To uddannede pædagoger, eller nogen med pædagogisk erfaring søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hundslund

Hadruplund søger to uddannede pædagoger, eller nogen med pædagogisk erfaring, der kan være med til at løfte det pædagogiske arbejde i et af de pædagogiske teams. Der arbejdes efter en fast vagtplan, og en del af vagterne vil være på de samme dage i hverdage og hver anden weekend. Der kan ind imellem være behov for at bytte rundt på nogle vagter. Så det er nødvendigt med en fleksibel indstilling. Arbejdet er fortrinsvis i boenheden.

Vi søger to personer der er fagligt dygtige, positive og ansvarlige med ansættelse snarest muligt, eller senest den 1. oktober eller 1. november 2021. Der er tale om to stillinger på ca. 37 timer. Vagterne er både dag, aften, nat, helligdage og i weekender. Det giver således en mulighed for at have forskudte arbejdstimer, hvor der er mulighed for at kunne tilrettelægge privat og fritidsliv på en anderledes måde.

Du skal være ansvarlig, selvstændig og handlekraftig og være interesseret i at være med til at skabe et meningsfuldt liv, for de udviklingshæmmede der bor her.

Arbejdsopgaverne vil primært være i forbindelse med boenhederne, hvor det drejer sig om at hjælpe til med basale plejeopgaver. Dertil vil der også være opgaver ifm. at støtte og guide omkring det sociale liv på og uden for Hadruplund.

Har du empati, indlevelsesevne, er tydelig, kan bygge relationer op, er fleksibel ifm. arbejdstider, kan danne overblik og samarbejde på tværs med andre, kan du være den Hadruplund søger.

Da vi bor i en lille landsby mellem Odder og Horsens er de offentlige transportmuligheder begrænsede, så du skal selv kunne komme til og fra arbejde.

Har du lyst til og interesse for et udfordrende arbejde på et opholdssted for psykisk udviklingshæmmede børn og voksne, hvor der arbejdes ud fra Rudolf Steiners pædagogik, hører vi gerne fra dig.

Der arbejdes udfra en årsnormering samt en fast månedsløn. Man vil modtage løn efter kvalifikationer, uddannelse og erfaring. Hadruplund tilbyder desuden en pensions aftale, hvor der indbetales 13½ % fra Hadruplunds side. Derudover tilbydes der en helbredsforsikring der bla. dækker mulighed for fysioterapi, kiropraktor, psykolog, diætist, tandforsikring mm.

Du kan læse mere om Hadruplund på vores hjemmeside,http://www.hadruplund.dk.

Ansøgere med pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket, men hvis du har anden uddannelse og erfaring med lignende arbejde kan du også komme i betragtning

Samtykke erklæring til brug af personlige oplysninger

Følgende databeskyttelseserklæring gælder for de personlige oplysninger, du registrerer i Hadruplund’s ansøgningssystem.

Ved at accepterer betingelserne samtykker du til at:

Hadruplund se. Nr. 21 32 67 71 Hadrupvej 41 & 60 8350 Hundslund, må behandle og gemme din ansøgning i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer.

Behandling af oplysninger sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningen artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder personfølsomme oplysninger.

Indsamling af personlig data:

Ved ansøgning om en stilling hos Hadruplund, anmoder vi dig om at videregive personlige oplysninger, herunder navn, e-mail adresse, telefonnummer samt en kopi af din ansøgning og CV.

Formål:

Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at vurdere dine kvalifikationer i forhold til ledige stillinger hos Hadruplund.

Behandling af personlige oplysninger:

Dine data behandles strengt fortroligt og behandling foretages kun af betroede medarbejdere i Hadruplunds administration, samt de medarbejdere der er en del af ansættelses processen.

Opbevaring, sletning og ændring:

Ved at acceptere betingelserne samtykker du til, at Hadruplund må opbevare din ansøgning i op til 6 måneder fra modtagelsen. Du har altid ret til at få oplyst hvilken data, der behandles af Hadruplund og du er på ethvert tidspunkt berettiget til at tilbagekalde dit samtykke og til at bede oplysninger ændret eller slettet. Du skal rette henvendelse til [email protected].

Du har ligeledes altid ret til at klage til datatilsynet såfremt du mener behandlingen af dine data ikke lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Hvis du ønsker at vi gemmer din ansøgning og dine oplysninger udover 6 måneder fra modtagelse i vores ansøgerarkiv, skal du sende e-mail til [email protected] på eget initiativ og med skriftlig samtykke hertil.

Sikkerhed:

Hadruplund tager alle organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt i overensstemmelse med formålet beskrevet ovenfor.

Du bedes venligst anføre i din ansøgning at du har læst og accepteret ovenstående.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hundslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hundslund
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus C

    Er du en fagligt kompetent, motiverende og empatisk leder med erfaring og engagement for at lede og udvikle videregående uddannelse? Så er det måske dig vi leder efter til ledelse af Socialrådgiver..
    • Pædagog
    • Århus C
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Klub Strand hører under UngiAarhus Øst i [xxxxx] Klubben er et fritidstilbud for børn og unge fra 4. klasse og op til 18 år (de fleste medlemmer er fra 4.-6. kl.), og den holder..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Tranbjerg J

    Vi leder lige nu efter stærke salgsprofiler som går forrest 🤩 Er du ambitiøs, og har du salg og service i blodet? Drømmer du om at blive verdensmester i at skabe gode kundeoplevelser i telefonen? .
    • Pædagog
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hundslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hundslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0