Børnehuset Sydstjernen søger 2 nysgerrige og fagligt engagerede pædagoger på 37 timer til udvidelse af vores udflytte...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du være med til at videre udvikle vores fælles kultur og nye læringsmiljøer, så stor vi og mangler dig.

Vi er et hus der står overfor en ny strukturering af vores børnehave og vi søger derfor nysgerrige og fagligt funderet pædagoger der vil være med til denne rejse. Vi skal efter mange år som ren udflytter i gang med at have hjemme i udflytteren 3 uger og 1 uge i vores hus i byen. Begge afdelinger har gode inde og ude faciliteter og nybyggede legepladser.

Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kollegaer og familier bedre rammer for et tættere forældre samarbejde med bedre indsigt i barnets dagligdag og større flesibilitet.

Vi glæder os til at kunne tilbyde vores børn mulighed for flere ture og kulturelle oplevelser i byens rum og i vores nærmiljø. Samtidig har vi naturen og de store åbne rum i vores udflytter med plads til bevægelse, opdagelser i naturen og følge årstidernes skiften.

Vi forsøger hele tiden at udvikle os, samtidig med at vi fortsætter med det vi er gode til.

Vi afholder ugentlige stuemøde og månedlige afdelings-fællesmøder. Vi har fokus på fælles kompetenceudviikling og afholder flere pædagogiskedage om året. Den enkelte medarbejder har mulioghed for egen udvikling i forhold til kurser mv. Lige pt. skal vi igang med et spændende forløb Madliv, med Meyers Madhus som har til formål at skabe madmod og lærerige oplevelser for børn og voksne omkring måltidet og fællesskabet.

Vi kan tilbyde et fantastisk lille hus med med 2 mindre afdelinger

  • Vi kan tilbyde faglige dygtige og nærværende kollegaer der vægter samarbejder og som er optaget arbejdet med kerneopgaven
  • En skøn og alsidig børne- og forældregruppe
  • en institutione med gode inde- og udendørs miljøer
  • Vi vægter et godt arbejdsmiljø og trivsel for både store og små med plad til humor og skøre ideer.
  • god mulighed for medbestemmelse og medindflydelse på institutionskultur og udvikling
  • Et anerkendende og nærværende ledelsesteam og kollegaer der er glade for at gå på arbejde

Vi ønsker os

Fagligt reflekterende, nærværende og motiverede kollegaer vi kan spare med og som er optaget af kerneopgaven. Som kan lege, følge børnenes spor og ved deres og herigennem skabe udvikling, trivsel og læring. Vi er ikke optaget af om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, men om du har lyst til at skabe rum for fordybelse og gode læringsmiljøer for vores børn.

Hos os arbejder man sammen md 2 pædagoger og 1 medhjælper til 22 børn samt faste flyvere i huset der sikrer en god normering i dagligdagen.

Om Børnehuset Sydstjernen

Vi er en integreret institution ned 4 vuggestue grupper på Händelsvej og 4 børnehavegrupper som har til huse i vorse udflytter afdeling i Jersie og i vores hjemmedel og opsamling på Borgbjergsvej i Kgs. Engahve København

Børnehaven består på sigt af 88 skønne børn fordelt på 4 stuer med et dertilhørende dedikeret personale. Børnehaven fremstår velholdt med stor og dejlig ny istandsat legeplads med grønne områder. V arbejder med ICDP der har fokus på voksnes relationskompetnce og UGL som strategi i forbindelse med vores sprogarbejde.

Alle pædagoger har en tidlig dag om ugen i byen hvor de arbejder med overgange med kommende børnehavebørn i samarbejde med vuggestuens perosnale eller har tid til andet arbejde som forældresamtaler, handleplaner mv.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med BUPL

Er du interesseret i at høre nærmere inden du søger, er du velkommen til at komme på besøg. Her vil vi med glæde vise dig rundt i vores skønne børnehave. Du er også velkommen til at kontakte Afdelingsleder Anne på tlf. 33 66 21 60 tryk børnehaven, eller dagtilbudsleder Lucinda Velton tryk kontor.

Vi indkalder løbende til samtaler

Ansøgningsfristen er. d. 25.4 på mail: [email protected]

Kontaktoplysninger: Lucinda Velton- mail: [email protected], tlf. 33662160

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København SV
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din karriere som studentermedhjælper indenfor Kundetilfredshed i itm8s Transformation Team. I itm8 er vi på udkig efter unge talenter i..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din BI-karriere som studentermedhjælper i itm8s Transformation Team I itm8 er vi på udkig efter unge talenter inden for Business Intell..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3