Vi søger en nattevagt der har lyst til at yde omsorg og skabe tryghed for beboerne på vores ungeenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Asmindrup

Hvem er vi? Tjørnehøj er et privat bosted for mennesker med psykiske udfordringer, og ofte også et forbrug af rusmidler. Vores 21 beboere er mennesker med håb og drømme, som alle andre, men i komplicerede livssituationer. Vi bor i skønne omgivelser i Nørre Asmindrup, 25 minutters kørsel fra Holbæk. Vores bosted er opdelt i to enheder, en voksenenhed og en ungeenhed. Vi er 60 engagerede kollegaer, som sammen med vores beboere glæder os, til at byde dig velkommen.

Vores mantra er intet om dig - uden dig. Det skal forstås på den måde, at vores beboere altid er inddraget i alle beslutninger, der vedrører deres liv.

Som vores nattevagt er du ligesom os, nysgerrig på beboernes individuelle historier og forstår, at enhver problemstilling er unik og skal betragtes derefter. Derfor skal du have lyst til at være i et miljø, hvor der ikke altid er en foruddefineret løsning, og hvor det ikke nødvendigvis er dig, der definerer, hvad der er det rigtige i en given situation.

Timer og mødetidspunkter er følgende:

Stillingen som nattevagt på ungeenheden er på 37 timer 7/7 i ulige uger med mødetid til kl. 22:45 på hverdage og i weekender fra kl. 19:30.

Som nattevagt vil du opleve at de fleste af vores beboere sover om natten, men der er beboere, der er vågne, og har brug for en snak og din omsorg. Derfor lægger vi vægt på, at du udover at bidrage med høj faglighed, også bidrager med stabilitet og nærvær, så Tjørnehøj er et rart og trygt sted om natten.

Du vil indgå i et nattevagtsteam, hvor der hver nat møder to andre nattevagter ind, så du har mulighed for at få hjælp og kollegial sparring.

Som kollega er du selvfølgelig klar på at indgå i samarbejdet om både de pædagogiske og sundhedsorienterede opgaver, samt mindre rengøringsopgaver og personlig pleje hvor det er nødvendigt. Derudover har du lyst til at indgå i et autentisk og fordomsfrit møde med vores beboere.

Derudover ser vi gerne at du:

  • er uddannet pædagog, eller at du har en social eller sundhedsfaglig uddannelse
  • har erfaring som nattevagt inden for psykiatrien og kendskab til borgere med misbrug og selvskadende adfærd
  • er god til skriftlig dokumentation og har de dertilhørende it-kundskaber
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan bidrage til at holde konfliktniveauet nede ved at kommunikere nærværende, lyttende og opmærksomt

Det tilbyder vi dig:

På Tjørnehøj bliver du en del af en ambitiøs og velkonsolideret privat virksomhed. Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og udvikle dine kompetencer. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaverne gennem mentorordning, undervisning, faglig sparring og kompetenceudviklende samtaler med vores faglige ledere.

Vi arbejder ud fra metoderne Recovery, stemmehøring samt LA2 og medicinpædagogik, hvilket du som vores nye kollega vil blive introduceret til løbende. Vi vægter din trivsel højt, og vi vil gøre os meget umage for, at du fra første dag føler dig velkommen på Tjørnehøj.

Derudover kan du se frem til:

  • attraktiv individuelt forhandlet løn samt sundhedsforsikring
  • at blive en del af et involverende fagligt miljø, hvor både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø har høj prioritet
  • frokostordning
  • løbende kurser.

Hvis du er vores nye nattevagt, så skynd dig at sende dit CV og en kort motiveret ansøgning i forhold til hvilken en af stillingerne du søger. Send ansøgning via knappen "Ansøg dette job" / "Send ansøgning". Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat snarest muligt.

Skulle du have spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte:

Bosteds leder Rikke på telefonnummer 41722424.

Sundhedsfaglig leder Trine på telefonnummer 41722426.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://psykiatriplus.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0840ae19)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Asmindrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørre Asmindrup
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Skolen søger pr. 1. august en pædagog, der kan deltage i behandlingsmiljøet og i undervisningen i fagene i indskolingen. Som pædagog er du en del af et team sammen med en lærer i klasse..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Er du socialpædagog og vil være en del af mit trivselsteam i mit bofællesskab? ”Solvang er det bedste sted jeg har boet” Det fortæller Carsten til Netavisen og Carsten har prøvet lidt af hv..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx] søger en pædagogisk medarbejder som i en periode vil være med til at give én borger et dagligt tilbud med aktiviteter. Har..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørre Asmindrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørre Asmindrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1