Godsforvalter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørager

Godsforvalter



Nørager Gods



Godsforvalter søges til det veldrevede Nørager Gods som ligger i det skønne vestsjællandske istidslandskab

Nørager Gods er hjemmet for det erhvervsaktive ægtepar Anne Mette og Thomas Voss og danner også rammerne for deres alsidige forretningsaktiviteter. Som godsforvalter bliver du ansvarlig for planteavl, skovbrug, jagt, bygningsmassen og udlejningshusene. Vi søger dig, der er dynamisk og kompetent til både at varetage og deltage i den daglige drift samt ledelsen af dine kollegaer. Du får stor indflydelse på din egen dagligdag og har ansvaret for godsets fortsatte udvikling, hvor du vil sparre med ejerne. Da ejerne arbejder fuldtid uden for virksomheden, er det dig, der sætter retning – også for planteavlen og skovbrugets langsigtede strategiske prioriteter.

Nørager Gods er et gods i udvikling, og de sidste 18 måneder er der tilkøbt fire naboejendomme og to udlejningshuse. Nørager Gods driver 675 ha inkl. skov og pasningsaftale for nabogods. Planteavlen udgør 500 ha og tager udgangspunkt i en traditionel afgrødesammensætning inkl. græsfrøproduktion og hvidkløver.

Maskinstrategien er indrettet efter at sikre rettidig omhu i marken samt en proaktiv investering i og udnyttelse af nyeste teknologier. Der er et ønske om at gøre de fleste arbejdsgange selv med en strømlinet maskinpark, hvorfor der naturligvis er GPS på alle enheder.

Du vil blive leder for tre medarbejdere (traktorfører, skovtekniker/parkmand/håndværker og en arbejdsmand) og deltager også selv i driften. Administrativt står du for mark-, sprøjte-, og gødningsplaner i Næsgaard MARK, godkender fakturaer og er ansvarlig for budgetlægning og -opfølgning. Det forventes, at du kan motivere og skabe arbejdsglæde blandt dine kollegaer samt vedligeholde og udbygge de gode relationer til naboer og andre samarbejdspartnere.

Du tilbydes personlig og faglig udvikling, deltagelse i ERFA-grupper og inspirerende arrangementer samt medarbejderbolig og firmabil.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Thorsten Andersen på tlf. +45 61 20 28 03. Vi screener løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Nørager, Nøragervej 23, 4291 Ruds Vedby
Reference: 2420.006
Virksomhed: Nørager Gods


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørager.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørager

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Har du lyst til at skabe trivsel, læring, udvikling og dannelse for børn i alderen 0-6 år - i et engageret og fagligt velfunderet hus, så er Børnehuset Bangsbo og Skovbørnehaven måske noget for dig..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med gode fysiske rammer, et godt teamsamarbejde, en anerkendende tilgang og højt humør? Er du god til at skabe relationer, er du kreativ, og drømmer du o..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde med 0 - 6 årige børn og har du lyst til at være en del af vores engagerede personalegruppe i Hørby Børnehus? Så har vi pr. 1. august 2024 en fast stilling som pædagog..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Aalborg

    Har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, så har vi lige nu et meningsfuldt job til dig, hvor du i høj grad får mulighed for at gøre en mærkbar forskel.Vi tage..
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørager

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1