2 Pædagoger til Børnehuset Solsikken, 37 timer – opstart snarest muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Er du der i dit arbejdsliv, hvor du har en rygsæk fuld af erfaring fra dagtilbudsområdet og en nysgerrighed på at arbejde i det specialpædagogiske felt, så kan det være lige dig vi mangler i Børnehuset Solsikken.

Vi står nemlig og mangler kollegaer, som kan være med til at udvikle vores lege og læringsmiljøer i samspil med alle de andre elementer i Den styrkede pædagogiske læreplan. Du skal være nysgerrig på, hvordan læringsmiljøerne kan udvikles og kunne omsætte idéerne til praksis. Vi har brug for en kollega som kan organisere, men som også vægter evalueringsprocesserne højt. Du vil, sammen med dine kolleger på stuen, hele tiden være i processer omkring udvikling af pædagogisk praksis.

Vi søger en ny kollega som har bred erfaring i forældresamarbejde. En kollega som kan bringe nye vinkler i spil og være med til at udvikle vores tilgang til forældresamarbejde. En kollega som er særligt fagligt nysgerrig på denne del af arbejdet med Den styrkede pædagogiske læreplan, men som også arbejder i alle de andre elementer.

Du skal have mod til at tage de gode og til tider svære snakke – både med kolleger og forældre. Vi har brug for en kollega, som er stærkt forankret i den pædagogiske faglighed, og som gerne vil udfordres og udfordre sine kolleger.

Vi stiller ikke krav om specialpædagogisk erfaring. For os er det vigtigt, at du kender til normalområdet, og kan udbygge din faglighed herfra. I Børnehuset Solsikken er der god viden at hente fra kolleger, så du vil kunne erhverve dig meget specialpædagogisk viden indenfor egne rækker.

En del af arbejdet i Børnehuset Solsikken er skriftligt. Derfor lægger vi vægt på, at du er skriftlig stærk, god til at formulere dig og kan give sparring til dine kolleger, også på det skriftligt arbejde.

2023 er i Børnehuset Solsikken dedikeret til leg, derfor vi søger efter en pædagog med brede legepræferencer, og som er nysgerrig på at udvikle både egne og børnenes lege praksis.

Hvis du ser dig selv i et legende og udviklende miljø, med høj faglighed, gode kolleger og en masse pædagogiske udfordringer, så skulle du søge denne stilling.

Ring gerne og tag en snak med os – vi vil gerne uddybe ovenstående.


Ansættelsesvilkår
Efter gld. Overenskomst. Arbejdstid 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Mere informationAfdelingsleder Lea Steen Albrektsen, tlf.: 2518 0293

Ansøgningsfrist13. december 2022

SamtalerVi forventer at holde samtaler i uge 51

AnsøgningsprocedureSend din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund KommuneLæs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4ac0a928)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 13. december 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Søllested

    Søger du dit første job eller er på udkig efter et nyt job? Brænder du for arbejdet med børn og for at give dem de bedste muligheder for at udvikle sig? Kan du skabe tryghed og være tydelig? Er du .
    • Pædagog
    • Søllested
    Få mere info
  • Pædagog i Nakskov

    Er du udviklingsorienteret, og er din faglighed rettet mod børn og unge med omsorgssvigt og/eller udviklingstraumer? Tror du på, at det er gennem sparring, supervision og samarbejde, at vi finder d..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Vi søger en pædagog til Børnehuset Vandloppen!Børnehuset Vandloppen Vi er et integreret dagtilbud til børn i alderen 0 – 5 år i Rødby i [xxxxx]Vi Har en vuggestue med 12 børn o..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog i Nørreballe

    Vi er så heldige, at vi er blevet tilført puljetimer til brug i SFO til og med 2025. En af vores gode medarbejdere i puljetimerne starter uddannelse til efteråret, så derfor søger vi nu pædagogisk .
    • Pædagog
    • Nørreballe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1