Dagbehandlingstilbuddet Skovlyskolen udvider derfor søger vi lærere og pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mørkøv

Er du læreruddannet eller pædagoguddannet, har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, relationelt stærk, hviler i dig selv og kan arbejde mentaliserende, også når det bliver svært?

Ja, så er det lige netop dig der kan blive vores nye lærer eller pædagog.

Skovlyskolen er målrettet elever med behov for særlig tilrettelagt undervisning. Vi er et mindre undervisningstilbud med plads til ca. 25 elever. Vi er beliggende tæt ved Mørkøv, ca. 20 kilometer udenfor Holbæk. Skovlyskolen ligger tæt på Opholdsstedet Skovly, hvor størstedelen af vores elever bor.

Vores elever er i aldesgruppen 7 til 15 år ved indskrivningen. For de fleste af vores elever er det gældende, at de har komplekse socioemotionelle udfordringer. Disse udfordringer kommer særligt til udtryk igennem elevens adfærd, kontakt og trivsel.

Vi er pt. Igang med en udviklings- og udvidelsesproces. Vi arbejder på, at udvikle os sammen igennem supervision, sagssupervision og udviklingsdage. Vi ved, at vi selv indgår i ligningen. Vores tilgang til praksis er, at det at skabe udvikling hos barnet også handler om, at skabe udvikling hos os selv. Derfor er vi i processen nysgerrig på, hvem vi er som fagprofessionelle, individuelt og ind i fællesskabet.

Vi vægter et meget tæt samarbejde mellem eleven, skolen, opholdsstedet og elevens familie. Vi ser altid udvikling som en mulighed og har øje for, at ingen tilstand er statisk. Barnet aktuelle relationer har en afgørende betydning for dets fremtidige tilknytning, udvikling og billedet af sig selv.

Som lærer skal du i tæt samarbejde med pædagogerne undervise i skolens fagrække.Vi drømmer om en lærere som kan undervise bredt, men vi har særligt brug for en lærer, som kan undervise i dansk, matematik og engelsk.Det er vigtigt, at du kan undervise bredt inden for fagrækken. Du er åben, nysgerrig og parat til at tænke ud af boksen, inden for de givende rammer.

Sammen har I et mindset med tro på, at alle børn kan lære det meste, hvis de støttes og øver sig. Du kan omsætte ord og god vilje til konkret handling. Du er en god og favnende klasseleder. Som pædagog er du en del af at understøtte ind i undervisningen i tæt samarbejde med læreren. Sammen er vi klar på, at møde de udfordringer som dagen byder på.

Vi tilstræber en anerkendende og refleksiv kommunikation. Målet er at skabe samarbejdsrelationer og dialoger, der stiller alle deltagerne i et godt lys. Vi har øje for, at sproget ikke kun beskriver virkeligheden, men også skaber virkeligheden.

Kørekort til personbil vil være en fordel.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at arbejde i et mindre læringsmiljø med tid til den enkelte elev.
  • Indflydelse på strukturering af egen arbejdsdag.
  • Et fleksibelt undervisningsmiljø.
  • Dejlige børn med hver deres udfordringer.
  • Kontinuerlig supervision.
  • En arbejdsplads hvor humor og trivsel er vigtige elementer.

Skolen ligger i dejlige grønne omgivelser med en parklignende grund. Der er basketballbane, multibane, bålhytte, træer at kravle i, masser af plads og skoven som nabo. Skolen har busser til rådighed, så der er muligheder for at anvende nærområdet i undervisningen.

Vi håber, at du er blevet mere nysgerrig på hvem vi er og hvor vi er på vej hen, og du derfor har lyst til at kontakter Skoleleder Mette Møhncke - tlf.nr. 23473906 eller Fagleder Martin Bresnov telefon 24471060. [email protected]

Se mere på vores hjemmeside www.skovly-skolen.dk

Ansøgningsfrist: 19.08.23

Ansøgning inkl. bilag (husk kopi af eksamensbevis og CV) vedlæg gerne en referance vi kan kontakte.

Samtaler: Løbende

Start hurtigst muligt

Se mere på vores ansøgersite: https://opholdsstedet-skovly.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=056bdbbd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mørkøv.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Mørkøv
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Hvalsø

    Pædagog med interesse for børn og unge med autisme søges På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores komp..
    • Pædagog
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet 2 Pædagoger til Ressourceteam i Eventyrhuset Én ressourcepædagog - 30 timer Én puljestilling til understøttelse af ressourcedagtilbud og forebyggende indsats (2-årig til sommeren 2..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Grundet stigende elevantal og oprettelse af ny klasse, søger vi pr.5.aug. 2024 en uddannet pædagog på fuld tid, som vil være en del af inklusionscenterholdet på Hvidebækskolen. Er d..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Dianalund

    Pr. 1. august 2024 mangler vi en pædagog på Børneskolen. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge. Kan du sige ja til flere af nedenstående udsagn, er det måske lige dig, vi står o..
    • Pædagog
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Mørkøv

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Mørkøv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1