Sjældent udbudt stilling, som støttekontaktpædagog ved Ungestøttecentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Du har egentligt ikke noget valg!…

… når du er færdig med at læse dette stillingsopslag, så er den klare anbefaling herfra, at du kommer i gang med at søge så hurtigt som muligt – dels tilbyder vi en sjældent udbudt stilling i et velfungerende team og dels tilbyder vi dig en unik mulighed for at gøre en forskel for børn, unge og voksne i sårbare positioner.

Vi søger en faglig kompetent og fleksibel støttekontaktpædagog til vores Ungestøttecenter med 30 – 35 timer i ugen fra den 01.12.2022 eller før hvis det er muligt.

Ungestøttecentret er en afdeling af Lemvig Ungdomsgård, som er en selvejende institution. Lemvig Ungdomsgård er et kraftcenter i arbejdet med børn og unge, hvor vi løser mange forskelligartede opgaver inden for børne- og ungeområdet. Der er et tæt samarbejde på tværs i hele huset.

Ungestøttecentret er en selvstændig afdeling, som for nyligt har fejret 10-års jubilæum. Afdelingens udvikling har i alle årene været kendetegnet af entreprenørskab, mod og nytænkning, med et vedvarende fokus på at skabe effektive løsninger af høj faglig kvalitet. Du bliver derfor en del af en medarbejdergruppe på 15 kompetente pædagoger, der sætter den faglige barre højt, har hjertet på rette sted og som hver især bringer deres forskellige kompetencer i spil.

Ungestøttecentret har en mangfoldig opgaveportefølje, hvor den primære målgruppe er børn og unge, som har et særligt behov for støtte. Derudover tilkøbes vi til opgaver i skoleregi, PPR, og andre specifikke opgaver. Vi løser ligeledes mentoropgaver for UU og Jobcentret og vores aldersgruppe er derfor spredt fra skolealderen til voksen. Du skal derfor kunne bringe dine kompetencer i spil i et bredt repertoire af opgavetyper med forskellige problematikker og forskellige aldersgrupper.

Stillingen rummer en mangfoldig hverdag, som stiller særlige krav til vores kommende kollega:
  • Du skal være uddannet pædagog eller have anden relevant baggrund. Specialpædagogisk erfaring, særlig viden om målgruppen, eller kendskab til misbrug vil være en fordel.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, systematisk, målrettet og dokumentere dit arbejde skriftligt.
  • Du skal have egen bil til rådighed og formå at planlægge din egen arbejdstid – Arbejdstiden tilpasses i forhold til opgaverne, og kan variere fra tidlige morgenopgaver til aftenarbejde. Vi holder åbent hele året og dækker på skift vagterne i weekender, på helligdage og i ferieperioder.
  • Du er faglig tydelig og kan indgå i et konstruktivt samarbejde med vores nære samarbejdspartnere, såsom socialrådgivere, PPR, skoler mv.
  • Du skal kunne se potentialet i synergieffekter på tværs af Ungdomsgårdens afdelinger og dermed tænke i løsninger der er helhedsorienterede og går på tværs internt og eksternt, med udgangspunkt i børn og unges perspektiver.


Vi har høje forventninger til vores kommende kollega og derfor kan du også have tilsvarende høje forventninger til os som arbejdsplads, hvor vi tilbyder:
  • En afdeling med høj succesrate i opgaveløsningen.
  • En arbejdsplads med højt aktivitetsniveau, hvor et tæt samarbejde med Ungdomsgårdens øvrige afdelinger er en naturlighed.
  • Et team af støttekontaktpædagoger, der brænder for deres arbejde og som sætter pris på faglige drøftelser og vidensdeling som en naturlig del af hverdagen.
  • Et arbejde med stor frihed, fleksibilitet og faglige udfordringer.
  • Mulighed for efteruddannelse og nye faglige input.
  • En ledelse der er tæt på med faglig sparring, der har fokus på opgaven, og som ambitioner for dit arbejde.
  • En arbejdsplads med højt til loftet og hvor humoristisk sans bidrager til det gode arbejdsmiljø.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper i Ny Løn.

Arbejdstiden for stillingen er 30 – 35 timer – vi er fleksible, hvis du er den rette ansøger.

Der indhentes referencer samt børneattest, hvis du tilbydes stillingen.

Vil du vide mere:
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Marianne Dræby på 29 21 71 82 eller institutionsleder René Jeppesen på 29 66 68 92.

Der afholdes informationsmøde om stillingen, opgaverne, Ungdomsgården mv. den 27.09.2022 kl.18.30 på Lemvig Ungdomsgård, Østergade 50, 7620 Lemvig. Tilmelding ønskes senest den 26.09.2022 på [email protected].

Du kan læse mere om Lemvig Ungdomsgård på vores hjemmeside www.lemvigungdomsgaard.dk.

Der er ansøgningsfrist den 12.10.2022 kl. 12.00

Der afvikles ansættelsessamtaler d. 25.10.2022 fra middag og frem.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Lemvig
  • Onsdag den 12. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    ”Vi er optaget af din trivsel, og at skabe balance mellem tid til børnene og tid til forberedende opgaver. Søger du den balance i dit arbejdsliv, så søg stillingen som pædagog hos os” Hvem er .
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger to pædagoger eller pædagogiske assistenter til Solstrålen Tarm. Stillingerne ønskes besat fra medio august eller snarest derefter. Stillingerne er fordelt på vuggestuen og børnehaven, og d..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Har du let til smil og latter?Alkjær Fritid søger 2 nye kollegaer: En pædagog og en pædagogisk assistent eller en pædagogmedhjælper med godt fodfæste.Du brænder for at arbejde med børn og h..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2