Kreativ pædagog søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Fasangården søger en stærk pædagog på 35-37 timer om ugen – tiltrædelse snarest.

Vi søger en uddannet pædagog som:
Holder af, at arbejde med børnehavebørn i alderen 3-5 år. Du må gerne være glad for kreativitet og have forståelse for Reggio Emilia filosofien.
Mariehønen er en velfungerende stue med mellem 15 og 25 børn. I øjeblikket har vi 23 skønne mariehøns, ligelig fordelt på drenge og piger. På stuen er Isabella som er 31 år og pædagog. Hun har været i huset siden 2009 og blev uddannet pædagog i 2019. Hun er fagligt fyrtøj i Fasangården, samt medlem af MED-udvalget. Kamilla er 20 år gammel, sproglig student og medhjælper. Nu mangler vi kun dig, for at fuldende teamet!

Du har høj faglighed, og hviler i dig selv og i rollen som pædagog – også selvom du måske er nyuddannet. Det er ikke vigtigt om du har kort eller lang erfaring, men du skal brænde for arbejdet med kunst og børn og ønske at være en del af Fasangården. Vi forventer du kan udarbejde handleplaner, ressourceansøgninger mv. i samarbejde med Isabella eller husets ledelse.
På Mariehønen vægter vi børnenes venskaber højt. Vi arbejder for at styrke relationer og børnene omtaler selv deres venner som ”skumfiduser”. Vi arbejder bevidst med sprog og narrativer, vi arbejder i små læringsgrupper og meget gerne med dialogisk læsning. På Mariehønen arbejder vi med børneperspektiver, vi inddrager børnene og arbejder bevidst med at styrke tilhørsforholdet. Det er noget særligt, at være en Mariehøne!

Lene som er pædagog fortæller hvorfor hun er ansat på Fasangården: ” Jeg arbejder på Fasanen fordi jeg får mulighed for at udvikle mig. Jeg arbejder med det jeg brænder for, og får lov at være nysgerrig og videreudvikle mig. Jeg arbejder her stadig, fordi jeg bliver set og hørt. Min egen nysgerrighed bliver sat i spil. Ledelsen lytter til mig og vil gerne hjælpe mig til udvikling”.

Vi tilbyder:
Udover en spændende hverdag i en veldrevet institution, kan nævnes:
  • Indflydelse på egen arbejdstid.
  • Mulighed for gratis parkering.
  • Årlige pædagogiske weekender.
  • Studietur til Italien.
  • Tidlig fri hver 3. fredag.
  • Efteruddannelse og kurser.

Om Fasangården:
En kommunal institution, hvis linje er inspireret af den pædagogiske filosofi Reggio Emilia. Vi lægger vægt på æstetiske læreprocesser, og vi har altid barnet i centrum. Du behøver ikke at have erfaring med Reggio Emilia, men vi forventer, at du har orienteret dig og at du er med til at opretholde og give liv til vores fælles retning.

Fasangården er et stort dejligt hus med en stor legeplads, som vi bruger rigtig meget. Her er sansehave, æbletræer, plads til store eventyr og kroge til fordybelse. Indendørs har vi flere fælles lokaler, bl.a. værksted, multi-sal og rum til dialogisk læsning og små læringsgrupper.

Hver dag arbejder vi for, at vores børn skal have en tryg og forudsigelig hverdag, hvor de bliver opfordret til at opleve og udforske verden omkring dem. Det gør vi bl.a. igennem planlagte aktiviteter, kreative kunstprojekter, rytmik, bevægelse, ture ud af huset, samarbejde på tværs af stuerne, små læringsgrupper, velkendte rutiner og meget mere. Vi gør det også ved at støtte op om børnenes egne idéer, følge deres spor og bakke op om børneinitieret leg.

Fasangården er en institution med høj faglighed, hvor hver enkelt medarbejders kompetencer bliver værdsat og udviklet. Vi arbejder anerkendende og med høj bevidsthed om vores narrativer. Gennem den inkluderende praksis skaber vi en meningsfuld hverdag, hvor alle børn bliver mødt med respekt og omsorg og kan føle sig som en del af et fællesskab. Vi har et åbent personalesamarbejde, vi hjælper hinanden og løfter i flok. Arbejdsmiljøet er vigtigt for os, og vi har det godt sammen socialt.

Praktisk:
Vi er normeret til i alt 135 børn, som er fordelt på 5 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper og vores klub. Hver stue har 2 pædagoger og en medhjælper. Vi har et tæt samarbejde med de andre stuer, ledelsen, forældre og bestyrelse.

Kompetencer:
Vi søger en engageret, kreativ, omsorgsfuld og loyal pædagog, som har mod, gejst og passion for børnehavebørn. Du skal kunne strukturere din og stuens tid i samarbejde med kollegaer, du skal planlægge læringsforløb i små grupper og bevare overblikket når dagen er fuld af forandring.

Har du kompetencer inden for kreativitet, natur, bevægelse eller musik vil der være gode muligheder for at gøre brug af det – og dine kollegaer lader sig gerne inspirere.

Løn og ansættelsesvilkår:
Er i henhold til gældende overenskomst samt indgået aftale om ny løn.
Det er i Frederiksberg Kommune et krav at vi indhenter straffeattest og børneattest.

Ansøgningsfrist er: fredag d. 18. februar 2022 kl. 12:00
Samtaler afholdes løbende.

Yderligere information:
Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.frb-fasangaarden.aula.dk
Eller ved kontakt til Karina eller Signe på tlf. 3821 1331

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København
  • Fredag den 18. februar 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Dragør

    Vi søger en uddannet pædagog, der brænder for at arbejde med børn der er visiteret til det specialiserede område. En pædagog der trives i en varieret hverdag, og som ser det som en spændende opgave..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Er du uddannet pædagog med solid erfaring inden for specialområdet og gerne med erfaring fra specialiserede skoletilbud, så se her.Vi søger en inklusionspædagog til Dragør Skoles specialklasser..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Er du klar til at være vores nye pædagog med souscheffunktion i Børnehuset Sølyst? Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende pædagog med souscheffunktion i et Børnehus..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Vi søger en pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper til vores SFO til start 1. august, som vi håber er dig.Værdigrundlag for det pædagogiske arbejdePå Store Magleby SFO har vi et ressourcesy..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 89
15. juni 2024 94
14. juni 2024 98
13. juni 2024 99
12. juni 2024 98
11. juni 2024 101
10. juni 2024 96
9. juni 2024 85
8. juni 2024 84
7. juni 2024 82
6. juni 2024 74
5. juni 2024 80
4. juni 2024 81
3. juni 2024 82
2. juni 2024 84
1. juni 2024 84
31. maj 2024 82
30. maj 2024 68
29. maj 2024 71
28. maj 2024 69
27. maj 2024 72
26. maj 2024 74
25. maj 2024 74
24. maj 2024 75
23. maj 2024 73
22. maj 2024 74
21. maj 2024 76
20. maj 2024 77
19. maj 2024 77
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78

Værd at vide når du søger job som pædagog i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer