Vikarstilling: Pædagog til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Odder

Pædagog søges til barselsvikariat - leg i øjenhøjde i skønne, unikke omgivelser på Egholmgård.

Egetræet søger uddannet pædagog i 37 timer til barselsvikariat med erfaring og interesse for børnehave. Ansættelse 1 juni 2023 eller snarest derefter.

Derfor er det fedt at være pædagog i Egetræet
Vores institution er en charmerende gård, som præsenterer sig med grønne omgivelser med en stor kuperet legeplads med geder og kaniner. Vi har desuden et værksted, boldbane og hyggelige bålpladser, som vi elsker at bruge. Som noget helt unikt har vi vores egen bus. Den er indrettet med køkken, toilet og spiseplads. Vi ser den som et ekstra læringsrum, som vi om formiddagen kører afsted i til skov og strand i nærområdet.
Hos os får du mulighed for at udvikle din faglighed i et stærkt team. Børnehaven har om formiddagen fordybelsestid, hvor vi arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner. Vi arbejder hver dag for at sikre en tryg hverdag for børnene og styrke det enkelte barn gennem en anerkendende tilgang.
Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.15 og 17.00. Vi er selvfølgelig åbne for ønsker til din arbejdstid.
Endeligt ser vi frem til at byde dig velkommen i et omfavnende og inkluderende kollegafællesskab, som i teams er fælles om ansvaret for den konkrete gruppes børnefællesskab, det tætte forældresamarbejde og det enkelte barns trivsel og udvikling.

Vores organisering
Egholmgård består af to afdelinger: Børnehuset Egholm og Egetræet.
Din ansættelse vil være i Egetræet. Her har vi 75 børnehavebørn og 18 vuggestuebørn fordelt på tre huse. Selvom vi følger vores børnegrupper fra start til tidlig SFO, så er vi indrettet, så vi skifter huse en gang om året.

Vores forestillinger om dig
Det er vigtig for os, at du har erfaring og interesse for børnehavebørn. Derudover søger vi dig der:
 Arbejder anerkendende med børnene
 Er fagligt reflekterende og engageret, med lyst til at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til pædagogik i børnehøjde
 Er selvstændig, ansvarsbevidst og kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag
 Er imødekommende og tager ansvar for et velfungerende forældresamarbejde.

Derudover vægter vi højt, at du har lyst til at indgå engageret i vores kollegiale fællesskab, og udviser respekt, omsorg og fleksibilitet over for dine kollegaer.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er d. 10. maj kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes kort herefter.
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Det er Odder kommunes politik at indhente straffeattester ved alle ansættelser inden for børne- og ungeområdet.
Du er meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rikke Naundrup på tlf. 23 82 01 85 eller institutionsleder Jette Schæfer på tlf. 30 84 34 93, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at besøge os. Du kan også læse mere om vores institution på vores hjemmeside: https://egholmgaard-odder.aula.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Onsdag den 10. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Vil du gerne arbejde med NEST og brænder du for det pædagogiske arbejde?Er du passioneret inden for pædagogik og søger du en mulighed for at anvende dine kompetencer til at forme den pæda..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Kragelundskolen søger en pædagog til 3. – 4. årgang specialklasse, Stillingen er en fuldtidsstilling med fastansættelse. Vi starter to nye specialklasser op på Kragelundskolen fra august .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Vi søger pr. 1/8 2024 en uddannet pædagog til fast stilling på 37 timer til SFO Katrinebjergskolen. Stillingen er med primær ansættelse i SFO’en, men med timer ind i undervisningen. Man..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1