Pædagogisk konsulent - Center for Børn & Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for pædagogisk kvalitet på dagtilbudsområdet? Vil du gerne arbejde i en forvaltning hvor du har mulighed for at bruge din faglige og personlige kompetencer til at understøtte dagtilbudsområdet? Er du fagligt optaget af, hvordan vi sammen med dagtilbuddene styrker børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse? Så er muligheden her

Vi søger en pædagogisk konsulent, som vil tage del i udvikling og forankring af indsatser med udgangspunkt i børnene i Guldborgsund.

I Center for Børn & Lærings forvaltning er vi målrettede og har store ambitioner på dagtilbudsområdets vegne. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at vores fornemste opgave er at understøtte dagtilbudsområdets ledere og medarbejdere i at udvikle og arbejde med pædagogisk kvalitet.

Der er et stort nationalt fokus på pædagogisk tilsyn i dagtilbud med øgede krav og ny lovgivning fra 2022. Derfor søger vi en pædagogisk konsulent, som skal være med til at føre pædagogisk tilsyn i tæt samarbejde med de øvrige konsulenter i forvaltningen. Vi har siden 2022 implementeret nyt tilsynskoncept i Guldborgsund, hvor vi i tæt samarbejde med dagtilbuddene skaber tydelighed mellem kvalitetsudvikling og selve tilsynsopgaven. Vi forventer, at du tager aktiv del i denne udvikling.

Du vil være i tæt dialog med medarbejdere og ledere i dagtilbuddene, hvor du skal være sparringspartner med et nysgerrigt blik på praksis, hvor du stiller undersøgende spørgsmål og giver vejledning ved behov.

Du skal deltage i det tværprofessionelle samarbejde og vægte vigtigheden af dette højt, hvor du ser muligheder og løsninger på forskellig vis.

Du skal være indstillet på at arbejde projektorienteret og tage del i forskellige udviklings- og koordinationsopgaver, som også kan gå på tværs af dagtilbuds-og skoleområdet, f.eks. omkring overgange, bevægelse, sundhed el.lign.

Stillingen kræver, at du orienterer dig i den nyeste forskning, viden og lovgivning på dagtilbudsområdet, og vil tage initiativ til udviklingen af den faglige kvalitet bl.a. gennem arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og kompetenceudvikling.

Du skal bidrage til løsning af administrative opgaver og myndighedsopgaver i et tværfagligt samarbejde. Du skal kunne lede projekter, udarbejde analyser og politiske sager herom.

Vores forventninger er, at du:

  • kan koble viden om pædagogisk kvalitet med konkret pædagogisk praksis og med afsæt i egen erfaring.
  • kan give feedback, som er kendetegnet af tydelighed og faglighed, så den opleves meningsfuld for ledelse og medarbejdere.
  • har blik for, at tilsyn både er en kontrol- og udviklingsopgave, som stiller krav til din position og dit blik for uvildighed og metodebevidsthed.
  • arbejder systematisk, er god til at planlægge og sikrer opfølgning.
  • har en god skriftlighed, hvor du kan formulere dig præcist og nuanceret.
  • kan begå dig i en forvaltning i en politisk styret organisation, hvor du vil indgå i processer med mange aktører og hensyn.
  • har relevant pædagogisk uddannelse, en kandidatuddannelse eller anden relevant videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling eller fra ledelse.

Vi tilbyder

  • gode kollegaer der understøtter trivsel, udvikling, læring og dannelse hos Guldborgsunds børn og unge gennem tværgående udviklingsindsatser, faglig sparring, myndighedsopgaver, administration, politisk betjening, generel support af skoler og dagtilbud, herunder også kompetenceudvikling.
  • ledelse og sparring tæt på din opgave.
  • en arbejdsplads med muligheder for fleksible arbejdstider
  • en arbejdsplads hvor der plads til forskellighed og nye idéer

Center for Børn & Læring består af 17 daginstitutioner, dagpleje, et dagtilbud med specialtilbud, 9 folkeskoler, fire landsbyordninger (skole, SFO og Dagtilbud, Ungdomsskole og UU. Der er ca. 1300 medarbejdere og ca. 7.000 børn i alderen 0-18 år.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2023.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 18. juni med henblik på en første samtale den 21. juni og forventet anden samtale d. 26. juni, hvor der vil indgå en case.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christina Petersen, leder af dagtilbudsområdet i Center for Børn & Læring på [email protected] eller mobil 2518 0197.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=49e681ad)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nakskov

    Interesserer du dig for børnehavepædagogik, og har du styr på dit relationsarbejde til børn? Så kan det være dig, Trekløveren søger!TrekløverenTrekløveren er en integreret institution beligge..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en insti..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1