Pædagog til lille selvejende institution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

https://www.ofir.dk/jobs/paedagog-til-lille-boernehaven-hurlumhej-koebenhavn-2267789/?ofirid=af755fa4

Har du lyst til at være med til at udvikle et hus med faglighed i højsædet, hvor der er indlagt forberedelsestid i dit skema? Hvor vi vægter nærvær i det pædagogiske arbejde og hvor omsorg og tryghed er nøgleord ift. hvordan vi skaber rammen om børnenes dag? Hvor vi værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø og kollegialt fællesskab med humor og ligeværd har høj prioritet?

Så er det dig vi står og mangler!

Vores gode kollega har valgt at søge ind på en videregående uddannelse, derfor søger vi nu en pædagog til vores børnehaveteam med fødderne solidt plantet i fagligheden og et varmt og omsorgsfuldt pædagoghjerte.

Hvem er vi?

Børnehuset Hurlumhej er en lille, integreret 0-6 års institution med 14 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn. Vi ligger i et smørhul ved Københavns skolehaver, Lersøparken og Bispebjerg hospital.

Når man er barn i Hurlumhej, skal man føle sig set og hørt og rummet som den, man er. Vi øver os i at blive en del af et forpligtende fællesskab, med alt hvad det indebærer. Og vi tror på, at et tæt samarbejde mellem de voksne både internt og eksternt i huset giver grobund for dette.

Du finder vores børnesyn og læreplan på: www.hurlumhej.org

Sådan arbejder vi:

I Hurlumhej er arbejdsmiljøet et af kardinalpunkterne, og vi vægter samarbejdet i TRIO’en højt. Her tages medarbejdernes perspektiv med i ledelsens beslutninger. Som medarbejder er du også altid velkommen til at byde ind med ideer til faglig udvikling og oplæg til personalemøder mv.

Vi har gennem de seneste år arbejdet med at blive et endnu tættere hus med samarbejde på tværs af stuerne, vores pædagogiske værdigrundlag samt vores samarbejds- og kommunikationskultur.

Pædagog i Hurlumhej

Som pædagog hos os indgår du i et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi spiller hinanden gode.

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring spiller ingen rolle. Det vigtigste er, at du er engageret og brænder for udviklingen af et godt børnemiljø, så vi kan sende vores børn trygt videre i livet. Så fordeler vi de forskellige arbejdsopgaver hen ad vejen.

Vi forventer du har lyst til at sætte dig selv i spil, hvor du er nysgerrig på børneperspektivet i hverdagen, og benytter din faglighed til at spille ind med initiativer og aktiviteter, og tager ansvar i hverdagen.

Vi er en lille institution, og hverdagen er præget af mange børn forskellige behov. Derfor kommer du som pædagog til at indgå i det tværfaglige samarbejde med forskellige faggrupper, arbejdet med handleplaner mv. Du kommer selvfølgelig også til at indgå i det daglige arbejde med børnenes udvikling, forældresamarbejde, overleveringer mv. Derfor forventer vi også, du kan formulere dig, både på skrift og i tale.

Du kan forvente:

  • Et lille hus hvor alle kender alle, med dygtige og engagerede kollegaer, med en fælles ambition om, at det gode børneliv findes i Hurlumhej.
  • Vi prioriterer forberedelsestid til pædagogerne, så der er plads til at udføre et kvalitativt stykke arbejde.
  • En selvejende institution, med lidt større mulighed for selvforvaltning.
  • Ledelse tæt på og kort til sparring og dialog.
  • Et hus med højt til loftet, hvor vi forventer, at man er nysgerrig på hinandens praksis og hvor vi øver os i konstruktiv sparring.
  • De bedste unger i Nordvest.
  • En engageret forældrebestyrelse og forældregruppe, der deltager aktivt i at gøre Hurlumhej til et dejligt sted at være.

Nysgerrig?

Hvis du kan se div selv i ovenstående og er blevet nysgerrig på at høre mere. Så ring endelig til vores leder, Helene på 52105054. Her kan du også aftale at komme ned forbi og besøge og hilse på og mærke stemningen i huset. – Ellers skynd dig bare at sende os din ansøgning.

Yderligere oplysninger:

Stillingen er er på 35-37 timer om ugen, med tiltrædelse 1/9 2023 eller snarest herefter. Vi venter dog gerne på den helt rigtige.

Send din ansøgning og relevante bilag via knappen 'Ansøg dette job' og skriv ”pædagog” i emnefeltet, og send den hurtigst muligt, dog senest d. 7/8 2023 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler løbende og tøver ikke med at ansætte den rette. Vi forventer at have indkaldt alle relevante ansøgere i uge 33.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst med BUPL og principperne om Ny løn.

Vi indhenter straffe- og børneattest ved ansættelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

- Dine kommende kollegaer i Børnehuset Hurlumhej

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i København

    På grund af udvidelse søger vi to nye kollegaer til en familiegruppe fra 1. juni.Kan du se dig selv… Være en del af en personalegruppe hvor faglig udvikling, kommunikation og sparring er .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Du vil i den forbindelse skulle: Gennemføre programvirksomhed på egen hånd eller i samarbejde med andre programmedarbejdere (afhængigt af programtype og deltagerantal) Tage del i koordinerin..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5