Ådalens Børnehus søger en erfaren pædagog som brænder for specialområdet til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Ådalens Børnehus er en kombiinstitution med en almindelig børnehave i den ene ende af huset og en specialafdeling jf. §32 med plads til 12-14 børn (0-6 år) i den anden ende af huset. Stillingen ligger i husets specialafdeling. Alle børn i specialafdelingen er forsinkede i deres udvikling og udfordret på forskellige parametre. En stor del af børnegruppen ligger indenfor autismespektret og er nonverbale. Flere har dobbeltdiagnoser, der kan være modstridende i behov, og hvor indsatsen skal balanceres hårfint. En stor del af børnegruppen har socioemotionelle udfordringer og skal støttes til regulering i kontakt såvel som emotionelt, da de ellers kan blive udadreagerende.

Vi har brug for en specialpædagog, der brænder for faget og for børnene, og som også vægter et kollegialt fællesskab omkring opgaven. Vi har brug for en kollega, der kan bevare roen i kaos og arbejde nedregulerende med børn i affekt. Vi har brug for en holdspiller, som bruger kollegialsparring og er fagligt bevidst og reflekterende over egne og kollegaers tiltag. Du skal kunne bevare blikket både på det enkelte barn og på det store børnefællesskab. Det er vigtigt for os, at alle børn på alle niveauer føler sig som en del af et større fællesskab.

Det er vigtigt, at du er nysgerrig på løsningsmuligheder, kan ændre dit perspektiv og arbejde procesorienteret. Vi arbejder meget visuelt, så der vil være en del materiale, du selv skal lave til brug i hverdagen.

Du skal kunne lave fornuftige prioriteringer og tilrettelægge en vis del af egen arbejdstid til fordel for husets bedste. Da vi dækker ind for hinanden ved ferier og sygdom, er det vigtigt, at du har en vis fleksibilitet. Du skal være forberedt på aftenmøder ca. hver 14. dag.

Det er vigtigt, at du er nærværende, imødekommende og anerkendende, og at du kan arbejde ud fra et ressourcesyn og en positiv tilgang i mødet med børnene såvel som med kollegaer og forældre.
Vi forventer, at du er ansvarlig, fleksibel og robust og kan arbejde målrettet efter beskrevne handleplaner, men samtidig kunne agere i en hverdag, der bliver anderledes end planlagt.

Vi er i Nyborg Kommune lige nu i gang med en større omorganiseringsproces, hvor vi muligvis står overfor en flytning og sammenlægning med byen specialskole. Den proces skal du være villig til at være en del af.

Kendskab til Low Arousal, Marte Meo og den neuroaffektive tænkning kan være en fordel.

Hvad vil du få hos os:
Vi er et hus, der forsøger at højne og prioritere faglig refleksion selv i en presset hverdag. Vi står for ordentlighed i samspillet med barnet såvel som forældrene, og tænker aldrig at barnet er ansvarlig for en eventuel konflikt. Vi arbejder ud fra tesen om, at børn samarbejder, hvis de kan! Så vi skal stille de rammer, der gør det muligt for barnet at samarbejde.

Vi arbejder ud fra en helhedsforståelse og har et øget forældresamarbejde, hvor vi udvælger fokus for udviklingsområder sammen med forældrene og teamet omkring barnet i børnehaven. Vi er opmærksomme på at møde forældre i sorg og støtte processen til erkendelse og forståelse af barnets handicap. Vi vil ofte være koordinatorer for kontakt mellem familien og andre instanser i kommunen.

Vi arbejder med alle børn ud fra et tværfagligt perspektiv, og beslutninger og handlinger skal derfor være en del af det samlede teams beslutning om, at det er den retning, det giver mening at gå.
Vi er en personalegruppe, der alle brænder for at arbejde med disse børn, og som er villige til at gå en ekstra meter for løsning af opgaven.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med høj faglighed, og med et stærkt fokus på barnets såvel som familiens trivsel og udvikling.

Vi er en arbejdsplads, hvor det prioriteres at have tid til forberedelse og faglig sparring.

Yderligere information:
Stillingen er på 32 timer om ugen og er et barselsvikariat.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Du kan finde yderligere oplysninger på vores hjemmeside: Ådalensbørnehus.dk.
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Jeanne Eilsøe på tlf. 6333 7568 eller mail [email protected] eller leder Sandra Pedersen på tlf. 6333 6370 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist tirsdag 23. januar 2024
Ansættelsessamtaler afholdes 26. januar 2023 i tidsrummet mellem klokken 12.00-16.00
Tiltrædelse 1. marts 2024

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2bbccb4e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nyborg
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    Pædagog søges til børne-ungehuset [xxxxx]Motiveres du af at hjælpe børn og unge, som igennem opvæksten har været udsat for omsorgssvigt og traumer, samt er indstillet på at have en fast hverd..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Skolepædagog.Skolepædagog til arbejde i både SFO og skole.Vi har sagt farvel til en værdsat kollega og søger derfor en ny omsorgsfuld, dedikeret og livsglad pædagog, der brænder for at arbejd..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Kan du skabe følgeskab og begejstring for pædagogisk udvikling, og vil du gå foran i udviklingen af et dagtilbud, hvor både børn og medarbejdere trives?Og vil du med på en spændende rejse, hvor..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Vi vil i det kommende skoleår skabe endnu bedre mulighed for udvikling og ro for vores elever på Mesingeskolen.Vi søger derfor to pædagoger der skal have fast tilknytning til en klasse og to af..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 6
27. maj 2024 5
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 9
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 11
8. maj 2024 12
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 11
30. april 2024 9