[xxxxx]/Solsikken søger to uddannede pædagoger - en til vuggestuen og en til børnehaven (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi skaber pædagogik af høj kvalitet

Har du lyst til at være en del af vores dagtilbud, hvor pædagogisk faglighed og udvikling er i fokus, så er det måske dig vi leder efter.

Vi søger to dygtige pædagoger: en til vores vuggestue og en til vores børnehave

Skriv gerne i din ansøgning om du er interesseret i begge eller kun en af stillingerne.

Vi søger to dygtige pædagoger, der kan samarbejde ind i fællesskabet, lave et trygt og understøttende læringsmiljø, som børnene kan udvikle sig i. Vi leder efter to pædagoger, der har lyst til at lege, både inde og ude. To voksne der lige som os, mener at struktur og forudsigelighed, er et af flere greb, som er med til at understøtte børns trivsel og udvikling, men at hverdagen også skal kunne rumme uforudsigelighed og det spontane. Vi planlægger vores praksis ud fra børnenes optagethed og nærmeste udviklingszone, og vores mål er at alle børn skal trives og udvikles, både individuelt og i fællesskabet.

Vi voksne motiveres, inspireres og udvikles ved konstant at være nysgerrige, undersøgende og reflekterende på vores fælles praksis, både omkring børnene, forældrene, os selv og hinanden. Vi er optaget af at få øje på mest muligt, for derved at kunne skabe flest mulige og gode situationer

Om Herlevgård/Solsikken

Herlevgård/Solsikken er tre mindre huse, der er sammenlagt til en institution med tre afdelingsledere og en dagtilbudsleder. De tre små huse ligger dør for dør på Herlevgårdsvej 21-25. Husene har hver deres legeplads, og består både af vuggestuegrupper, børnehavegrupper samt børn på enkeltintegrerede pladser. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god samarbejdskultur, hvor vi nyder at værne om vores små enheder, samtidig med at kunne trække på de fordele, der er ved at være et stort pædagogisk kollegafællesskab. Vi er en personalegruppe med en solid pædagogisk erfaring. Vi er en uddannelsesinstitution og modtager pædagogstuderende fra KP og PAU-studerende.

Vi har et skønt nærmiljø, som vi bruger, når vi tager på ture til de nærliggende legepladser, parker og kulturinstitutioner.

Vi mødes omkring der, hvor det giver mening for børnene og de voksne, men hverdagen tager sit udgangspunkt i de små enheder. I institutionen arbejder vi ud fra elementerne i Den nye styrkede læreplan. Vi analyserer og reflekterer over vores pædagogiske praksis, så vi i fællesskab kan skabe og udvikle nogle omsorgsfulde og æstetiske læringsmiljøer, med fokus på bl.a. børnefællesskaber, dannelse, børneperspektiver og et fælles barnesyn. Vi arbejder ud fra ICDP, hvor vi er optaget af samspil, barnesyn, tilgang og relationer. Vi søger derfor dig, som har erfaring fra den pædagogiske praksis.

Vores åbningstid er fra: 06.30-17.00, undtagen fredag, hvor vi lukker klokken 16.00. Vi forventer at du kan arbejde indenfor hele åbningstiden.

Vi søger

  • en medarbejder, der møder forældrenedialogisk
  • en medarbejder der ved, at alle forældre ønsker det bedste for deres børn, men at vi kan have forskellige forudsætninger
  • en medarbejder, der har god tydelig kommunikation, som inviterer til samarbejde og partnerskab
  • en kollega, der vil give og modtagesparring og feedback om hverdagens opgaver
  • en kollega, der kan bidrage til en oplevelse af, at vi kan supplere hinanden - dialoger skaber retning og udvikling
  • til vores ene børnehaveteam i Herlevgård afd. 23. Det er ikke vigtigt om du er nyuddannet eller har været i faget i flere år

For yderligere information

Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller ønsker du at besøge os for en kop kaffe og se huset, så ring gerne til dagtilbudsleder Jane Busk på telefon: 6093 0839.

Løn og ansættelsesvilkår

Det drejer sig om to stillinger med tiltrædelse den 1. januar 2023 eller hurtigst muligt. Stillingerne ligger mellem 33-37 timer. Præcise antal timer kan aftales nærmere.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 18. december 2023. Vi afholder samtaler tirsdag den 19. december 2023 mellem kl: 08.30-12.30.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores ydelser også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7