuggestuebørn. Du bliver tilknyttet et hus, men skal være klar på at sprede din ledelse ud over alle huse. Vi samarbejder på tværs, der hvor det giver mening, men hverdagen tager sig ud i det nære miljø. Vi har åbent fra 06.30-17.00, fredag 06.30-16.00.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 13. juli 2023.

Har du spørgsmål?
Vi er altid friske på at give en rundvisning og en kop kaffe, så ring gerne og lav en aftale med institutionsleder Jane Busk (ferie i uge 29-30-31).

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Torsdag den 13. juli 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 11
14. april 2024 10