Pædagogisk konsulent til Skoleområdet i Center for Børn & Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Kunne du tænke dig at arbejde i en forvaltning, som er fokuseret på at bidrage til den faglige udvikling på den enkelte skole, i et spændende og alsidigt job, hvor du får mulighed for at bruge dine faglige og personlige kompetencer til at understøtte et skoleområde i rivende udvikling? Så er jobbet som pædagogisk konsulent i Center for Børn & Læring i Guldborgsund Kommune måske noget for dig.

Skoleområdet søger en fagligt dygtig pædagogisk konsulent til at hjælpe ledere og medarbejdere på skolerne til at udvikle inkluderende læringsmiljøer, og til at understøtte de mange udviklingsprojekter, der er i gang på tværs af skolerne i Guldborgsund.

Den pædagogiske konsulent får sine primære opgaver inden for inklusion og udviklingen af inkluderende børnefællesskaber. Vi søger en konsulent, som skal varetage opgaver inden for:

  • vejledning omkring inklusionsindsatser på skolerne
  • udvikling af trivselsfremmende indsatser
  • strategisk kompetenceudvikling
  • projektledelse af udviklingsinitiativer på tværs af området, som understøtter inkluderende børnefællesskaber og læringsmiljøer

Konsulenten vil også i nogen grad skulle indgå i samarbejdet med de andre pædagogiske konsulenter i afdelingen om at bidrage til

  • sagsbehandling i samarbejde med andre faggrupper i kommunen
  • håndtering af klagesager
  • visitation og anbragte børns skolegang
  • vejledning til forældre

I skoleområdet har vi iværksat en flerårig Inklusions- og fællesskabsstrategi, som skal bidrage til at nedbringe segregeringen og lave kapacitetsopbygning på kommunernes skolerne. I den forbindelse er vi i gang med en udvidelse vores støttefunktion på tværs af skoleområdet, og her er konsulentteamet nøglespillere.

Som konsulent i CBL vil du således komme til at yde konkret vejledning af medarbejdere på team- og skoleniveau omkring teknikker og værktøjer til at udvide den inkluderende praksis på skolerne. Det kan også ske, at du skal bidrage til forældresamarbejdet og evt. deltage vanskelige forældresamtaler på skolerne.

Du vil også skulle yde sparring omkring inklusion til skoleledelser og bidrage til den lokale kapacitetsopbygning, herunder analysere behovene og planlægge kompetenceudvikling i tæt samarbejde med ledere på skolerne.

Desuden vil du få en vigtig rolle ift. at være tovholder på nogle af de mange udviklingsprojekter på inklusionsområdet. Her står vi foran store forandringer, der udover faglig indsigt også kræver stærke kompetencer til projektledelse og masser af gå-på-mod.

Vi forventer at du:

  • har en relevant uddannelse fx som cand. pæd. eller folkeskolelærer med målrettet efteruddannelse
  • at du har indgående kendskab til skoleområdet og også gerne til arbejdet i en kommunal forvaltning
  • er inde i lovgivningen på skoleområdet
  • har erfaring med og mod på projektledelse
  • er systematisk og dygtig til at koordinere og samarbejde bredt i organisationen
  • sætter pris på teamsamarbejde og har lyst til at arbejde sammen med kolleger både i vores eget og i andre centre, såvel som med de decentrale ledere
  • er parat til at tage din del af sagsbehandling, klagehåndtering og visitionsarbejde, når det kræves
  • kan holde hovedet koldt, når du empatisk håndterer forældrehenvendelser

I forvaltningen er vi målrettede og ambitiøse på skoleområdets vegne. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at vores fornemste opgave er at støtte ledere og medarbejdere i hele skoleområdet i at udvikle skolerne, så elevernes læring og trivsel øges.

Det er en høj prioritet at understøtte sammenhænge og gode overgange mellem dagtilbud og skoler, samt at bidrage til at styrke og udvikle det tværprofessionelle samarbejde.

Vi kan tilbyde:

Arbejdsdagen i CBL-forvaltningen er varieret og fagligt udviklende, idet opgaverne spænder bredt lige fra telefonsamtaler med borgere – over udgående vejledning på skolerne – til strategiske udviklingsopgaver, der kræver forståelse af forskelle og ligheder på tværs af skolerne.

Vi mener det har en stor værdi, at du har frihed i opgaveløsningen. Samtidig bliver du en del af et konsulentteam, som er gensidigt forpligtende, gør brug af hinandens ressourcer og sparrer med hinanden.

Konsulentteamet består af medarbejdere med forskellige baggrunde og grader af erfaring. Sammen har vi et højt ambitionsniveau, vi har humor, humør og stor arbejdsglæde – også på de travle dage.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både centerledelsen, kollegaer på rådhuset såvel som skole- og dagtilbudsledelserne i Guldborgsund Kommune.

Ansættelsesvilkår:

Stillinger er til fastansættelse i 37 timer pr. 1. december 2023.

Mere information om stillingen og Center for Børn & Læring:

Center for Børn & Læring består af 9 folkeskoler, 4 landsbyordninger med både skole og dagtilbud, 17 dagtilbud, dagpleje, Ungdomsskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning.

På forvaltningsniveau er vi ca. 20 medarbejdere samt centerchef og områdeledere. Forvaltningen i CBL løser en lang række forskellige administrative og udviklingsmæssige opgaver for hele området. Vi lægger vægt på at arbejde helhedsorienteret og på at være et sammenhængende center for børn og unge i dagtilbuds- og skolealderen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Leder af Skoleområdet Michael Peyk på 2729 3060 (send evt. en sms) eller [email protected].

Ansøgningsfrist:

Søndag 22. oktober 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag d. 24. oktober (eftermiddag) samt evt. onsdag d. 25. oktober (eftermiddag).

Ansøgningsprocedure:

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende straffeattest og en ren børneattest. Alle opfordres til at søge, uanset personlig baggrund.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=60dc895b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Maribo

    Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, er du god til at skabe relationer og er du en vedholdende motivator? Er du til bevægelse, udeliv og anderledes læring? Så er du lige den pædago..
    • Pædagog
    • Maribo
    Få mere info
  • Pædagog i Rødby

    Når du forlader motorvejen ved Rødbyhavn, har du under 1 minut til Bo og Naboskab - et tilbud til voksne udviklingshæmmede med betydelig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Vi er en insti..
    • Pædagog
    • Rødby
    Få mere info
  • Pædagog i Nakskov

    Vi søger medarbejdere, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores yngste børn. Vil du være en del af den vigtigste branche i verden og være med til at skabe grobunden for .
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog i Horslunde

    Specialskolen Lolland søger passionerede fagfolk, der har erfaring med eller interesse for at implementere Low Arousal metoden i deres arbejde. Vi søger engagerede og kompetente pædagoger til indiv..
    • Pædagog
    • Horslunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1