Pædagog eller pau-assistent til børneinstitutionen Mælkevejen/Ønskeøen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

NYT ÅR NYT JOB!

Brænder du for mellemformer og er du pædagog eller pædagogisk assistents, så kom og vær med sammen med os i Mælkevejen/Ønskeøen.

Vi søger dig, der kan se dig selv i nedenstående

  • du er optaget af, og har lyst til at skabe de bedste betingelser for de mindste børn, både i form af at kunne danne gode relationer, yde omsorg og være nærværende og i øjenhøjde i dit samspil med børnene. Samtidig forstår du at støtte og guide børnene i deres egne initiativer, og understøtte dem i deres dannelses, udviklings- og læringspotentialer
  • du har interesse for at være med til at fastholde og videreudvikle på vores daglige pædagogiske praksis, ud fra principperne i NEST
  • du kan reflektere over både egen og kollegaers hverdag i samspillet med børnene, så vi hele tiden er i positiv udvikling
  • nærvær og anerkendelse er et selvfølge for dig, både i forhold til børn, forældre og kollegaer
  • du har øje for børnenes perspektiver, forstår at følge børnenes spor og er glad for at lege i små og større læringsmiljøer og børnefællesskaber
  • du er opmærksom på den læring, der er i hverdagsrutinerne for de mindste børn, og finder det spændende og udviklende at arbejde i mindre børnefællesskaber på tværs af stuerne
  • du forstår vigtigheden af børnenes sproglige udvikling, og at understøtte denne i hverdagen

Vi tilbyder

Som medarbejder hos os, så tilbyder vi en mangfoldig, kompetent og ansvarlig personalegruppe, der er fagligt velfunderet. Nogen af os har været her meget længe, og nogen er kommet til for nylig, men fælles for os alle er, at engagement, sammenhold og den gode vilje til at ville udvikling og samskabelse af vores fælles pædagogiske praksis, er i top.

Det er supergodt, hvis du har erfaring fra lignede arbejde, men din lyst, gåpåmod og engagement til at være med, er det afgørende for os.

Om os

Mælkevejen/Ønskeøen er beliggende på to matrikler i det nordlige Herlev. Mælkevejen består af to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Ønskeøen består af to børnehavegrupper. I alle vores børnehavegrupper er der tilknyttet to børn på enkeltintegrerede pladser.

I Mælkevejen/Ønskeøen insisterer vi på at være fagligt velreflekterede, fleksible og nytænkende både i vores faglige pædagogiske indhold, og i vores interne organisering. Vi har et vedvarende og konstant fokus på at tilpasse vores organisering og lege- og læringsmiljøer til den enkelte børnegruppe, så alle børn føler sig som en del af fællesskabet, og vi er nysgerrige på kontinuerlig udvikling af vores rammer og organisering. Vi er pt. i gang med et NEST udviklingsforløb, og du kan sagtens nå at være med.

Dine fremtidige kollegaer

Personalegruppen arbejder på to adskilte matrikler, men vi anser os som én arbejdsplads med fælles arrangementer af faglig og social karakter året rundt. Ønskeøens personalegruppe er lille og Mælkevejens stor, begge grupper er mangfoldige, har et stærkt sammenhold med højt til loftet og et solidt erfaringsgrundlag. I begge grupper er der rig mulighed for at finde på, skabe løsninger og strukturer til gavn for børnene- også som nyansat kollega med nye ideer. Vi arbejder stueopdelt og nyder derfor godt af forskelle i erfaringer og interesser, og samarbejdet på tværs er centralt i vores hverdag.

Er du blevet nysgerrig på at høre meget mere?

Kontakt os på 4452 5890, eller send os din ansøgning. Vi vil ikke trætte dig her, men vi har selvfølgelig meget mere at fortælle om os selv.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny Løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i Herlev Kommune. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og ønskes besat snarest muligt. Vores daglige åbningstid er mandag til torsdag fra kl. 6.30 til 17.00 og fredag fra kl. 6.30 til 16.00. Vi forventer at du kan arbejde inden for hele åbningstiden.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er senest den 20. december 2023. Ansættelsessamtaler afholder vi løbende.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juni 2024 6
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6