Pædagog til 1. årgang på Skansevejens Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Pædagog til 1. årgang på Skansevejens Skole
Vi søger to pædagoger til 1. årgang på Skansevejens Skole.
Der er tale om en fast stilling på 30 timer og et barselsvikariat på op til 37 timer.

Om os
Skansevejens Skole er ikke bare en arbejdsplads. Det er en legeplads og et læringshus og et sted, hvor vi er sammen som kolleger og mennesker. Vi er en stolt skole med gode traditioner, og det er vigtigt for os, at du vil tage del i den stolthed og lade den og din personlighed smitte af på dit arbejde. Skansevejens Skole er beliggende i hjertet af Nørresundby, hvor det smukke havnemiljø, skov og boldbaner ofte inddrages i både undervisning og i DUS-tiden. Januar 2025 bliver Skansevejens Skole til det nybyggede Stigsborg børne- og ungeunivers, hvilket vi glæder os meget til. For at gøre os klar til en stor og ny "nutidens skole" arbejder vi med projektbaseret læring og legende tilgange til læring og teknologiforståelse. Vi har også fokus på bevægelse og bæredygtig pædagogik. Vi er en skole, som sætter pris på og værner om det gode humør, for vores børn og unge skal mødes af venlige ansigter. Vores værdier er anerkendelse, åbenhed og ordentlighed, og derfor bruger vi meget energi på god dialog og åbenhed.
Skansevejens Skole har ca. 500 elever fordelt på 0. - 9. årgang, 80 medarbejdere og et ledelsesteam bestående af skoleleder, 2 afdelingsledere i skole, DUS-leder og teknisk serviceleder. Skolen er som udgangspunkt to-sporet fra 0.- 9.klasse, og enkelte årgange er tre-sporet. Dussen er delt i to: DUS Skansen for 0.-2. årgang og Børnenes Hus for 3.-6. årgang. Børnenes Hus er fysisk placeret cirka 200 meter fra Skansevejens Skole.

Om jobbet
Som en af vores to nye pædagoger på 1. årgang bliver du mødt af en masse skønne børn og et engageret pædagogisk personale, der hver dag arbejder på at skabe et godt lærings- og trivselsmiljø for indskolingsbørnene. Du bliver endnu en vigtig medarbejder i indskolingen personalegruppe og medlem af et årgangsteam bestående af lærere og pædagoger. Dine opgaver vil både ligge i skoledelen og i Dussen. Det betyder, at du skal være god til at samarbejde på tværs af fagligheder.I skoledelen skal pædagogerne både varetage undervisningsopgaver og støttefunktioner i samarbejde med lærere samt varetage understøttende undervisning alene og i samarbejde med andre pædagoger.
I DUS-tiden arbejder vi ud fra Fælles Mål for DUS. I Dussen er det for os vigtigt, at vi har et spændende og alsidigt fritidstilbud hver dag for alle børn.
I både skole og DUS er forældrene vigtige samarbejdspartnere, hvis vi skal lykkes i at skabe en god hverdag for børnene.

Om dig
Du er faglig velfunderet, hvilket betyder, at du kan omsætte faglig viden til pædagogisk handling. Du er optaget af at arbejde med trivsel og læringsmiljøer. Du har kompetencer inden for temaerne fra Fælles Mål For DUS. Du kan indgå i et forpligtende teamsamarbejde. Du oplever Stigsborg børne og unge univers som spændende og glæder dig til at blive en del af en nybygget skole og nye tilgange til læring. Derudover forventer vi, at du kan varetage følgende områder:
  • Understøttende undervisning, holdtimer og skoletimer med fokus på trivsel og forebyggelse
  • Planlægge og udføre aktiviteter i DUS-tid med afsæt i Fælles Mål For DUS.
  • Specialpædagogisk viden og kompetencer er et plus
  • Indgå i samarbejde med lærere og pædagoger om at skabe en god hverdag for alle børn
  • Samarbejde med forældre om det enkelte barns trivsel og læring


I din ansøgning ser vi gerne, at du beskriver, hvilke af temaerne fra Fælles mål for DUS du besidder kompetencer indenfor. Derudover bedes du beskrive, om du er interesseret i både vikariat og fast stilling.

For spørgsmål eller rundvisning kan DUS-leder Jens Christian Pedersen kontaktes på 31 99 42 86 eller [email protected].

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. oktober 2022
Samtaler: Ansættelsessamtale vil foregå den 26. oktober 2022 på Skansevejens Skole.
Jobstart:
Vikariat: 24. november 2022 eller snarest derefter
Fast stilling: 1. januar 2023

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6e7b33b0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørresundby
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Dagtilbuddet Aktiviteten & Røret i Sæby søger en pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til barselsvikariat 32 timer/uge.Vil du beskrive dig selv som fagligt engageretSå er det måske d..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederikshavn

    Har du lyst til at være med til at skabe verdens bedste arbejdskultur præget af faglig nysgerrighed? Og har du lyst til at blive grebet af pædagogiske og sundhedsfaglige diskussioner, at fordybe di..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Torslev Skole i Østervrå søger pr. 1. august 2024 en faglig dygtig pædagog til en midlertidig stilling på 15 timer ugentligt i skolen. Stillingen er indtil videre gældende i kommende skoleår med op..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Hvem er vi?Børnehuset Pilekvisten er en integreret institution med gennemsnitlig 32 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn. Huset er opdelt i 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavestuer. Fysisk ligger vu..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 7
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1