GENOPSLAG, nærværende, LEGEGLAD og ressourceorienteret pædagog/PAU søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vi fandt heldigvis den helt rette pædagog til vores vuggestuegruppe – nu mangler vi DIG!

DIG der vil LEGE, være den nærværende, engagerede og stabile pædagog i vores børnehavegrupper.

Vi søger en fast pædagog på 34-37 timer med tiltrædelse snarest og senest d. 1. november.
Vi er fleksible i forhold til timetal, så det passer ind i din hverdag.

Saksild børnehus er en integreret 0-6 års institution med 55 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn.
Vi er en del af landsbyordningen Saksild Skole og Børnehus og bor smukt, 20 km. syd for Århus og 6 km. øst for Odder, tæt på skov og strand – lige midt i naturskønne omgivelser.

I Saksild børnehus er vi optaget af 0-6 års pædagogik og arbejder ud fra ønsket om at skabe rammer for et godt hverdagsliv – præget af LEG, fællesskaber, inspirerende læringsmiljøer og det GODE BØRNELIV.

Vi brænder for udeliv med leg på legepladsen og tilbringer gerne hele dage ude når vejret tillader det. Vi er ikke bange for at få jord og ormeslim på fingrene! Vi bor tæt på skov og strand og tager gerne en tur til vandet både sommer og efterår.

Vi nyder at bruge skolens gymnastiksal, fodboldbane, multibane og bibliotek. LEG, spil, musik og hygge på stuen vægter vi ligeledes højt i nærværet med børnene.

I Saksild børnehus er anerkendelse, udvikling, leg og fællesskab centrale værdier. Med afsæt i ICDP-samspilstemaer og FRI FOR MOBBERI skaber vi lege- og læringsmiljøer, der fremmer positive relationer og fællesskaber, hvor alle kan bidrage, glædes, dannes og udvikles ud fra nærmeste udviklingszone. Vores hverdag er organiseret i en genkendelig og forudsigelig struktur med plads til både planlagte og spontane pædagogiske aktiviteter. Vi prioriterer en hverdag med plads til leg, omsorg og nærvær, hvor børneperspektivet er i centrum - alle børn har ret til at opleve sig som værende en del af et fællesskab. Ingen udvikler sig i ensomhed, udvikling sker i relation med andre.

Vi tilbyder vores kommende kollega mulighed for deltagelse i planlægning og udvikling af Børnehusets pædagogiske praksis, med afsæt i de styrkede læreplaner. Vi er en engageret personalegruppe der vægter høj faglighed og kollegialsparring. Vi er en god blanding af erfarne og nye kolleger, der støtter og inspirerer hinanden. Vi er en lille personalegruppe og der er derfor ikke langt fra ide til handling.

Vi søger en stabil, nærværende og velfunderet pædagog, der med engagement og faglighed, vil indgå i vores fællesskab i Saksild børnehus. Som vores kommende kollega lægger vi vægt på du:

  • Er faglig optaget af arbejdet med børn 0-6 årsalderen.
  • Brænder for at skabe ”det gode børneliv” for både det enkelte barn og de større børnefællesskaber.
  • Arbejder med børn ud fra et ressourceperspektiv med fokus på det enkelte barns styrker og potentiale samt møder børn, forældre og kolleger anderkendende og empatisk.
  • Er nærværende og tydelig i din relation til børn og voksne samt kan skabe en tryg, struktureret og nærværende hverdag.
  • Møder børn i øjenhøjde, er optaget af og nysgerrig på børns verdener og børns intentioner samt følger børnenes spor og gerne springer ud i det ukendte.
  • Er omstillingsparat og fleksibel i en ofte travl og uforudsigelig hverdag.
  • Har kendskab til ICDP og tryghedscirkelen eller lyst til uddannelse.
  • Vægter det gode forældresamarbejde, hvor du tager ansvaret for samarbejdet – vi har en god og engageret forældregruppe, som bakke op om vores børnehus.
  • Ser dig som en holdspiller, der evner at indgå i et positivt og tillidsfuldt samarbejde med kolleger, hvor der er plads til forskellighed.
  • At du kan skabe Hjerterum & Stjernestunder.

Vi indgår i tæt samarbejde med de øvrige tre børnehuse i Odder Kommunes Landsbyordning, der består af Hundslund, Gylling og Saksild børnehuse. Vi er organiseret med egen pædagogisk leder i Saksild børnehus, samt en dagtilbudsleder for de fire børnehuse i landsbyordningerne. Landsbyordningernes fællesskab indbefatter også skolerne, som vi samarbejder med gennem bl.a. Med-udvalg og bestyrelse.

Som ansat i Saksild børnehus indgår du såvel i det lille fællesskab i vuggestuen og Børnehuset, som i det større fælleskab i Landsbyordningerne og i Odder Kommune.

Ansøgningsfrist 14.09.2023 kl. 12.00

Samtaler afholdes i uge 38

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Mille Dam på 22 63 39 42 eller [email protected]

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket ”Ansøg”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Torsdag den 14. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1