Pædagog til Kløvervej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kløvervej søger en uddannet pædagog til at støtte borgerne på Kløvervej til at få mest mulig indflydelse på egen hverdag og eget liv. Du skal sammen med både borgerne og dine kolleger arbejde på at skabe de bedste rammer for, at borgerne oplever glæde, trivsel og meningsfuldhed i hverdagen samt understøttes i at have et sammenhængende og værdigt liv.

I denne stilling ønsker vi at anvende 10 timer til faglig koordinering; Derfor er det vigtigt at:

  • du har en pædagogisk baggrund, der med stærke administrative kompetencer kan skabe struktur, systematik og sikre opfølgning på botilbuds faglige kvalitet og udvikling i tæt samarbejde med både afdelingslederen og personalet.
  • du kan arbejde fagligt, selvstændigt og ansvarligt.
  • du kan løfte dig op i helikopterperspektivet, for at sikre at VUM-målene følges, dokumenteres, udvikles og revideres.
  • du bliver personalets og afdelingsledernes faglige sparringspartner i forhold til omhandlede både borgerne, pårørende, samarbejdspartnere og dokumentationspraksis. Og derfor er det vigtigt, du kommer med en solid faglig værktøjskasse, hvor du er bevidst om din rolle.

Botilbuddet Kløvervej

Kløvervej er et tilbud til 18 borgere for voksne borgere med udviklingshandicap, størstedelen af borgerne er ældre og flere har behov for en pædagogisk og sundhedsfaglig indsats. Borgerne bor selvstændigt i egen bolig. Borgerne kan udover det planlagte selv opsøge det pædagogiske personale for støtte i dagtimerne.

På Kløvervej arbejder vi med den recovery orienterede rehabiliterende tilgang. Vi støtter borgerne, i at indfri deres håb, ønsker og drømme. Vi er 11 pædagoger og en SSA, som sammen bestræber os på at udvikle og opretholde vores høje faglige niveau ved at anvende og udvikle den faglige viden, vi allerede har, og som vi løbende tilegner os i et efteruddannelsesperspektiv.

Kløvervej er en del af fagcentret Center for Bostøtte og Aflastning (CBA) som består af ni tilbud for borgerne med et let, moderat til stort støttebehov. I hele fagcenteret er vores fælles faglige fundament KRAP, som også alle medarbejdere arbejder ud fra. Har du ikke KRAP uddannelsen, vil du naturligvis blive tilbudt den som en del af din ansættelse.

I CBA har vi stort fokus på faglighed, samarbejde og fællesskab, både internt og i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Vi arbejder med udgangspunkt i vores tre værdier - tillid, åbenhed og ordentlighed.

Hvad kan vi tilbyde dig og hvad har vi brug for

Bliver du en del af personalegruppen på Kløvervej, bliver du en del af et arbejdsfællesskab med humor og glæde, hvor vi sætter pris på at blive udfordret og tænke højt sammen, så vi kvalificerer den pædagogiske tænkning og tilgang. Vi tager udgangspunkt i visionen Selvværd og Sammenhæng, når vi starter med at stille spørgsmål frem for at give svar.

Vores udgangspunkt er, at vi skal understøtte borgerens personlige udvikling.

Vi støtter borgeren i egenomsorg, og hjælper dem til at have en god hygiejne og komme i bad, sådan de kan tage del i og blive budt velkommen ind i forskellige sociale fællesskaber.

Vi motiverer borgerne gennem trygge relationer til at tage mest muligt ansvar for deres eget liv, sådan de selv kan finde frem til en meningsfuld vej og et for dem meningsfyldt liv. Vi giver borgerne mulighed for at være en del af fællesskabet på Kløvervej med fællesspisning og beboermøder, hvor vi planlægger fælles arrangementer, ferieture, festival og udflugter.

For at vi som personale kan lykkes genne borgerne, arbejder vi med kollegial sparring, og vi bruger ekstern supervision for at kvalificere vores indsats.

Vi er fælles om at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi tage alle et ansvar. Vi er fælles om at skabe et godt arbejdsmiljø, og vi tage alle et ansvar.

Vi søger en pædagoguddannet kollega, som kan arbejde fagligt, selvstændigt og ansvarligt. Det er vigtigt, at du møder både vores borgere, deres pårørende, dine kolleger og vores mange samarbejdspartnere på en respektfuld og anerkendende måde. Du sætter din egen faglighed på spil, således vi bibeholder en ressourcefokuseret tilgang og en kontinuerlig faglig udvikling.

Vi forventer ikke, du har erfaring i at arbejde med borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, men for at lykkes med at understøtte vores borgere bedste muligt, er det vigtigt, at du kan arbejde med struktur, systematik og have tålmodighed i processerne med borgerne. Det er nødvendigt, at du er kyndig IT-bruger. Måske har du allerede erfaring i resultatdokumentation VUM 2,0 - ellers får du det.

Flere oplysninger

Selvværd og Sammenhæng - https://selvvaerdogsammenhaeng.dk/

Video fra Kløvervej - https://www.kolding.dk/borger/handicap/voksne-med-handicap/bo-og-stottetilbud/klovervej/

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder:
Susanne Elbrønd Madsen på mobil - 23 30 20 58

Løn-og ansættelsesvilkår

Gennemsnitlig arbejdstid er 32 timer pr. uge.
Der vil være skiftende arbejdstider mellem kl. 7 og kl. 23, samt arbejde hver anden eller tredje weekend og på helligdage. Arbejdsplanen indeholder også døgnvagter, hvor en del af vagten rådighedstjeneste. Der er ca. 7 døgnvagter på 12 uger og der vil være mulighed for at komme med ønsker til grundplan og vagter.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest 29.12.23

Vi forventer at holde samtaler d. 08.01.24 fra kl. 12 og at vores nye pædagog tiltræder hurtigst muligt senest 1. marts 2024

Ansøgning via knappen "søg stillingen"

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ab037983)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kolding
  • Fredag den 29. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 10
1. maj 2024 11
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 7