Imødekommende kontaktperson til psykiatrisk døgnafsnit D1 – [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vores patienter har haft et svært liv, og det er vigtigt for os at give dem trygge rammer og møde dem med et smil. Vi søger altså dig, der brænder for at hjælpe de sygeste, og for at have tid til patienten! Vil du møde dine kommende kollegaer? Se med her:

Hvem er du?

Du er uddannet social- og sundhedsassistent, pædagog eller fysio- eller ergoterapeut og brænder for det psykiatriske speciale.

→ Er du social-og sundhedsassistent kommer du måske med psykiatrisk erfaring fra døgnafsnit, den sociale hjemmepleje eller Socialpsykiatrisk botilbud. Måske kommer du med noget helt andet og er ”grøn” i psykiatrien og så sørger vi for at du bliver klædt godt på til opgaverne.

→ Er du pædagog, fysio- eller ergoterapeut er det et krav at du har psykiatrisk erfaring.

Du hviler du i dig selv, og har et stabilt og positivt humør - du vil vores patienter og os!

Som vores nye kollega, vil du være med til at fastholde det imødekommende og positive miljø blandt patienter og pårørende, som vi er meget stolte af. Du vil være med til at sikre et godt og fagligt arbejdsmiljø.

Hvad skal du lave?

Du bliver kontaktperson for 3-4 patienter. Alle vores patienter får særbehandling, fordi de hver især er særlige og har brug for et særligt tilrettelagt forløb. Derfor er det i samråd med patienten at I finder ud af hvad vedkommendes mål er, og sammen udarbejder en behandlingsplan. På den måde har patienten selv et ansvar, og du er med til at understøtte patientens recovery.

Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver bliver at:

  • samtale med og lave aktiviteter med patienterne - være til stede og til rådighed
  • observere og dokumentere symptomer samt virkning og bivirkninger til medicin
  • udarbejde individuelle patientplaner ud fra patientens tilstand
  • anvende kognitiv adfærdsterapi.

Hvem er vi?

Vi er ca. 28 dedikerede, dygtige og tværfaglige kollegaer. Vi er en velfungerende personalegruppe som værner om vores stærke sociale kapital og den psykologiske sikkerhed. - Og vi vægter højt at lave aktiviteter sammen eller drikke en fredagsøl en gang imellem.
Hos os findes inden dumme spørgsmål, og det er vigtigt for os, at vi bruger hinanden i vores faglighed!

Vi er godt i gang med og arbejder struktureret med Kognitiv Adfærds Terapi (KAT), hvor en intensivpsykolog bistår med patientsamtaler og holder snor i implementeringen. Sideløbende arbejder vi også med Safewards-principperne og har generelt en recovery-orienteret tilgang og møder patienten hvor de er.

Vi har en recoverymentor og et aktivitetsteam med ergoterapeut, fysioterapeut og psykomotorisk terapeut, som går på tværs af D1 og vores naboafsnit C3 – de laver sjove og hyggelige aktiviteter for vores patienter.

Vi har 15 døgnpladser til intensive psykiatriske patienter med alle typer af diagnoser.

Noget af det vigtigste for os er at nedbringe brugen af tvang samt nedsætte angst og aggressioner. Vi er også godt i gang med at uddanne personalet i kognitiv miljøterapi, og det spiller en stor rolle i vores arbejde.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har et motionsrum, et sanserum og flere smukke udemiljøer.

Vi kan tilbyde dig

  • At du bliver klædt godt på fra start med en mentor i afsnittet som vil hjælpe dig med sparring, spørgsmål og gode ideer. Du får desuden et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling, forebyggelse og deeskalering. Desuden har vi én gang ugentligt supervision med psykolog.
  • Et yngre ledelsesteam med specialuddannelse i psykiatri, der brænder for psykiatrien og som har en åben og lyttende ledelsesstil - døren er altid åben hos oversygeplejerske Sarah Dalberg og overlæge Celina Lyngsø.
  • Mulighed for at videreuddanne dig indenfor specialet fx specialuddannelsen, som giver dig mulighed for større ansvar og stor faglig udvikling!


Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling med weekendvagter, som udgangspunkt, hver 3. weekend. Har du andre ønsker, er det vigtigt for os at finde en løsning, der er god for dig.
Stillingen er til besættelse den 1. april 2023 eller efter aftale.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Er du nysgerrig?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller vil du se afsnittet, er du meget velkommen til at sende en sms eller ringe til oversygeplejerske Sarah Dahlberg på 2116 2695.

Søg stillingen senest den 21. februar 2023. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Se mere om Psykiatrisk Center Amager her ↓

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København S
  • Tirsdag den 21. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din karriere som studentermedhjælper indenfor Kundetilfredshed i itm8s Transformation Team. I itm8 er vi på udkig efter unge talenter i..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din BI-karriere som studentermedhjælper i itm8s Transformation Team I itm8 er vi på udkig efter unge talenter inden for Business Intell..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5