[xxxxx] søger pædagog til vores børnehave.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Da vores søde kollega skal ind og læse, søger vi en pædagog til vores børnehave. Kom og bliv en del af vores fantastiske team i Planeten, som i forvejen består af vores pædagoger Line, Henning og Louise, samt vores medhjælpere Christina, Biljana og Amalie. Vi er et team fordelt på 2 stuer som samarbejder og løfter i flok.

Vi er blandt andet glade for at være på tur og da Henning også er uddannet buschauffør, kører vi ofte på tur med ca. 12-15 børn i vores egne minibus. Vi savner dig som kan se læringsmulighederne i naturen, men også kan fordybe sig i pædagogiske aktiviteter på stuen. Din base vil være på Fiskestuen. Vi bestræber os efter en normering med 6 børn pr medarbejder. .

I Børnehuset Cassiopeia vægter vi omsorg, nærvær og tryghed højt. Et godt børneliv definerer vi som en tryg og sjov hverdag fyldt med glæde og trivsel. Alt dette skal gennemsyre hverdagen i Cassiopeia, som fundamentet i et pædagogisk læringsmiljø. Hos os er kvaliteten af samspillet mellem barn og voksne den faktor, der har størst betydning for barnets udvikling. Stillingen er på 35-37 timer om ugen efter dit behov.

Børnehuset Cassiopeia er en 0-6års institution beliggende tæt på havn og grønne områder i skønne Hvidovre syd. Vi er en institution med en blandet medarbejderflok af mænd og kvinder i alle aldre. Fællesnævner er at vi brænder for at arbejde med børn og kan li at gå på arbejde

Vi arbejder med en tillidsbaseret tilgang imellem hinanden og til ledelsen. Vi stræber efter udvikling og høj faglighed, og arbejder målrettet på et stærkt fællesskab. Som medarbejder har du stor mulighed for at sætte dit eget præg på dit arbejde samt at blive inddraget i de tiltag eller beslutninger der skal træffes i huset.

En pædagog udtaler; "Jeg er kommet tilbage til Cassiopeia efter 1 år i et andet dagtilbud. Jeg kom tilbage da jeg savnede den værdibaserede ledelse, hvor ledelsen udviser stor tillid til os som medarbejdere. Vi har som pædagoger stor handlefrihed ift vores pædagogiske arbejde. Det nyder jeg meget".

En anden pædagog siger: "En af de ting jeg nyder ved mit arbejde er, at her er plads til forskelligheder. Vi er en mangfoldig personalegruppe som sætter pris på hinandens styrker og kompetencer. Vi løfter altid i flok og har hinandens ryg. Det betyder meget for mig ift det pædagogiske arbejde og mit psykiske arbejdsmiljø".

I Børnehuset Cassiopeia arbejder vi med børnenes egne perspektiver, og at leg, samt det at følge børnenes spor, skal være styrende i vores pædagogiske arbejde. Vi arbejder på at pædagogik og læring skal indgå i alle typer situationer gennem hele dagen – fx i rutinesituationer, i de planlagte pædagogiske aktiviteter og i den børneinitierede leg.

Vi arbejder med børnene i små grupper med fokus på at skabe en nærværende, lærerig, forudsigelig og tryg hverdag for alle vores børnene.

Børnehuset Cassiopeia er som nævnt et hus hvor vi har uddannet noget af vores personale til buschauffører. Vi har købt et par minibusser og tager løbende på skift, på ture ud af huset. Generelt er vi glade for udeliv, og cykler også ofte af sted på vores ladcykler på ture i nærområdet. Ud over et rigt udeliv, har vi blandt andet også et børnekøkken, et stort lækkert bålsted på legepladsen hvor vi tit laver mad over bål. Vi er naboer til et mindre stadion hvor vi ofte benytter græsplænerne og de indendørs haller. Vi tager på koloni en gang om året med den kommende skolegr. osv osv

Se mere på vores hjemmeside www.cassiopeia.hvidovre.dk eller se et udpluk af vores hverdag på instagram: Børnehuset Cassiopeia

Vi kan tilbyde :

  • En spændende arbejdsplads med fagligt dygtige, positive og engagerede kolleger.
  • En synlig ledelse der arbejder tillidsbaseret og fritsættende.
  • At du er med til at forme og præge udviklingen og kan sætte dit eget præg på hverdagens aktiviteter.
  • En arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et fagligt udviklende og lærende miljø. Vi reflekterer over egen praksis, blandt andet ved at benytte video refleksion.
  • Af pædagogiske værktøjer som vi benytter ift faglig udvikling kan nævnes: Aktionslæring. Sammen om barnet, som er en uddannelse vedr. det gode forældresamarbejde. TOPI, trivsels screening. Sprogtrappen. Sprogvurdering. Faglig video refleksion. Cassiopeias egen samarbejdsstrategi for det positive arbejdsmiljø mm.
  • Stor mulighed for efteruddannelser, kurser mm

Har du spørgsmål eller har du lyst til at komme på udendørs besøg , kan du kontakte leder Carolina Moestrup på tlf : 4139 4055 eller Lea Maria Mogensen op 41394060.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem KL og BUPL gældende for pædagoger.

Vi indhenter straffe/børneattest, idet oplysninger om eventuelle strafbare forhold indgår som en del af beslutningsgrundlaget inden der træffes beslutning om eventuel ansættelse.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b9577dc5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvidovre
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. maj 2024 22
15. maj 2024 21
14. maj 2024 20
13. maj 2024 21
12. maj 2024 20
11. maj 2024 20
10. maj 2024 20
9. maj 2024 19
8. maj 2024 19
7. maj 2024 16
6. maj 2024 11
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 7
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 7
17. april 2024 9
16. april 2024 11