Opholdsstedet Borgmesterbakken søger to uddannede pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vi oplever stor efterspørgsel på vores ekspertise og omsorg, og derfor søger vi nu 2 nye pædagoger til 2 faste fuldtidsstillinger.

Borgmesterbakken er et socialpædagogisk akut/opholdssted i Horsens for børn og unge i alderen 0-18 år med behov for akut, kortere eller længerevarende anbringelse. Vi har plads til 14 børn og unge, og p.t. har vi 12 boende i alderen 1-18 år.

Vores hus er en gammel murstensvilla, som vi har indrettet på en måde, der skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Her tilbyder vi børnene og de unge en tryg og stabil hverdag i relation til tryghedsskabende og tillidsvækkende voksne, der er tydelige og nærværende.

Vi tager altid udgangspunkt i de enkelte børn og unge. Det betyder, at det er forskelligt, hvordan vi arbejder med den enkelte, og at vi altid leder efter den enkeltes særlige ressourcer, udfordringer og behov. Samtidig har vi fokus på at fastholde de ting, der allerede fungerer, f.eks. venskaber, skolegang, fritidsaktiviteter og kontakt til familie.

Den faglige opgave hos os består derfor i at skabe et genkendeligt, omsorgsfuldt, trygt og udviklende miljø for de børn og unge, som er anbragt på Borgmesterbakken.

Om dig
Vi søger dig, som er uddannet pædagog, og som har erfaring med arbejdet med udsatte børn og unge.

Du formår at være tydelig på en omsorgsfuld måde, og du har kendskab til og gerne erfaring med at arbejde omkring døgnanbringelse i forhold til børn og unge. Du kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, kan holde fokus på kerneopgaverne samt være rolig og bevare overblikket i mødet med det traumatiserede barn.

Du kan arbejde systematisk og målrettet med det pædagogiske arbejde, du har erfaring med skriftlig dokumentation, og du er holdspiller og loyal over for fælles beslutninger.

Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring børnene/de unge, og du er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Personalet er rollemodel for børn og unge, derfor vægter vi, at du kan:

  • håndtere at være i et til tider hektisk miljø.
  • være fleksibel og omstillingsparat.
  • have gode skriftlige evner i forhold til dokumentationsarbejde.
  • handle selvstændigt ud fra Borgmesterbakkens værdier og normer.

Det er et krav, at du har en socialfaglig uddannelse, og at du har kørekort B.

Vi tilbyder

Som vores nye kollega vil du møde en gruppe engagerede og kompetente kolleger, som er optaget af at skabe en god og tryg hverdag for børnene og de unge.

Vi har et internt samarbejde, som er præget af respekt, anerkendelse og humor, og vi vægter en stærk faglighed og fokus på faglig udvikling. F.eks. har vi 8 dage årligt med intern uddannelse samt supervision med en ekstern psykolog. Vi arbejder udelukkende ud fra evidensbaserede metoder og er bl.a. inspireret af den psykodynamiske tilgang.

Vores værdier – respekt, ejerskab, åbenhed og fællesskab – er en integreret del af alt, hvad vi foretager os. Dét mener vi er den bagvedliggende årsag til den særlige stemning af hjemlighed, som man mærker på Borgmesterbakken. På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi omsætter vores værdier.

Vi er hele tiden optagede af løbende at udvikle vores tilbud fleksibelt, så det passer til målgruppen samt til de typer af indsatser, som kommunerne efterspørger. Dette indbefatter et fokus på løbende udvikling af den pædagogiske indsats og ligeledes udvikling af nye indsatser og ydelser, som du også skal have lyst til at indgå i.

Som vores nye kollega tilbyder vi dig derfor at blive en del af en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med masser af spændende opgaver og en afvekslende hverdag.

Det praktiske

  • Ansøgninger sendes via vores portal, hvor du kan uploade en motiveret ansøgning, CV og diverse bilag.
  • Stillingerne er på 37 timer/uge med skiftende arbejdstider dag og aften samt hver anden weekend.
  • Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest, ligesom der skal fremvises kørekort.
  • Vi har overenskomst med SL, og man indplaceres via den lønramme.
  • Der vil blive afholdt samtaler d. 28. juli 2022.
  • Spørgsmål vedr. stillingens indhold kan rettes til forstander Henrik Pedersen på tlf. 44 45 15 25 eller 26 85 15 87.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Horsens
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Fra den 1. august 2024 søger vi en skole- og SFO-pædagog i en fast stilling til at varetage pædagogiske opgaver i de minimum to arenaer, som pædagoger i folkeskolen arbejder i:skoletiden på en årga..
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1