Studentermedhjælper til Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København N

Er du studerende ved en videregående uddannelse? Vil du gerne prøve kræfter med dataindsamling, uddannelsesplanlægning og understøtte vores konsulenter? Og synes du, det kunne være spændende at arbejde med erhvervsuddannelsesområdet? Så er du måske vores nye kollega.

På Nationalt Center for Erhvervspædagogik (i daglig tale NCE) på Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi med kompetenceudvikling samt forskning og praksisudvikling i relation til landets mere end 100 erhvervsuddannelser. Vi er desuden værter for et tværinstitutionelt center for viden om erhvervsuddannelser (CEVEU). Vores nuværende studentermedhjælper afslutter sin uddannelse, og vi søger derfor en ny studentermedhjælper, der kan indgå i de mange forskelligartede opgaver, vi har i afdelingen.

Om jobbet
Som studentermedhjælper hos NCE kommer du til at understøtte vores arbejde bredt i centeret – både i forhold til kompetenceudvikling, forsknings- og udviklingsprojekter og forskellige former for arrangementer rettet mod erhvervsskolerne. Arbejdsopgaverne kommer derfor til at være skiftende, og de vil både have administrativ, praktisk og faglig karakter. Hvor det er muligt, vil opgaverne blive tilpasset dine kompetencer og interesser. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens nuværende to studentermedhjælpere.

Dine opgaver kan blandt andet være at:

  • Hjælpe med at planlægge og gennemføre dataindsamling (fx lave surveys, transskribere interviews, medvirke til desk research)
  • Hjælpe med driften af afdelingens uddannelse, Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik, bl.a. oversigter over udbud og bemanding, evalueringsrapporter, scanning af materialer og opgaver relateret til vores uddannelsesudvalg
  • Hjælpe med at understøtte driften af vores mange forskellige konsulentopgaver, herunder tilbud, kontrakter og afdelingens årshjul
  • Hjælpe med at organisere konferencer, gå-hjem-møder og andre arrangementer
  • Stå for mødebooking, referater og mødeplanlægning
  • Stå for layout og korrektur på rapporter og andre publikationer.

Om dig
Du er studieaktiv på en bachelor – eller kandidatuddannelse, fx inden for pædagogik eller samfundsvidenskab. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har kendskab til eller interesse for uddannelsesplanlægning
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner og lyst til at understøtte administrative og organisatoriske processer i afdelingen
  • er dygtig til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og også gerne engelsk
  • har lyst til at være ansat hos os i mindst 1 ½ år
  • brænder for erhvervsuddannelsesområdet eller har lyst til at lære mere om området.

Om os
NCE er en del af Institut for Didaktik og Digitalisering under det Lærerfaglige Fakultet. Vi udbyder den erhvervspædagogiske diplomuddannelse, ligesom vi gennemfører en række projekter, kurser og forsknings- og udviklingsaktiviteter i relation til erhvervsuddannelserne.

Du bliver en del af et stærkt arbejdsfællesskab bestående af undervisere, konsulenter og forskere. Udover centerlederen er vi 14 undervisere, der også forsker, tre konsulenter og tre studentermedhjælpere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 01-12-2023. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Christina Hartmann Nielsen på tlf.: +45 51380381.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 06-11-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 9. november 2023.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København N

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Brænder du for arbejdet med større børn og unge. Er du idérig og kan igangsætte aktiviteter der tiltrækker større børn og unge. Så skal du søge job i UngDragørs klubafsnit.Om indholdet i stillingen..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederiksberg

    Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra den 1. juli 2024Børnehuset Marthagården er et populært børnehus centralt på Frederiksb..
    • Pædagog
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2