Socialpædagog til unge med handicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Socialpædagog til Kernen, et bosted for unge med handicap

Arbejdssted: Kernen, Danmarksgade 12, 6580 Vamdrup

Arbejdstid: 32-34 timer i ugen

Ansættelsestidspunkt: 1. november 2023

En af vores medarbejdere skal berige verden med et lille vidunder, så vi er på udkig efter en der kan hjælpe os imens hun er på barsel, med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Vi søger derfor kompetent socialpædagog til bostedet Kernen, centralt beliggende i Vamdrup by. Bostedet er for unge mennesker, med en eller anden form for nedsat psykisk funktionsevne. Det betyder at de unge har en noget lavere udviklingsalder end levealder.

Kernen er et lille sted, hvor der er plads til fire unge mennesker. Vi har bevidst valgt at der ikke skal være mere end fire pladser, da målgruppen har vanskeligt ved at rumme mange mennesker og mange stimuli. De unges værelser er forholdsvis store med eget toilet & bad, og de er fordelt med afstand og med muligheder for flere ind- og udgange af stedet. Vi har lagt væk på at de unge har mulighed for både at vælge fællesskabet til og fra, alt efter hvad de kan rumme på det pågældende tidspunkt.

Den primære faggruppe består af socialpædagoger, OG VIL DU VÆRE EN AF DEM? Vi har også valgt en vis form for tværfaglighed, så der vil også være andre faggrupper. Du skal udover at indgå i de pædagogiske arbejdsopgaver, kunne dokumenterer på et fagligt og sagligt niveau. Du vil som pædagog have et ansvar ind i de ICS og statusrapporter der skal indsendes til myndighed kontinuerligt. Du skal kunne progressionsmåle de unges udvikling ud fra delmålene i handleplanen.

Det er meget vigtigt for os at få en kollega med gode kompetencer inden for den pædagogiske relationskompetence, anerkendelse og konflikt(op)løsning. Vi er optaget af at være tydelige voksne, med varme og omsorg, der kan gå de unge i møde. Vi vil gerne understøtte at de unge får en god hverdag med indhold, at de har medbestemmelse i eget liv, og at vi forsøger at indrette tilbuddet efter deres behov, så det ikke er dem der skal indrette sig efter "systemets kasser".

Følgende kompetencer og værdier vægter vi hos vores nye medarbejder:

  • Erfaring inden for målgruppen/ specialområdet.
  • Der forekommer udadrettet og/eller afvisende adfærd, og det er vigtigt at du kan være rolig og tålmodig over for de unge.
  • Det er et krav at du har kørekort, da vi til huset har biler som vi drager på ture og udflugter med
  • Vi er lavet en uddannelsesplan inden for det neuro-pædagogigske område og KRAP, så vi vil vægte hvis du også er motiveret for at uddanne dig videre og udvikle dig kontinuerligt. Har du kurserne allerede er det en fordel for dig.
  • Vi er en organisation som lægger vægt på åbenhed og ærlighed, og vi siger tingene som de er, med respekt for hinanden og for forskelligheden.
  • Fleksibilitet i både opgaver og ikke mindst arbejdstid. Der vil være arbejde i aftentimerne hvor det primært er 10-timers vagter (12-22 eller 13-23), og der vil være arbejde hver anden weekend.
  • Du skal have gode evner for at arbejde struktureret og forudsigeligt. De unge har et stort behov for forudsigelighed og struktur
  • Vil bridrage til at holde huset pænt og rent og vil være med til at løse de huslige opgaver også
  • At du har humor og bidrager til et godt psykisk arbejdsmiljø, er et stort plus
  • At du er villig til kontinuerlig fagpersonlig udvikling, og deltager aktivt ved den eksterne supervision
  • Du er optaget af relationens betydning, og hvordan en god og saglig pædagogisk relationskompetence er en afgørende faktor i indsatsen omkring de unge og deres familier. Det er vigtigt at forældrene/pårørende er trygge i at deres unge bor hos os.
  • At du er optaget af hvem den unge er, og ikke af adfærden alene.

De unges adfærd kan være som børns, og der forekommer udadrettet eller selvdestruktiv adfærd når de bliver frustrerede eller ikke forstår det der sker omkring dem. Vi har derfor en højere normering end vanligvis på sådan et bosted.

Forældrene er altid velkomne til at kontakte os, hvis der er ting de ønsker drøftet. Vi kan også altid mødes efter behov. Det er en fordel om du har kompetencer til at gennemføre relations kompetente forældre-samtaler. De er en vigtig samarbejdspartner for os, og vores indsats retter sig også gerne mod dem, og ikke udelukkende de unge.

Aktiviteter på Kernen skal planlægges i forhold til den gruppe unge, der bor i huset. Desuden tages der hensyn til, om det er hverdag eller weekend. I hverdagene tilbydes der oftest aktiviteter i og omkring Kernen, såvel indendørs som udendørs. Det kan være musik, spil, pc, motoriske lege, historielæsning, boldspil, kreativ leg og fællesskab. I weekender arrangeres også aktiviteter ud af huset. Det kan være ture i Zoo, bowling, Legoland, besøg på brandstationen og meget mere ud fra gode ideer og ønsker. Endvidere vil de unge blive inddraget i hverdagsopgaver som madlavning, borddækning, oprydning m.m.

Kernen er organiseret i Familiecenteret. Vi arbejder målrettet ud fra det fælles børne og ungesyn, hvor vi gerne vil have vores børn og unge til at blive gode medspillere, i processen med at udvikle sig og have mål i livet.

Fælles børne- og ungesyn (kolding.dk)

Vi har en daglig ambition om at være trædesten i familiens vej til et meningsfuldt liv for barnet/den unge. Det gør vi ved at træffe faglige og hensigtsmæssige beslutninger, i et tværfagligt samarbejde om et sammenhængende tilbud. Vi søger en pædagog der vil arbejde ud fra disse forståelser.

Løn:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse.

Du er meget velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen, og om stedet:

Afdelingsleder Mette Samuelsen på tlf. 29 66 54 89

Ansøgningsfrist:

Tirsdag den 20. september 2023

Ansættelsessamtaler:

Vil finde sted fredag den 29. september 2023 i Kolding

Du kan ansøge via "Søg knappen"

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0eba8877)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kolding
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 10
1. maj 2024 11
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6