Pædagog med fokus på udvikling, læring og mestring for unge og voksne med medfødt hjerneskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Vi leder efter en pædagog, der har øje for det hele menneske, kender til målgruppen (medfødte hjerneskader CP/RETT osv.) og kan sætte sin faglighed i spil i et tværfagligt samarbejde. Du brænder for detaljerne i den enkelte borgers rehabilitering, kender vigtigheden af aktionslærerig og ved at, vi bliver højt specialiseret når vores tværfaglige samarbejde bliver bedre end summen af enkeltdele.
Du bliver en del af et arbejdsmiljø, med fokus på den fælles læringskultur, borgerens mestring og udvikling. Vi har en god arbejdsplads fordi vi alle kender vigtigheden i at have en uformel omgangstone og samtidig være skarpe på vores fagligheder. Vi værdsætter smilet som den korteste vej mellem mennesker og vi ved, at alle på Neurocenter Østerskoven kommer for at skabe handlemuligheder og værdi for borgerne.

Vi søger vi en pædagog i en fast stilling på fuld tid til afdelingen for medfødte hjerneskader.
Vi arbejder med udredning, rehabilitering samt udslusning til boform eller egen bolig. Vi har STU, den treårige ungdomsuddannelse for unge med særlige behov, som ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Du bliver en del af et tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter og omsorgs- og pædagogmedhjælpere. Vi inddrager borgerne aktivt i forløbene, hvor vi sammen arbejder mod rehabilitering af fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgerne skal opleve og mærke, at de er i centrum i eget forløb. Du vil desuden samarbejde med vores kommunikationsvejleder, musikterapeut og psykologer samt en synlig afdelingsledelse.

Vi tilbyder
· Inspirerende og brede samarbejdsflader med både interne og eksterne samarbejdspartnere i kommunen, på hospitalerne og patientorganisationer
· Et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling, trivsel, faglig sparring og tværfagligt samarbejde, hvor der lægges vægt på selvstændighed, ansvarlighed, respekt og kollegialt samvær
· En personalegruppe med stor faglig ekspertiseog engagement
· En grundig onboarding, hvor du blive introduceret og oplært i faglige tilgange, arbejdsgange, procedurer og retningslinjer samt naturligvis vores borgeres kommunikation.
· Gode faglige udviklingsmuligheder
· En afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver i et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø

Dine arbejdsopgaver som pædagog
· Koordinere og udføre pædagogiske aktiviteter og hverdagsrehabilitering med borgerne
· Indgå i den tværfaglige udredning og rehabilitering af borgerne med særligt fokus på mestring af hverdagsaktiviteter i bred forstand herunder generhvervelse af personlige, følelsesmæssige, sociale og indsigtsmæssige kompetencer
· Yde pleje og omsorg for borgerne
· Samvær og dialog med borgerne
· Observation og beskrivelse af borgeren, herunder opstilling af mål og delmål
· Udarbejdelse og afprøvning af kompensations-, lærings- og genoptræningsstrategier
· Hjælp til strukturering af hverdagen og fremtiden for borgerne
· Understøtte borgerne i at gøre deres hverdag meningsfuld og værdifuld
· Skabe sammenhæng i borgernes hverdag og sikre deres trivsel
· Sparring og refleksion samt deltagelse i tværfaglige konferencer omkring borgerne
· I et tværfagligt samarbejde at planlægge og udføre interventioner, indsatser og planlagte opgaver med den enkelte borger eller grupper af borgere

Om dig
· Uddannet pædagog
· Har gerne neuropædagogisk erfaring, erfaring fra psykiatri og/eller arbejde med borgere med hjerneskade
· Er bevidst og ansvarlig i dit arbejde og din planlægning af opgaver afspejler dette
· Har lyst og gerne kendskab til at arbejde med neurorehabilitering og mennesker med medfødt hjerneskade
· Har en positiv og åben tilgang til samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
· Er i stand til at tilrettelægge og varetage dit arbejde selvstændigt under hensyntagen til afdelingens samlede arbejdsopgaver
· Er udviklingsorienteret og ønsker at være med til at præge din arbejdsplads
· Har et grundigt kendskab til samt mestrer anvendelse af IT
· Har evne til selvstændig formidling i den daglige dokumentation, i målsætningsarbejdet, i statusbeskrivelser og på møder
· Er dygtig til at samarbejde med og inddrage pårørende i borgernes rehabiliteringsforløb
· Har stærke samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til dine kollegaer, og du medvirker til at bevare og kontinuerligt videreudvikle et godt arbejdsmiljø

Om Neurocenter Østerskoven
På Neurocenter Østerskoven yder vi høj faglighed i kerneopgaven, vi har fokus på respektfuld kommunikation og en faglig velfunderet tilgang til rehabilitering. Inddragelse af borgere, pårørende og samarbejdspartnere er en selvfølge i borgerforløbene. Vi leverer højt specialiserede ydelser, og har fokus på, at borgerne og deres pårørende oplever en åben og inddragende tilgang i deres forløb.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jane Palsgaard Nørgaard på mobil 25728128, bedst mellem kl. 8.00 og kl. 9.00 eller mellem kl. 15.00 og kl. 16.00 på hverdage.

Det praktiske
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er fast og på 37 timer om ugen. Arbejdstiden vil ligge i dag- og aftentimerne og hver 3. weekend.
Der er ansøgningsfrist tirsdag den 10. oktober 2023. Vi holder samtaler fredag den 13. oktober 2023. Der er opstart i jobbet fredag den 1. december 2023 ellers snarest muligt.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hobro
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde med 0 – 6-årige børn og har du lyst til at være en del af vores engagerede personalegruppe i Dybvad Børnehus? Så har vi i fra 1. august 2024 en ledig stilling som pædago..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Brænder du for at gøre en forskel og har du lyst til at blive en del af et team, der yder en særlig tilrettelagt indsats? Har du en mellemlang socialfaglig eller anden relevant uddannelse, og h..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde i et lille børnehus, hvor der tages udgangspunkt i det enkelte barn? Har du høje ambitioner for dit arbejde? Og kan du arbejde tæt sammen med forældrene og det enkelte bar..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Brænder du for at gøre en forskel for børn i vuggestue og børnehave, og er du nærværende og anerkendende i din tilgang til såvel børn som voksne? Er du optaget af at udvikle læringsmiljøer til gavn..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1