Socialfaglig medarbejder til Vejledning og Mestring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Du har et ønske om at arbejde med korte og tidligt forebyggende indsatser. Du vil gerne rådgive og vejlede borgere til, hvad der for den enkelte kan blive et så meningsfuldt og selvhjulpent liv som muligt. Du kan lide at arbejde målrettet i samarbejdet med borgeren og har øje for tværgående samarbejde.

Vi har et øget fokus på tidligt forebyggende indsatser og søger en socialfaglig medarbejder til en midlertidig stilling på 12 mdr., som vejleder i Team Vores Netværk.

Om jobbet i Team Vores Netværk

Som vejleder arbejder du primært med individuelle mindst indgribende indsatser. Kerneopgaven er, at vejlede og bidrage til, at borgerne mestrer det mest meningsfulde liv til trods for deres vanskeligheder. Den primære målgruppe er borgere over 18 år med psykiatriske problemstillinger og /eller psykosociale vanskeligheder.

Derudover driver Team Vores Netværk, et uvisiteret netværksskabende kontaktsted, hvor borgere, primært i samme målgruppe, møder op med lyst og evne til, via social inklusion, at arbejde for en forandring af egen livssituation samt gøre aktivt brug af de muligheder, der skabes i rammen af Vores Netværk. Det overordnede mål med Vores Netværk er, at skabe mulighed for den enkelte, for at deltage som aktiv medborger i samfundet. Visionen er, at fællesskabet bidrager til og faciliterer udviklingen af den enkeltes sociale kompetencer. I Vores Netværk er udgangspunktet, at borgere hjælper borgere, ud fra egne erfaringer til forandring mod et bedre liv.

Som socialfaglig medarbejder i Team Vores Netværk arbejdes der ud fra fælles opgaveløsning.

Som vejleder yder vi råd og vejledning;

  • i forhold til både individuelle og relationelle udfordringer samt samtale og dialog om forskellige emner.
  • der kan ydes fagprofessionel støtte til motivation og facilitering. Eksempletvis; beskæftigelse og mestringsstrategier til håndtering af hverdagen.

Om afdelingen

Vi er en udførerafdeling, Vejledning og Mestring, og en afdeling for myndighed for borgere 30+ som sammen er organiseret under Det Specialiserede Social område. Vi er fordelt i 4 teams på forskellige matrikler i Odder. Du vil blive en del af Vejledning og Mestring, hvor vi samarbejder med en bred borgermålgruppe i alderen fra 15 år og op efter. Vi arbejder i henhold til en lang række paragraffer alt afhængig af, hvilken indsats den enkelte borger har behov for.

Din profil

  • Du har en relevant socialfaglig uddannelse eller lign.
  • Du har evnen til at arbejde selvstændigt. Du kan lide at planlægge og koordinere eget arbejde.
  • Du kan strukturere et forløb og arbejde målrettet. Det vil sige, at du kan afgrænse dig, er skarp på målet og skaber retning.
  • Du arbejder metodisk og har en recovery-orienteret tilgang.
  • Du er omstillingsparat og fleksibel. Der kan være mangeartede opgaveskift i løbet af en arbejdsdag.
  • Du arbejder tværfagligt og er tværgående i samarbejdet til gavn for borgerne.
  • Du er god i et tæt teamsamarbejde, hvor du stiller dig til rådighed både for kollegial sparring og i at løfte opgaver sammen.

Vi kan tilbyde

  • En arbejdsplads som er udviklingsorienteret.
  • Fælles kompetenceudvikling og supervision.
  • Fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
  • Meget engagerede og dygtige kolleger.

Og du bliver en del af et team som;

  • er fagligt skarpe sammen og samtidig har det sjovt i hinandens selskab.
  • tager høj grad af ansvar både ind i teamets processer og i forhold til opgaveløsning.
  • stiller sig selv som medmenneske og fagperson til rådighed for sparring og opgaveløsning. Og altid løfter opgaver - enten sammen eller koordineret.

Ansøgningsfrist og samtale

Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse pr.1.1.2024. Vores tilbud er fleksibelt og retter sig efter borgernes behov. Arbejdstiden ligger dog fortrinsvis i dagtimerne på hverdage.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftale. Nuværende ansatte er fortrinsvis socialrådgivere, pædagoger eller ergoterapeuter.

For yderligere oplysninger, kan du kontakte leder af Vejledning og Mestring i Odder Kommune, Elsebeth G. Hansen på tlf. 51844733 – mail: [email protected]

Eller kontakt vejleder Thomas Hutters på tlf. 24865508 mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: D.21.11.23

Der afholdes samtaler: D.24.11.23

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Odder
  • Tirsdag den 21. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1