Kagsmosen søger en engageret og legende pædagog/medhjælper/pædagogisk assistent til vuggestuen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Da vi ikke fandt den helt rigtige pædagog til vores vuggestue, slår vi stillingen op igen. Kagsmosen/Solstrålen søger en fagligt velfunderet pædagog/medhjælper/pædagogisk assistent til vuggestuen i vores ene vuggestuegruppe i afd. Kagsmosen. Brænder du for den tætte kontakt til børnegruppen, og arbejdet med et pædagogisk læringsmiljø der giver børnene medbestemmelse og skaber rammerne for trivsel, leg, dannelse og udvikling, så er du måske vores nye pædagog.

Om Kagsmosen/Solstrålen
Kagsmosen/Solstrålen er et integreret dagtilbud for 0-6 år beliggende centralt i Herlev med få minutters gang til stationen. Vi er beliggende på to matrikler med få minutters gang mellem husene.
Personalegruppen består af 35 medarbejdere med forskellige erfaringsniveauer, og her er åbne rammer for nye ideer og visioner.

I Kagsmosen vil du sammen med dine kollegaer og ledelse skabe rammerne for børnenes første år i dagtilbuddet. Vi har meget fokus på det gode forældresamarbejde og tilbyder i Herlev Kommune alle kommende børn og deres forældre en opstartssamtale i hjemmet, inden barnet starter i institutionen.
I den kommende tid skal NEST implementeres i hele institutionen. Nest handler om at skabe inkluderende pædagogisk praksis hvor der er særligt fokus på at skabe børnefællesskaber og gode professionelle relationer til alle børn.
Du skal sammen med dine kommende kollegaer arbejde med at udvikle det pædagogiske læringsmiljø, støtte op om og skabe bedre muligheder for børn og medarbejdere i vores daginstitution. Dette vil foregå i tæt samarbejde med blandt andet ledelsen, ressourcepædagoger, tale-hørekonsulenter og psykologer.

Som pædagog/medhjælper/assistent i Kagsmosen/Solstrålen kan du forvente at
  • skulle indgå som en del af den daglige pædagogiske praksis med udgangspunkt i Den styrkede pædagogisk læreplan.
  • Blive en del af en god kollegagruppe.
  • samarbejde tæt med det pædagogiske personale og ledelsen.
  • Løbende at modtage relevante kurser og efteruddannelse- herunder ICDP og NEST.


Om dig
Som person er du tillidsskabende, arbejder ud fra et børneperspektiv og er omstillingsparat. Derudover ønsker vi os, at du:
  • At du er optaget af kerneopgaven og arbejdet med børns leg og læring.
  • At du har et godt overblik.
  • At du glad for at lære nyt, samt kan håndtere forandringer positivt.

  • er opmærksom på børns og egne ressourcer, potentialer og muligheder.
  • er robust i en dagligdag, der byder på travlhed, udfordringer og nogle gange uforudsigelighed.
  • har gode samarbejdsevner.


Vi arbejder ud fra den nye styrkede læreplan, så et kendskab til denne vil være en fordel. På vores hjemmeside kagsmosen-solstraalen.aula.dk kan du læse vores læreplan, tilsynsrapport og anden praktisk information om vores to afdelinger.

Hør mere om stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelings leder Alice Dyssell på tlf: 21258534

Løn og ansættelsesvilkår
Det er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt derefter.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgnings(frist)
Ansøgningsfristen er fredag den 4. august 2023.
Der indkaldes til samtaler løbende som afholdes i dagtimerne

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10