5 Pædagoger eller SSA´er søges til §107 bolig i Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du gøre en forskel for psykiske sårbare borgere gennem støtte og empowerment, og trives du bedst i et arbejde, hvor du har mulighed for at sætte dit eget særlig præg på arbejdsopgaverne? Så er dette job lige noget for dig!


Om botilbuddet §107 Udsigten


§107 Udsigten er en ny afdeling tilknyttet eksisterende botilbud §107 Horisonten. Boligen er beliggende i Maribo, og er en døgnbolig, der rummer midlertidigt botilbud jf SL§107 til voksne borgere, der har psykiske og / eller sociale vanskeligheder, og som i en periode har brug for intensiv støtte hele døgnet.

Botilbuddet består af i alt 6 lejligheder, fælles køkken og stue, vaskerum, personalekontor og altan. Personalegruppen er tværfaglig og består af i alt 5 medarbejdere med enten pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund. Der er personaledækning døgnet rundt med tilknyttet vågen nattevagt.

§107 Udsigten er organisatorisk tilknyttet Center for Socialpsykiatri i Social- og Arbejdsmarked, og som sådan et team, der er en del af en stor arbejdsplads med ca. 180 medarbejdere fordelt på 15 selvstyrende team.


Din personprofil


Som medarbejder på Udsigten kræves der en pædagogisk eller sundhedsfaglig grunduddannelse. Derudover skal du være klar til at arbejde på tværs af faggrænser og arbejdsopgaver, og du skal være med til at løfte både store som små opgaver. Vi samarbejder bredt med f.eks. myndighed, jobcenter, behandlingspsykiatri mm. Dit daglige arbejde sker i tæt samarbejde med de tilknyttede borgere med afsæt i skriftlige indsatsplaner, hvor du har fokus på den enkelte borgers ressourcer, behov for støtte og empowerment. Vi vil, at vores arbejdsplads skal være både spændende, lærende samt omsorgsfuld, og som medarbejder har du en stor grad af frihed til selv at give dit arbejde indhold. Har du gode idéer og forslag til noget, vi kan gøre anderledes, så er vejen fra idé til handling kort.

Hvis du oveni købet har noget, som vi endnu ikke har opdaget, at vi mangler, er det netop dig, vi gerne vil snakke ansættelse med.


Dine faglige og personlige kompetencer


  • Du har gerne erfaring med at arbejde med psykisk sårbare borgere og er faglig velfunderet
  • Du kan arbejde tværfagligt og ser tværfaglighed som en absolut styrke
  • Du har et helhedsorienteret menneskesyn
  • Du er nysgerrig og udforskende på faglighed, er interesseret i og har mod til at lære nyt
  • Du kan og vil håndtere forskelligartede arbejdsopgaver
  • Du er psykisk robust og afklaret omkring egne grænser
  • Du kan navigere og agere i kaos med ro og overblik
  • Du er udadvendt og kontaktskabende og evner gennem dit engagement og samarbejde at få tingene til at lykkes
  • Du er selvstændig team-player
  • Du har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt, kan arbejde metodemæssigt og med elektronisk journalisering
  • Du er interesseret i og parat til at modtage supervision.

Du får frihed under ansvar!


På Udsigten arbejder vi med at skabe en god kultur, hvor der er stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og udvikling, og hvor medarbejderne har vidtrækkende kompetencer og ansvar. Vi arbejder med en flad struktur, hvilket gør kommandovejen kort.

Arbejdsopgaverne på Udsigten er meget varierede, og du får mulighed for at bruge alle dine talenter i et selvstyrende team. Vi værdsætter og tilstræber kompetencer omhandlende samarbejdsevne, faglighed, udvikling og trivsel, og at teamet som helhed er kompetent til at få sat kvaliteterne i spil til fælles bedste. Dertil kommer en god portion af glæde, humor og autencitet.

Vi har ikke mange regler og forbud, idet vi arbejder ud fra en antagelse om, at den enkelte medarbejder naturligt udviser ansvarlighed, gør sit yderste for at bidrage til et godt arbejdsmiljø, er fleksibel og klar til at gøre en ekstra indsats og er økonomisk ansvarsbevidst med alt, hvad man foretager sig!

Løn- og ansættelsesforhold


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der søges 4 medarbejdere til stillinger på hver 37 timer ugentlig med skiftende arbejdstider dag/aften alle ugens dage med arbejde hver 2. weekend samt søn- og helligdage.

Derudover søges 1 medarbejder til vågen nattevagtsstilling med base på Horisonten og tilsyn til Udsigten, nattevagtsstillingen er på gennemsnitligt 33,75 timer placeret i tidsrummet kl. 22.45 – 7.15 og der arbejdes i et rul med 7 sammenhængende arbejdsdage efterfulgt af 7 sammenhængende fridøgn.

Tiltrædelse 1. oktober 2023.

Yderligere oplysninger


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder Helle Tibert Mortensen på telefon 24 46 36 45


Ansøgningsprocedure


Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest d. 16. juli 2023.

Ansøttelse sker løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Maribo
  • Søndag den 16. juli 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en insti..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog i Nakskov

    Vi søger medarbejdere, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores yngste børn. Vil du være en del af den vigtigste branche i verden og være med til at skabe grobunden for .
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Horslunde

    Specialskolen Lolland søger passionerede fagfolk, der har erfaring med eller interesse for at implementere Low Arousal metoden i deres arbejde. Vi søger engagerede og kompetente pædagoger til indiv..
    • Pædagog
    • Horslunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3