Pædagog søges til spændende inklusionstilbud (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kom og gør en forskel for vores dejlige børn i Mælkevejen/Ønskeøen

Vi søger to uddannede pædagoger til vores enkeltintegrerede institution beliggende i naturskønne omgivelser i det nordlige Herlev. Stillingerne er på 37 timer per uge, og er til besættelse hurtigst muligt.

Som nyansat pædagog i Mælkevejen/Ønskeøen vil du komme til at arbejde sammen med erfarne og fagligt kompetente kollegaer, som har en velfungerende ramme og struktur på hverdagen, men som samtidig gerne vil prøve nye idéer af og udvikle os sammen med dig. Vi ønsker en refleksiv hverdag, hvor vi tør undre os sammen for at skabe udvikling.

I Mælkevejen/Ønskeøen tror vi på, at børn er mere ens end forskellige, og at de tiltag som gavner det enkelte barn, gavner alle børnene. Vi arbejder endvidere ud fra principperne i NEST, hvor der er pædagogisk fokus på understøttelse af fællesskabet med mål om at fremme det enkelte barns udvikling.

Om dig

Som pædagogisk kollega hos os, ønsker vi, at du er med til både at tilpasse samt bevare vores gode strukturer og organiseringer, både på din egen stue og i huset generelt. Vi forventer, at du udviser overblik, fleksibilitet og ansvarlighed i din arbejdsdag, også i din tilgang til planlægning af arbejdstid og placering.

Vi forventer, at du både selvstændigt, og i samarbejde med dine kollegaer, kan etablere pædagogiske planer tilpasset børnenes behov og strukturere dagens gang ud fra den aktuelle børnegruppe.

Som almen pædagog hos os behøver du ikke at have erfaring indenfor specialområdet, men vi vægter højt, at du har lysten til enten at få eller udvikle dine erfaringer med børn i udsatte positioner.

Om os

Som pædagog i Mælkevejen/Ønskeøen kan du se frem til:

  • Et tæt forældresamarbejde – i vores huse lærer forældrene hurtigt alle voksne og børn at kende, og vores forældre er opbakkende og deltagende.
  • Faglig sparring og samarbejde på tværs af stuerne og på tværs af Mælkevejen/Ønskeøen – blandt andet omkring planlægning af aktiviteter i børnegrupperne og forældrearrangementer.
  • Muligheden for at arbejde med en mangfoldighed af børn og forældre sammen med dygtige kolleger.
  • At indgå i et spændende samarbejde med tværprofessionelle team, vi samarbejder tæt med psykologer, tale-høre konsulenter, børnetræningen, pædagogiske vejledere og ressourcepædagoger.
  • Supervision i fast rul.
  • At få tilknyttet en mentor, som sørger for at introducere dig godt til stillingen og dine arbejdsopgaver – det er vigtigt for os, at du får en god start.
  • Introduktion, kontinuerlig vejledning og opfølgning vedr. NEST pædagogik
  • Kollegaer der sætter pris på et godt socialt sammenhold og gerne vil mødes til fredagsbar eller en gåtur i dyrehaven – og du er inviteret med.

Om Mælkevejen/Ønskeøen

Mælkevejen/Ønskeøen består af to matrikler. I Mælkevejen er der 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Ønskeøen huser 2 børnehavegrupper. Alle vores børnehavegrupper er normeret til 16 børn, og tre medarbejdere, hvoraf den ene er specialpædagog. I begge afdelinger er der tilknyttet børn på enkeltintegrerede pladser. Vores enkeltintegrerede pladser bliver tildelt børn med mangeartede udfordringer som f.eks. ASF, ADHD, og tilknytnings- og udviklingsforstyrrelser, og har derfor behov for specialpædagogisk indsats.

Vores åbningstider er 6.30-17.00 mandag-torsdag og 6.30-16.00 fredag.

Det praktiske

Løn- og ansættelsesforhold efter overenskomst. Ved ansættelse i Herlev Kommmunes dagtilbud indhentes børne- og straffeattest.

Ansøgningsfristen er den 19. april. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi håber, at du synes Mælkevejen/Ønskeøen lyder som noget for dig. Har du spørgsmål, så kontakt os meget gerne på 4452 5890. Du er også meget velkommen til at se en lille film om arbejdet som pædagog i Herlev Kommune. Den finder du her.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.04.2024
  • Pædagog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Uddannet personale til den integrerede daginstitution Troldebo i Greve kommune. I Troldebo søger vi en kollega til den ene af vores tre grupper i vuggestuen og en kollega til den ene af vores tre gruppe i børnehave. Hvem er vi: Troldebo er en integreret 0-6 års daginstitution beliggende på en stor grund med to separate huse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Karlslunde Skole er en velfungerende skole med snart 445 glade og engagerede elever fra 0. til 9.klasse i to spor, to modtageklasser for de 14-18-årige og en SFO med omkring 170 børn. Vi er en dygtig og engageret medarbejderstab, hvor det sociale sammenhold, fleksibilitet og hjælpsomhed er stor.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 11
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 10
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6