[xxxxx] søger 1 pædagog på 37 timer snarest muligt og senest 1/10 2023 i vores vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for relationer og vuggestueleg, og vil du være med til at skabe de bedste lærings – og udviklings rammer for vores børn, så er der alle muligheder i vores børnehus. Her er højt til loftet i vores fællesrum, de hyggeligste stuer og en meget stor fantastisk legeplads. Vores el-ladcykler kan bringe os rundt i nærmiljøet og den offentlige bus holder ved vores hegn. Her er ALLE, alles børn, hvor vi hjælper hinanden på tværs af stuerne, og samarbejder om aktiviteter og praktiske gøremål.

Vores børn og familier gør altid det bedste de kan og du skal som voksen understøtte, vejlede og respektere deres behov og rettigheder.

Stillingens nøgleopgaver er at planlægge, udføre og evaluere pædagogisk arbejde med børnene i tæt samarbejde med dine kollegaer på stuen og i resten af huset, samt varetage samarbejdet med såvel forældre som andre samarbejdsparter.
Vi arbejder med TRAS, TRASMO, DPU og GUSA (Guldborgsund kommunes dialog platform) som metode. Refleksion og sparring indgår i den løbende evaluering af det pædagogiske arbejde.

Vi forventer af dig:

Du evner at opfange det enkelte barns og gruppens behov for udvikling og kan omsætte visioner og mål til praksis.

Du er anerkendende, fleksibel og tager initiativ og ansvar. Du besidder overblik, indføling og tålmodighed og kan overskue forskellige behov på samme tid.

Vi arbejder med kollegial feedback og egen refleksion, her er du nysgerrig og vil gerne være klogere. Det er naturligt for dig at arbejde med din faglighed, blandt andet igennem kurser og efteruddannelse.

Du er udviklings- og handlingsorienteret i forhold til pædagogisk praksis, og er skarp til skriftlig og digital kommunikation.

Har du faglig interesse i arbejdet med sprog, motorik, den styrkede pædagogisk lærerplan, tidlig indsats m.m. så glæder vi os til at høre fra dig.

Om Børnehuset Kaninbjerget:

Vi er en stor institution under udvikling med 107 indskrevne børn fordelt i vuggestue, minigruppe og børnehave i to afdelinger. Vi har gode udendørs arealer og er tæt beliggende ved skov og vand. Vi har eget køkken der tilbereder alle vores måltider og en hytte til fordybelse og samvær.

Vuggestuen og børnehaven tæller hver især 3 stuer, hvoraf den ene børnehavestue er en før SFO-stue for de ældste børn. Hertil kommer minigruppen med nuværende 5 børn og plads til 8 børn.

I Kaninbjerget får du 28 kollegaer, der vægter samværet med børn og hinanden højt. Samarbejdet på tværs i huset er under udvikling omkring værdierne: tillid, samhørighed, struktur, feedback og fordybelse. Derudover har det fælles børnesyn, sprogarbejde og læringsmiljøer stor fokus.

Du er velkommen til at komme på besøg, og skabe dig et indtryk af os og huset.

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst 37 timer pr. uge.

Flere oplysninger: Afdelingsleder Stine Vestergaard Andersen telefon 25182304 eller leder Malene Bjerregaard Abrahamsen telefon 25182302.

Vi gør opmærksom på vi indhenter referencer.

Ansøgningsfrist: mandag d.21.8.23

Samtaler: mandag d.28.8.23

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=862f7e80)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en insti..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog i Nakskov

    Vi søger medarbejdere, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores yngste børn. Vil du være en del af den vigtigste branche i verden og være med til at skabe grobunden for .
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Horslunde

    Specialskolen Lolland søger passionerede fagfolk, der har erfaring med eller interesse for at implementere Low Arousal metoden i deres arbejde. Vi søger engagerede og kompetente pædagoger til indiv..
    • Pædagog
    • Horslunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1