Pædagogisk medarbejder søges til døgnbehandling med kriminelle med afhængighedsproblematikker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Alslev

Storstrøm Fængsel søger pr 1. september eller snarest derefter en pædagogisk medarbejder til vores døgn- og efterbehandlingsafdeling med i alt 54 pladser.

Om stillingen og opgaverne
I funktionen som pædagogisk medarbejder skal du være indstillet på at varetage forskelligartede opgaver. Arbejdet vil bestå i at understøtte gennemførelsen af misbrugsbehandlingen blandt andet ved relationsarbejde, som er bærende i forhold til den samlede opgavevaretagelse af aktiviteter.

Du skal indgå i et tværfagligt samarbejde med øvrige ansatte fra forskellige faggrupper herunder misbrugsbehandlere, værkmestre, fængselsbetjente, sygeplejerske og socialrådgivere.

Dine opgaver tager form af at:

  • Deltage i dagsmøder, samt ugemøder i relation til behandlingen og sagsbehandling af de indsattes afsoningsforløb
  • Varetage opgaver i forbindelse med behandlingsleverandørens ugeprogram for de indsatte
  • Tilrettelægge og afvikle daglige fritidsaktiviteter, f.eks. badminton, træning, kreative håndværk, fællesspisninger, pårørendedag mm.
  • Facilitere pædagogisk støtte i opgaver om almindelig daglig livsførelse

Som pædagogisk medarbejder refererer du i det daglige til en uniformeret enhedschef med personaleansvar for fængselsbetjente og socialrådgiverne i fængslet. Du arbejder i leddet mellem kriminalforsorgen og Novavi ( ekstern leverandør af misbrugsbehandlingen) og skal derfor kunne navigere i krydspresset mellem straffuldbyrdelse og den sociale indsats misbrugsbehandling er.

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse som socialpædagog eller lignende
  • Har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde sammen med andre på tværs af faglighed
  • Har erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper, hvor du er stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en udfordrende og divergerende klientgruppe
  • Er indstillet på, at dagligdagen i et fængsel er bygget op om orden og sikkerhed - med de muligheder og begrænsninger dette giver
  • Du er proaktiv, har gåpåmod og har øje for udviklingsmuligheder
  • Du har gode kommunikationsevner, kan arbejde selvstændigt og struktureret med egne opgaver og bevare overblikket i en travl hverdag
  • Du kan arbejde helheds- og løsningsorienteret i forhold til de udfordringer, der opstår og de opgaver, der skal løses for den enkelte indsatte

Vi tilbyder dig et job med mening, hvor du bliver en del af et tværfagligt stærkt miljø med engagerende og erfarne kollegaer med kompetencer inden for alle kriminalforsorgsfaglige områder. Vi værdsætter et arbejdsmiljø, hvor vi spiller hinanden gode og hvor vi hjælper hinanden. Vi lægger desuden vægt på, at vores travle hverdag følges af humor, en god omgangstone og et fokus på, at der for den enkelte medarbejder er god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1.september eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden er fleksibel og der kan forekomme aftenarbejde indtil kl. 19.00 en gang ugentligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 (CO10), samt Organisationsaftale mellem Skatteministeriet og CO10 for pædagoger m.fl. i kriminalforsorgen.

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Storstrøm Fængsel, Blichersvej 1, 4840 Nr. Alslev.

Hvem er vi?

Storstrøm Fængsel er et lukket fængsel med plads til 250 indsatte, fordelt på 5 belægsbygninger, 2 normalafdelinger, 1 behandlingsafdeling og en særligt sikret afdeling.

Derudover findes der inden for murerne også værksteder, undervisningslokaler, bibliotek, kulturhus, kirke, fritids- og sportsfaciliteter og en dagligvarebutik. På fængslet vil du skulle arbejde sammen med ledere, fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, skolelærere, sygeplejersker og arbejdsmænd. Læs mere om Storstrøm fængsel her

Storstrøm Fængsel er en del af Institution Lolland-Falster, der foruden Storstrøm fængsel også omfatter Nykøbing Falster arrest.

Institution Lolland-Falster er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 27 – 28.

Fonden Novavi, som er ekstern leverandør af misbrugsbehandlingen på Storstrøm Fængsel, deltager i ansættelsessamtalerne og vil få adgang til ansøgningsdokumenter i den sammenhæng.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anja Vandborg, tlf. 7255 2639.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Alslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørre Alslev
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nakskov

    Interesserer du dig for børnehavepædagogik, og har du styr på dit relationsarbejde til børn? Så kan det være dig, Trekløveren søger!TrekløverenTrekløveren er en integreret institution beligge..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en insti..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørre Alslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørre Alslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0