Solbakken - Pottemagertoften søger pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Pædagog til Solbakkens botilbud Pottemagertoften

Bofællesskabet Pottemagertoften søger en pædagog pr. 01.06.2023 eller snarest derefter. Den gennemsnitlige arbejdstid er 36 timer/uge fordelt på dag- og aftenvagter samt weekendarbejde hver 4. weekend.

Bofællesskabet Pottemagertoften er et botilbud for 5 beboere med fysisk funktionsnedsættelse samt kognitive problemstillinger som følge af f.eks. rygmarvsbrok eller spasticitet. Solbakken ser det som sin vigtigste opgave at give beboerne mulighed for at leve et godt liv, hvor de kan udfolde deres potentiale og mestre livet med støtte og vejledning ud fra egne forudsætninger.

Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Du vil blive primær kontaktperson med opgave om at sikre den samlede indsats omkring beboerne.

Det er vigtigt i arbejdet med vores beboere, at du kan arbejde efter de aftalte arbejdsgange, men at du samtidigt har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder ud fra den enkeltes ressourcer. Solbakken har særlig viden indenfor koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, som det har at vokse op med et handicap. Neuropædagogik og KRAP er den kernefaglige tilgang til vores beboere.

Vi forventer, at du er faglig velfunderet, har vilje og evne til at samarbejde, samt at du er stabil og ansvarsfuld. Du har et godt humør, godt overblik samt kan planlægge og udføre opgaver selvstændigt.

Kendskab til målgruppen vil være en fordel, men ingen betingelse.

Vi tilbyder spændende, udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver med plads til gode grin. Du vil få mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på det daglige pædagogiske arbejde. Vi har to til tre faglige temadage om året, og man bliver tilbudt uddannelse i KRAP i løbet af 2024. Solbakken har egen sundhedsforsikring.

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest på ansøger. Der er lokalaftale om den daglige normaltjenestes længde, som er sat op til 12 timer ifm. arbejde i weekends. Solbakken tilbyder sundhedsforsikring til alle faste medarbejdere.

Ansøgningen: Ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) skal være Solbakken i hænde senest d. 18.4.2023 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Afd. leder Tina Thesbjerg på telefon: 21568919 eller medarbejderne på 21535748.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har flere botilbud, aktivitetstilbud for fysisk handicappede i Aarhus.

Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: www.solbakkensnet.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Højbjerg
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du nyuddannet pædagog eller søger du nye udfordringer?Vi søger en pædagog til vores skønne børnehavebørn i et barselsvikariat med evt. mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer.Vil du .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og en studerende stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling, tr..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Du skal sammen med stuens anden pædagog og pædagogmedhjælper stå for tilrettelæggelse og udførelses af den daglige pædagogiske praksis, hvor vi har fokus på alle børns læring, udvikling..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. april 2024 1
1. april 2024 1