Uddannet pædagog til børnehaven i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Børnehuset Syvstjernen SØGER EN UDDANNET PÆDAGOG MED AMBITIONER OG LYST TIL AT SKABE SPÆNDENDE LÆRINGSMILJØER FOR BØRNENE SAMT INDGÅ I PÆDAGOGISK UDVIKLINGSARBEJDE

Børnehuset Syvstjernen er i en pædagogisk udviklingsproces, hvor vi arbejder med den styrkede læreplan med fokus på indretning af de fysiske ramme samt hvordan vi indgår i samspil i læringsmiljøerne ud fra børnenes perspektiv.

Vi arbejder med årshjul med udgangspunkt i den styrkede læreplan, hvor vi planlægger aktiviteter ud fra en overordnet fælles rød tråd, hver afdeling planlægger aktiviteter som passer til børnenes udviklingszone. På vores personalemøder har vi fokus på pædagogisk faglighed, hvor vi arbejder med den styrkede læreplan. Vi er optaget af pædagogisk udviklingsarbejde hvor alle er med til at skrive kapitlerne i Syvstjernens historie. Vi øver os i at være mere nysgerrige på, hvad det betyder at være i børnehøjde i Syvstjernen. Vi anser hvert barn for unikt og arbejder ud fra børnenes individuelle udvikling og har fokus på børnenes læring, udvikling, dannelse og trivsel.

Vi er i gang med et spændende pædagogisk udviklingsarbejde i børnehaven hvor vi bygger bro med tydeligere sammenhænge mellem huset i Dannebrogsgade og udflytterdelen. Vi er derfor opmærksomme på at skabe en rød tråd i børnehaven, så vi kan blive en samlet enhed. Dette gør vi ved at prioritere bæredygtighed i vores planlægningsarbejde.

Fremtiden i børnehaven vil være mere tydeligere sammenhæng mellem udflytterdelen og Dannebrogsgade, samt imellem stuerne. Vi vil arbejde med at skrive nye kapitler ind i Syvstjernes fundament, hvor naturen, udeliv og science får mere råderet og tages mere ind i læringsmiljøerne. Dette vil vi gøre gennem pædagogisk udviklingsarbejde hvor vi eksperimenter er nysgerrige og afprøve forskellige tilgange i praksis.

Vi vægter arbejdsfællesskabet højt og lægger vægt på at vi alle sammen taler ordentligt til hinanden, også når vi er uenige. Det gør vi fordi, vi kan lide at have et godt kollegaskab og fordi vi er forgangsbilleder for børnene - det gode humør og lidt fis og ballade gør børn og voksne glade.

I Syvstjernen forventes det, at vi overholder de aftaler vi indgår med hinanden, vi arbejder for eksempel med samarbejdskontrakter på stuerne, så alle ved hvilken rolle de har og hvilken aftaler man har på stuen.

Kort om de fysiske rammer

Vi er en lille selvejende institution, som bor i hjertet af Vesterbro. Vi huser 2 vuggestue- og 2 børnehavegrupper. Børnehaven har en udflytterdel i Kobbelvænget ved Utterslev Mose, hvor stuerne på skift er 14 dage ad gangen.

Huset på Vesterbro er hyggeligt og rummer 2 afdelinger, med masser af sjove kroge med mulighed for at lave mange spændende læringsmiljøer. Vi er så heldige, at vi har vores egen legeplads i Saxogade, som vi bruger flittigt.

Hos Syvstjernen er vi alle værdifulde medspillere, som skal udvikle det pædagogiske fundament sammen. Hvis du kan se dig selv i dette og har en interesse i udviklingsarbejde og er villig til at sige ja til forandringsprocesser, er Syvstjernen det rette sted for dig. Stillingen ønskes besat senest den 1. maj, men gerne før, Send ansøgning senest tirsdag den 11. april inden kl. 12.00 på mailen [email protected]

Ansættelsessamtaler tages løbende. Timeantal taler vi om, hvad er dine ønsker og hvad er vores forhåbninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Heidi som er pædagogisk leder

på mobil 33214817

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København V
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i Vanløse

    Vil du være med til at gøre en forskel og sikre trivsel for en pige på 8 år? Er du pædagog eller erfaren i at arbejde med børn der har særlige behov? Så er du måske vores nye kollega.Om opgavenVi..
    • Pædagog
    • Vanløse
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Du vil i den forbindelse skulle: Gennemføre programvirksomhed på egen hånd eller i samarbejde med andre programmedarbejdere (afhængigt af programtype og deltagerantal) Tage del i koordinerin..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1