Pædagogmedhjælper/Pau til børnehus i Mørkhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Har du lyst til at være en del af Mørkhøjs fedeste fællesskab, hvor der er højt til loftet og ikke langt imellem grinene?

Børnehuset Paletten søger en ny kollega, til vores dejlige børnehus pr. 1. maj 2023, eller hurtigst muligt derefter (vi venter gerne på den helt rette).
Vi søger en engageret, smilende og nysgerrig medhjælper, til en fast stilling på 34-37 timer.

Synes du også, at det er spændende at være med til at sætte sit præg på et nyere børnehus, hvor de fysiske rammer er i top? Her kan du få lov til at afprøve og udfordre dine evner, der er nemlig ikke langt fra ide til handling i vores hus. Så tøv ikke med at kontakte os, måske er det dig vi mangler, til at være med til at sætte retning for kulturen i vores børnehus.

Paletten åbnede i august 2021, og har til huse i skønne grønne omgivelser i Mørkhøj, børnehuset er normeret til 7 grupper, inklusiv en gruppe, med plads til 6 børn med ASF. I august 2021 flyttede to tidligere nabo-børnehuse sammen, i det nyopført Svanemærket børnehus, beliggende i skønne grønne omgivelser, i en del af det byggeri som tidligere husede Blågaard seminarie.

Børnehuset er en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, som består af i alt 6 børnehuse. Som en del af en områdeinstitution, har vi fælles pædagogfaglige møder to huse sammen, samt relevant sparring og faglig udvikling på tværs af børnehusene – vi arbejder i fællesskab på at sikre alle vores børn, de bedst mulige rammer for udvikling, læring og trivsel.

Kan du lide at være kreativ og tror du på at vi igennem kunst og æstetiske processer kan give børn mulighed for at deltage i fællesskabet?

I vores område arbejder vi på at tilegne os en profil i kunst, kultur og æstetik, hvor vi har et øget fokus på de æstetiske læreprocesser i det daglige arbejde. I praksis betyder det, at vi arbejder med et særligt fokus på kreativitet og forskellige udtryksformer i vores projekter i børnehaven, i vuggestuen arbejder vi med at integrere sanserne i projektarbejdet, gerne igennem kreative aktiviteter.

Vi tror på at vi igennem kunst og æstetiske læreprocesser kan give alle vores børn mulighed for at være en del af fællesskabet.

Vi søger en kollega til vores vuggestue, med placering hos de store vuggestuebørn. I Palettens vuggestue er der 3 grupper, en modtagelse (½år- 1½år) og to øvrige grupper (1½år-3år), og det er en af disse grupper, som mangler en pædagog. De to grupper (1½år-3år) arbejder på tværs, det betyder at man ud over at have to tætte kollegaer på gruppen, har tre dygtige kollegaer på nabogruppen, som man planlægger og udfører aktiviteter med.

Det betyder at vi kan være fleksible i at sammensætte grupper på tværs, sådan at vi nemmere kan differentiere og tage hensyn til det enkelte barns behov. Vi er optaget af børns medbestemmelse, og af at give de yngste børn en stemme ind i fællesskabet, hertil øver vi os at bruge Mosaikmetoden.

Vores barnelæringssyn bygger på en antagelse om, at børn lærer i ligeværdige relationer. Børn skal have mulighed for at undre sig sammen og sammen med voksne, og lære ved at undersøge og eksperimentere.

Vi er optaget af at blive klogere på børns læring, samt at udvikle læringsmiljøer der understøtter, at alle børn får mange forskellige kulturelle oplevelser, både som tilskuere og aktive deltagere, som stimulerer børnenes engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed. Derudover er vi optaget af, hvordan vi imødekommende inddrager forældrene, så barnets læring bliver til et fælles ansvar. Rammerne for vores pædagogiske arbejde er DAP (Didaktisk anvendt pædagogik) og metoden understøtter arbejdet med ”Den styrkede læreplan” (læs mere om DAP her)

Vi søger en kollega der


  • er nysgerrig, og med lyst til at udvikle sin faglighed
  • er en holdspiller, med gode kommunikative evner, både mundtlig og skriftligt
  • kan fastholde fokus på kerneopgaven i en forskelligartet og varieret hverdag
  • kan arbejde struktureret og understøtte den pædagogisk faglige ramme i huset – du bliver grundig oplært, og ”holdt i hånden” til du føler dig sikker i opgaven
  • har mod og lyst til at udvikle sig, samt bidrage til kollegaers udvikling
  • Møder børn, forældre og kollegaer med et smil ??

Vi kan tilbyde


  • høj grad af medbestemmelse og ledelse tæt på
  • høj faglighed, sparring i området, og gode muligheder for udvikling
  • dygtige og imødekommende kollegaer, som brænder for at skabe de bedste rammer for Mørkhøjs børn ??
  • mulighed for uddannelse og kompetenceudvikling som understøtter opgaveløsningen

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst om principper om Ny Løn.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte børnehusleder Mie Svane på telefon 44 94 55 25/60 68 35 67.

Vi opfordrer interesserede ansøger til at ringe, og aftale en for samtale/rundvisning.

Gladsaxe Kommune tilbyder bl.a. fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport.

Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt, at leje sommerhuse til en fordelagtig pris.

Du kan læse mere om Paletten på vores hjemmeside.

Du kan ligeledes læse mere om Gladsaxe Kommunes børne og skolepolitik her

Vi forventer at indkalde til og afholde samtaler løbende.

Ansøgningsfrist


30. april 2023

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Uddannet personale til den integrerede daginstitution Troldebo i Greve kommune. I Troldebo søger vi en kollega til den ene af vores tre grupper i vuggestuen og en kollega til den ene af vores tre gruppe i børnehave. Hvem er vi: Troldebo er en integreret 0-6 års daginstitution beliggende på en stor grund med to separate huse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 278
25. april 2024 292
24. april 2024 306
23. april 2024 306
22. april 2024 323
21. april 2024 322
20. april 2024 338
19. april 2024 343
18. april 2024 349
17. april 2024 356
16. april 2024 344
15. april 2024 349
14. april 2024 354
13. april 2024 362
12. april 2024 370
11. april 2024 354
10. april 2024 350
9. april 2024 327
8. april 2024 311
7. april 2024 320
6. april 2024 327
5. april 2024 314
4. april 2024 304
3. april 2024 284
2. april 2024 284
1. april 2024 294
31. marts 2024 302
30. marts 2024 304
29. marts 2024 307
28. marts 2024 309
27. marts 2024 308