Pædagog søges til fantastisk vuggestue på landet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vuggestuen Havrehuset, Ørting – Hou Børnehus søger en pædagog mellem 30 - 37 timer/uge

Hou Børnehus søger med tiltrædelse 01.08.2023 en faglig engageret og dygtig pædagog. Hou Børnehus er en integreret 0-6 års institution. Stillingen er i vores vuggestue afdeling, som fysisk er placeret i Ørting - du skal dog have interesse i at arbejde for hele 0 – 6 års området.

En ny institution i Hou er på tegnebrættet, og vil ifølge planen stå færdig i 2025. Derefter vil vores vuggestue afd. og børnehave afd. igen blive samlet i Hou.

Om landsbyordningerne:

I Odder kommune er skole- og dagtilbudsområdet i oplandet organiseret i fire landsbyordninger i Hundslund, Hou, Gylling og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordnings-modellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer skaber et godt udgangspunkt for optimale vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Om Hous landsbyordning:

Landsbyordningen i Hou består af Børnehuset med ca. 75 børn i alderen 0–6 år, hvortil vi er ca. 13 pædagoger og medhjælpere ansat – samt skolen, som har ca. 120 elever fra 0. – 6. klasse og en SFO med ca. 60 børn. Vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. Vi bor smukt, ½ times kørsel syd for Århus, 20 minutters kørsel nord for Horsens og 10 minutters kørsel øst for Odder midt i kommunens dejligste natur.

Om Hou Børnehus:

Vi har pr. 1.5.23, 21 vuggestuebørn, som har deres eget Børnehus i Ørting – samt lidt over 50 børnehavebørn i Hou. Vi er i tæt dialog og samarbejde på tværs af aldersgrupperne og tager alle fælles ansvar for børnene. I vuggestueafdelingen i Ørting er der i forvejen ansat 3 pædagoger og 3 pædagogmedhjælper.

I Hou Børnehus danner ICDP grundlaget for vores pædagogiske arbejde. Anerkendelse, udvikling og fællesskab er nøgleord i vores værdier. Vi er optaget af at arbejde i og med relationer, af at skabe gode vilkår for barn-voksen relationer og af relationer børnene imellem. Dette bringer vi med os i arbejdet med den nye styrkede pædagogiske læreplan.

Vi er optaget af den upåagtede faglighed og inddragelse af børneperspektivet. Vores hverdag er organiseret i en genkendelig struktur med plads til både planlagte og spontane pædagogiske aktiviteter. Vi prioriterer en hverdag med plads til masser af leg, leg med udgangspunkt i barnets og/eller den voksnes initiativer.

Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og samt dannelse. Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab, fleksibilitet og søger at løse vanskeligheder i den rækkefølge, de opstår – helst i øjenhøjde og med blik for relationen.

Vi har et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde med engagerede forældre.

Om dig:

Vi søger en robust medarbejder, der med engagement, høj faglighed, relations-kompetencer og gode evner for at udvise nærvær og omsorg, vil indgå i vores fællesskab i Hou Børnehus. Som vores kommende kollega lægger vi vægt på at du:

  • Er fagligt optaget af og engageret i arbejdet med børn i alderen 0 – 6 år, og at det kommer til udtryk i din faglighed i den daglige pædagogiske praksis.
  • Har en positiv indstilling, er imødekommende over for børn, forældre og kolleger og er anerkendende og empatisk i dit samspil med andre.
  • Har kendskab til ICDP, hvilket vil være en fordel, men ikke et krav.
  • Kan rumme en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvor du tager ansvar, er fleksibel og udviser både overblik og nærvær.
  • Har interesse for at følge barnets spor – tør springe ud i det ukendte – men også være med i en struktureret hverdag.
  • Har gode samarbejdsevner og kan indgå i et gensidigt samarbejde med forældre, kollegaer og andre faggrupper.

Vi kan tilbyde:

  • En integreret 0 – 6 års institution fordelt på to børnehuse i et aktivt og naturskønt lokalområde.
  • At du bliver tilknyttet en fast børnegruppe med dejlige børn og en engageret forældregruppe, som vi er i tæt samarbejde med.
  • Deltagelse i planlægning og udvikling af Børnehusets pædagogiske praksis og mulighed for at sætte dit præg herpå.
  • En velfungerende personalegruppe, hvor vi hjælper, støtter, inspirerer hinanden og tager fælles ansvar for at løse opgaverne i arbejdet.

For yderligere information kan du kontakte: Lars jensen, Mobil 2331 1416, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist fredag d. 26 maj, kl.8.00. Der afholdes løbende samtaler, dog senest i uge 23.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL / FOA. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket ”Ansøg”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Fredag den 26. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    En pædagog til en stilling på 33 timer ugentligt – der er gode tillæg tilknyttet stillingen.Klubben Kolt er sammen med UngiAarhus i en spændende udvikling, der tager udgangspunkt i en ny vision for..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbetStillingen er en 35 timers stilling som klassepædagog i undervisningen samt pædagog i skolens SFO.Skjoldhøjskolen og SFO er et fællesskab med et mål. Vi vil stå sammen om at ruste vores bø..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du uddannet pædagog og brænder du for det gode børneliv, er det lige dig, vi mangler i Børnehuset Fredensvang pr. 1/7 eller snarest muligt derefter.Om jobbet:Vores kommende kollega må gerne ha..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1