Pædagog til fagligt fællesskab på Brunebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Brunebjerg søger en uddannet pædagog til det socialpædagogisk bo- og Støttetilbud på 30 timer, der sammen med den øvrige personalegruppe kan arbejde ind i borgernes nærmeste udviklingszone.
Vores mål er at vores borgere får kompetencer til at mestre mest muligt selv både i deres eget liv, men også at de udvikler og/eller vedligeholder deres individuelle kompetencer. Har du lyst til at være en del af vores faglige fællesskab?

I denne stilling ønsker vi at anvende 10 timer til faglig koordinering; Derfor er det vigtigt at:

  • du har en pædagogisk baggrund, der med stærke administrative kompetencer kan skabe struktur, systematik og sikre opfølgning på botilbuds faglige kvalitet og udvikling i tæt samarbejde med både afdelingslederen og personalet.
  • du kan arbejde fagligt, selvstændigt og ansvarligt.
  • du kan løfte dig op i helikopterperspektivet, for at sikre at VUM-målene følges, dokumenteres, udvikles og revideres.
  • du bliver personalets og afdelingsledernes faglige sparringspartner i forhold til omhandlede både borgerne, pårørende, samarbejdspartnere og dokumentationspraksis. Og derfor er det vigtigt, du kommer med en solid faglig værktøjskasse, hvor du er bevidst om din rolle.

Botilbuddet Brunebjerg
Brunebjerg er et socialpædagogisk bo- og støttetilbud for voksneborgere med udviklingshandicap, hvor den fælles overligger er, at de alle har kognitive vanskeligheder. Vores 20 borgere bor i egen lejlighed, men de har behov for pædagogisk støtte i hverdagen, som vi i samarbejde med borgere tilrettelægger ud fra den enkeltes forudsætninger og kompetencer.

På Brunebjerg arbejder vi med den recovery orienterede rehabiliterende tilgang. Vi støtter borgerne i arbejdet med at indfri deres håb, ønsker og drømme, sådan de får et meningsfuld liv med størst mulig selvstændighed. Vi er 12 pædagoger, som sammen bestræber os på at udvikle og opretholde vores høje faglige niveau ved at anvende og udvikle den faglige viden, vi allerede har, og som vi løbende tilegner os i et efteruddannelsesperspektiv.

Brunebjerg er en del af fagcentret Center for Bostøtte og Aflastning (CBA) som består af ni tilbud for borgerne med et let, moderat til stort støttebehov. I hele fagcenteret er vores fælles faglige fundament KRAP, som også alle medarbejdere arbejder ud fra. Har du ikke KRAP uddannelsen, vil du naturligvis blive tilbudt den som en del af din ansættelse.

I CBA har vi stort fokus på faglighed, samarbejde og fællesskab, både internt og i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Vi arbejder med udgangspunkt i vores tre værdier - tillid, åbenhed og ordentlighed.

Hvad kan vi tilbyde dig- og hvad har vi brug for
Bliver du en del af personalegruppen på Brunebjerg, bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi sætter pris på at blive udfordret og tænke højt sammen, så vi kvalificerer den pædagogiske tænkning og tilgang. Vi tager udgangspunkt i visionen Selvværd og Sammenhæng, hvor vi starter med at stille spørgsmål frem for at give svar. Vores udgangspunkt er, at borgere gennem trygge relationer selv kan finde frem til en meningsfuld vej og et for dem, meningsfyldt liv.

Derfor er vores primære opgave, at understøtte borgerens personlige udvikling, så de gennem motivation og støtte får mulighed for at tage mest muligt ansvar for deres eget liv, og tage del i de sociale fællesskaber tilpasset deres behov og/eller samfundslivet. Det tror vi på, at vores borgere kan gennem trygge og vedvarende relationer.

For at vi kan lykkes med at skabe effekter sammen med borgerne, arbejder vi i med kollegial sparring, og vi bruger ekstern supervision for at kvalificere vores indsats. Vi er fælles om at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi tager alle et ansvar.

Vi søger en pædagoguddannet kollega, som kan arbejde fagligt, selvstændigt og tage ansvar. Det er vigtigt, at du møder både vores borgere, deres pårørende, dine kolleger og vores mange samarbejdspartnere på en respektfuld og anerkendende måde. Du sætter din egen faglighed på spil, således vi bibeholder en ressourcefokuseret tilgang og en kontinuerlig faglig udvikling.

Vi forventer ikke, du har erfaring i at arbejde med borgere med udviklingshandicap, men for at lykkes med at understøtte vores borgere bedste muligt, er det vigtigt, at du kan arbejde med struktur, systematik og have tålmodighed i processerne med borgerne. Det er nødvendigt, at du er kyndig IT-bruger. Måske har du allerede erfaring i resultatdokumentation VUM 2.0 – ellers får du det, da dette er en del af opgaveløsningen.

Borgerens Centrum
I Kolding Kommune arbejder alle forvaltninger ud fra Borgerens Centrum. Det er vores fælles tilgang til opgaveløsning, og det giver os et fælles udgangspunkt, når vi skal skabe sammenhæng og løsninger på tværs. Et udgangspunkt, hvor vi er nysgerrige og stiller spørgsmål til borgeren, før vi begynder at tænke i faglige løsninger. Vi tager altså udgangspunkt i borgernes virkelighed og lader systemet komme til borgerne – ikke omvendt.

På den måde sikrer vi os både, at borgerne får et tilfredsstillende forløb med kommunen, og at vi får brugt vores faglighed på den rigtige måde. At vi tjener borgernes bedste – og det fælles bedste.

I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen har vi konkretiseret Borgerens Centrum ved at tilføje fem leveregler, som skaber tydelighed omkring hvilke handlinger, der skal til i vores hverdagspraksis. Vi kalder vores konkretisering for Selvværd og Sammenhæng.

Flere oplysninger
Selvværd og Sammenhæng https://selvvaerdogsammenhaeng.dk/

Video fra Brunebjerg https://www.kolding.dk/borger/handicap/voksne-med-handicap/bo-og-stottetilbud/brunebjerg/)

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte:
afdelingsleder Susanne Elbrønd Madsen på mobil 23 30 20 58

Løn-og ansættelsesvilkår
Vi søger en pædagog til en stilling på 30 timer pr. uge. Der vil være skiftende arbejdstider mellem kl. 7.00 - kl. 21.00, rådighedstjeneste samt arbejde hver tredje weekend og på helligdage.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning via knappen "søg stillingen"

Ansøgningsfrist: med relevante bilag, vil vi gerne modtage din ansøgning senest tirsdag d. 12. december 2023

Forventet samtaler: Vi forventer at holde samtaler tirsdag d. 19. december fra kl. 12, og at vores nye pædagog tiltræder hurtigst muligt, senest d. 1. februar 2024

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8c3ae63f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kolding
  • Tirsdag den 12. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 10
1. maj 2024 11
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6