Ambitiøs og engageret pædagog tilbydes fast stilling i børneinstitutionen Troldemosen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du en ambitiøs, faglig fokuseret, omsorgsfuld og initiativrig pædagog? Så er du måske vores nye kollega.

Den sammenlagte institution Hyldemosen/Troldemosen kan tilbyde fast pædagogstilling fra 1. september 2023.

Om Troldemosen
Troldemosen består af to vuggestuegrupper, som er forbundet af et fælles rytmikrum med alle muligheder for motorisk udfoldelse. Du vil blive mødt af glade børn som gynger, svinger sig i ringene, balancerer, rutsjer og meget mere.

Børnehaven består af to basisgrupper og desuden har vi et kæmpe rytmikrum, et stort værkstedsrum, et eventyrrum og flere grupperum, så vi har god mulighed for at arbejde i små grupper. Legepladsen er også fuld af muligheder for både fælleslege, bålhytte, gynger, klatrestativ og meget andet.

Vi arbejder tæt sammen i Troldemosen og brænder for at understøtte udviklingen af hvert enkelt barn.

Din hverdag vil være i et hus, hvor faglighed, nærhed, sjov, godt kollegaskab og stort fokus på det pædagogiske arbejde er omdrejningspunktet. Vi er en engageret personalegruppe som har en anerkendende tilgang til børn, forældre og hinanden. Du vil få mulighed for at have indflydelse på hverdagen og bidrage i arbejdet med den styrkede læreplan.

I Troldemosen er vi især optaget af relationer, fordybelse og nærvær, som er vigtige nøgleord i vores pædagogiske arbejde. Vi udvikler løbende vores pædagogik via uddannelse, temaaftener, oplæg og gennem dialog og fælles refleksion.

Institutionen er certificeret gennem DGI, så leg, idræt og bevægelse har en stor rolle i vores hverdag. Dette er ligeledes et område, som du har stor mulighed for at få indflydelse på og bidrage til, i forhold til at optimere og indarbejde det i hverdagen og vores DNA.

Som nyansat tilbyder vi dig en uddannelse i ICDP, en introduktion til Åben Dialog som samarbejdsmetode med forældre og et forløb i tværprofessionelt samarbejde. Du bliver uddannet sammen med dine nye kolleger, så vi sammen skaber et stærkt fagligt fællesskab.

Om dig
Vores drømmekollega:
  • har en faglig tilgang til opgaverne.
  • har interesse i at arbejde i et dynamisk børnehus med ansvarsfulde kollegaer.
  • har en positiv tilgang til arbejdsopgaver og samarbejdspartnere.
  • er omsorgsfuld, anerkendende og inkluderende.
  • er åben, nysgerrig og reflekterende i din tilgang til arbejdet.
  • har lyst til at bidrage til faglig udvikling i huset.


Om os
Vi er et hus:
  • hvor vi løbende udvikler vores pædagogik via uddannelse og vidensdeling.
  • der har en stabil personalegruppe med mangfoldige talenter.
  • med plads til humor.
  • med en skøn og harmonisk børnegruppe.
  • med et godt forældresamarbejde.


Vi lægger vægt på en dagligdag med omsorgsfulde og trygge rammer til børnenes trivsel, læring, dannelse og udvikling.

Troldemosen er normeret til 88 enheder og rummer to vuggestuegrupper og to til tre børnehavegrupper. Institutionen er beliggende i Herlev nord, tæt på naturskønne områder og offentlig transport.

Vi arbejder ud fra Herlev Kommunes børnepolitik, værdierne i dagtilbud og de styrkede læreplaner. Vores åbningstid er kl. 7:00 – kl.17:30 og fredag til kl. 16:30.

I Herlev er vi sammen om det gode børneliv. Vi prioriterer derfor dine kompetencer og din faglige udvikling, så vi sammen kan blive endnu bedre i mødet med børnene.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 28-32 timer alt efter dit ønske og gerne med tiltrædelse 1. september 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 30. august 2023. Vi vil afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål?
Det vil glæde os at vise huset frem, så ring gerne for en rundvisning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Linda på 4452 5949.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Onsdag den 30. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 11