[xxxxx] søger pædagog til vores vuggestue.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Kom og bliv en del af vores fantastiske børnehus. Vi søger en pædagog til vores vuggestue "Lynstuen", i afdeling Solen, hvor vi i forvejen er pædagog Stephanie ( som snart skal på barsel ), medhjælper Rikke, Annette og Mie. I Solen har vi 2 vuggestuer og 2 børnehaver. I vuggestuen samarbejder vi med nabostuen, og generelt er vi et hus der løfter i flok og hjælper hinanden.

Fællesnævner for hele huset er at vi vægter omsorg, nærvær og tryghed højt. Et godt børneliv definerer vi som en tryg og sjov hverdag fyldt med glæde og trivsel. Alt dette skal gennemsyre hverdagen i Cassiopeia, som fundamentet i et pædagogisk læringsmiljø. Hos os er kvaliteten af samspillet mellem barn og voksne den faktor, der har størst betydning for barnets udvikling. Stillinger er på 34-37 timer om ugen., hvad der passer dig best.

børnehuset Cassiopeia er en 0-6års institution beliggende tæt på havn og grønne områder i skønne Hvidovre syd. Vi er en institution med en blandet medarbejderflok af mænd og kvinder i alle aldre. Fællesnævner er at vi brænder for at arbejde med børn og kan li at gå på arbejde
Vi arbejder med en tillidsbaseret tilgang imellem hinanden og til ledelsen. Vi stræber efter udvikling og høj faglighed, og arbejder målrettet på et stærkt fællesskab. Som medarbejder har du stor mulighed for at sætte dit eget præg på dit arbejde samt at blive inddraget i de tiltag eller beslutninger der skal træffes i huset.

En pædagog udtaler; "Jeg er kommet tilbage til Cassiopeia efter 1 år i et andet dagtilbud. Jeg kom tilbage da jeg savnede den værdibaserede ledelse, hvor ledelsen udviser stor tillid til os som medarbejdere. Vi har som pædagoger stor handlefrihed ift. vores pædagogiske arbejde. Det nyder jeg meget".

En anden pædagog siger: "En af de ting jeg nyder ved mit arbejde er, at her er plads til forskelligheder. Vi er en mangfoldig personalegruppe som sætter pris på hinandens styrker og kompetencer. Vi løfter altid i flok og har hinandens ryg. Det betyder meget for mig ift. det pædagogiske arbejde og mit psykiske arbejdsmiljø".

I børnehuset Cassiopeia arbejder vi med børnenes egne perspektiver, og at leg, samt det at følge børnenes spor, skal være styrende i vores pædagogiske arbejde. Vi arbejder på at pædagogik og læring skal indgå i alle typer situationer gennem hele dagen – fx i rutinesituationer, i de planlagte pædagogiske aktiviteter og i den børneinitierede leg.

Vi arbejder med børnene i små grupper med fokus på at skabe en nærværende, lærerig, forudsigelig og tryg hverdag for alle vores børnene.

børnehuset Cassiopeia er et hus hvor vi har uddannet noget af vores personale til buschauffører. Vi har købt et par minibusser og tager løbende på ture ud af huset. Generelt er vi glade for udeliv, og cykler også ofte af sted på vores ladcykler på ture i nærområdet. Ud over et rigt udeliv, har vi blandt andet også et børnekøkken, et stort lækkert bålsted på legepladsen hvor vi tit laver mad over bål. Vi er naboer til et mindre stadion hvor vi ofte benytter græsplænerne og de indendørs haller osv. Osv.

Se mere på vores hjemmeside cassiopeia.hvidovre.dk. Du kan også se et udpluk af vores hverdag på instagram: børnehuset Cassiopeia

Vi kan tilbyde:

  • En spændende arbejdsplads med fagligt dygtige, positive og engagerede kolleger.
  • En synlig ledelse bestående af leder og souschef, der arbejder tillidsbaseret og frisættende.
  • At du er med til at forme og præge udviklingen og kan sætte dit eget præg på hverdagens aktiviteter.
  • En arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et fagligt udviklende og lærende miljø. Vi reflekterer over egen praksis, blandt andet ved at benytte video refleksion.
  • Af pædagogiske værktøjer som vi benytter ift. faglig udvikling kan nævnes: Aktionslæring. Sammen om barnet, som er en uddannelse vedr. det gode forældresamarbejde. TOPI, trivsels screening. Sprogtrappen. Sprogvurdering. Faglig video refleksion. Cassiopeias egen samarbejdsstrategi for det positive arbejdsmiljø mm.
  • Stor mulighed for efteruddannelser, kurser mm

Har du spørgsmål eller har du lyst til at komme på udendørs besøg, kan du kontakte leder Carolina Moestrup på tlf.: 4139 4055 eller Lea Maria Mogensen op 4139 4060.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem KL og BUPL gældende for pædagoger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c97bafac)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvidovre
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Karlslunde Skole er en velfungerende skole med snart 445 glade og engagerede elever fra 0. til 9.klasse i to spor, to modtageklasser for de 14-18-årige og en SFO med omkring 170 børn. Vi er en dygtig og engageret medarbejderstab, hvor det sociale sammenhold, fleksibilitet og hjælpsomhed er stor.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 7
17. april 2024 9
16. april 2024 11
15. april 2024 13
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 15
9. april 2024 13
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 13
4. april 2024 11
3. april 2024 12
2. april 2024 14
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14