Ressourcepædagog til Horslunde Landsbyordning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horslunde

Er du vores nye kollega i Horslunde Landsbyordningsskole? Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Så er du den brik, vi står og mangler i vores team.

Vi vil være den bedste skole for alle vores elever. En skole, hvor tilgangen til eleverne skaber de bedste muligheder for alle vores elevers læring, i et samvær med nærvær.

Vi har fået mulighed for at ansætte en ekstra kollega og har valgt, at denne mulighed skal bruges til at udvikle videre på vores understøttende arbejde. Det er her, du vil få en helt central rolle, sammen med dine øvrige kolleger i teamet. Du er en kollega der, som vi, møder både elever, forældre og kolleger i øjenhøjde og sætter en ære i at have et nærvær i samværet, og så skal du helst kunne tiltræde 1. december 2022, gerne før hvis det er muligt.

Hvem er vi?


Horslunde Landsbyordning er beliggende i Horslunde, en lille landsby nord for Nakskov. Vi tilbyder et trygt og udviklende miljø til børn fra 0-16 år. I de første år skabes fundamentet for vores børn hos dagplejerne i Landsbyordningen. Næste skridt er børnehaven på Hans Fugls Vej, hvor vi har indrettet os ud fra tanken om det positive læringsrum, og hvor vi dyrker nærvær, hygge, glæde, omsorg og ikke mindst humor. I børnehaven er vi med helt frem til skolestart, hvor vi sørger for en god og tryg overgang til vores Landsbyordningsskole. Vi tager altså vores børn i hånden, når de starter i vores dagpleje, og er med hele vejen, til de er store elever, der går ud af 9. klasse på vores skole.

Du kan læse meget mere om vores Landsbyordning på vores hjemmeside: https://horslundelandsbyordning.aula.dk/

Hvilke fag / områder?


Vi satser på den tidlige indsats, hvilket hos os ikke kun betyder, vi sætter ekstra ind i de små klasser. Det betyder også, at vi sætter ind, så snart vi oplever noget, der kunne indikere mistrivsel, enten hos den enkelte elev eller i klassen. Hos os er vejen kort, fra vi opdager det, til vi sætter ind med en indsats, da vi har ressourcerne lokalt. Koordineringen af disse indsatser sker i tæt samarbejde med vores souschef, der er koordinator for vores specialpædagogiske indsatser. Teamet, der bistår med stærke pædagogiske kompetencer, består af 3 ressourcepædagoger, hvoraf den ene er LKT pædagog, og en lærer i vores erhvervslinje.

Hvem er du?


Vi søger en skolepædagog, der vil engagere sig både fagligt og socialt med kollegaer og børn på tværs af hele Landsbyordningen.

Vi ønsker, at du:

  • Er nærværende og har overblik
  • Har en stærk pædagogisk faglighed
  • Har glimt i øjet og humor
  • Er fleksibel, stabil og ansvarsbevidst
  • Kan og vil tænke nyt og bidrage med ideer på tværs af Landsbyordningen
  • Er tydelig, relationsstærk og imødekommende
  • Leder dit pædagogiske rum og skaber en inspirerende hverdag i et trygt læringsmiljø for alle vores elever

Vil du vide mere?


Så er du velkommen til at kontakte vores leder Vikki Jensen på 24 20 95 17, hvor du også har mulighed for at aftale tid til besøg.

Hvad nu?


Samtalerne afholdes uge 43.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børne- og straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Horslunde
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Rødby

    Har du lyst til at arbejde på en skole med en god atmosfære? Og vil du gerne være en del af en arbejdsplads, hvor gensidig respekt og trivsel er overskriften for det gode samarbejde? Så er den her .
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog i Søllested

    Søger du dit første job eller er på udkig efter et nyt job? Brænder du for arbejdet med børn og for at give dem de bedste muligheder for at udvikle sig? Kan du skabe tryghed og være tydelig? Er du .
    • Pædagog
    • Søllested
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Nakskov

    Vi søger en skolepædagog til en konkret støtteopgave på en elev til vores kommende 6. årgang. Opgaven indebærer støtte på fuldtid i klassen. Da en af vores dygtige medarbejdere er gået på barse..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Nakskov

    Er du udviklingsorienteret, og er din faglighed rettet mod børn og unge med omsorgssvigt og/eller udviklingstraumer? Tror du på, at det er gennem sparring, supervision og samarbejde, at vi finder d..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Horslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Horslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1