Pædagoger til Bostedet Høvejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SV

pr. 1. maj 2024

Er du pædagog med en stærk faglig profil, der trives i et mangfoldigt og energifyldt miljø? Hos os får du mulighed for at blive en del af en arbejdsplads kendetegnet ved et anerkendende arbejdsmiljø, mulighed for faglig udvikling i et stærkt tværfagligt samarbejde samt et rummeligt kollegialt fællesskab, hvor ligeværd og livskvalitet er nogle af vores bærende værdier.

Bostedet Høvejen er en del af Botilbuddene i Randers, der også består af 4 andre døgndækkede tilbud. På Bostedet Høvejen bor 39 borgere fordelt i 4 enheder, i boligerne i hus 3 bor 7 borgere med nedsat funktionsevne. Hverdagen på Høvejen tager udgangspunkt i borgerens behov og ønsker og er kendetegnet ved en mangfoldighed af liv og opgaver, der bliver løst på et højt fagligt niveau og i samarbejde med eksterne specialister og samarbejdspartnere. Randers Kommunes voksen handicapplan danner rammen for det daglige pædagogiske arbejde, hvor beboernes trivsel og mestring af eget liv er i højsædet sammen med oplevelser/aktiviteter i og uden for huset. På Høvejen prioriterer vi de nære relationer og tryghed i eget hjem, fokuserer på den enkelte borgers mulighed for at mestre en tilværelse på egne præmisser, og hvor borgerindflydelse er central i vores samarbejde med borgeren.

GENOPSLAG: Pædagog til ungetilbuddet med base i hus 3

Om jobbet i hus 1, 2 og 3
Vi søger 1 pædagog på 30 timer pr. uge med primær base og kontaktpædagogfunktion i hus 3, hvor der bor 7 borgere i eget rækkehus. Støtten til borgerne foregår derfor ofte i borgerens eget hjem eller i fællesrum/kontor i hovedhuset. Alle borgere er i dagbeskæftigelse og er oftest ude af huset om dagen. Borgergruppen spænder bredt alders- og ressourcemæssigt, hvilket giver os mulighed for at tilbyde borgerne forskellige aktiviteter alt efter deres interesse. Som medarbejder hos os kommer du til at hjælpe borgerne i alle aspekter af deres liv, herunder indkøb, personlig pleje, kontakt til familie og venner, hjælp til økonomi og budgetlægning mm. Vi arbejder ud fra metoden KRAP som er en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. Du skal kunne understøtte en hverdag med tydelige rammer og struktureret pædagogik udfra borgerens behov. Desuden skal du udvise stor umage i at varetage både de socialfaglige og sundhedsfaglige opgaver og dokumentation, som du selvfølgelig bliver oplært i.

Derudover udarbejdes der hvert år borgerplaner, hvor vi bruger metoden ”Mit liv, Min plan” som kræver et tæt samarbejde med borgeren og andre aktører i borgerens liv.

Arbejdstiderne vil skifte mellem dag- og aftenarbejde, hver tredje weekend samt deltagelse i koloniture hver forår/sommer og dagsture ud af huset efter borgernes ønsker. Der vil være mest aftenarbejde i stillingen og ca.1 dagtur om ugen – Der er også mulighed for rent aftenarbejde. Du vil arbejde alene i din enhed, men med andre kollegaer lige i nærheden.

Pædagog til Boenhed A

Om jobbet i A
Vi søger 1 pædagog på 30 timer til Boenhed A. Enheden består af 13 borgere i alderen 31-79 år. En del af borgerne er i dagbeskæftigelse og er ude af huset. En anden del af borgerne er stoppet i dagbeskæftigelse og er på Høvejen hele dagen. Borgergruppen spænder bredt alders- og ressourcemæssigt, hvilket giver os mulighed for at tilbyde borgerne forskellige aktiviteter alt efter deres interesse. Som medarbejder hos os kommer du til at hjælpe borgerne i alle aspekter af deres liv, herunder indkøb, personlig pleje, kontakt til familie og venner, hjælp til økonomi og budgetlægning mm. Vi arbejder ud fra metoden KRAP og har en anerkendende tilgang. Du skal kunne understøtte en hverdag med tydelige rammer og struktureret pædagogik udfra borgerens behov. Derudover skal du udvise stor umage i, at varetage både de socialfaglige og sundhedsfaglige opgaver og dokumentation, som du selvfølgelig bliver oplært i. Halvdelen af borgerne er i livets efterår, hvilket har betydet at der er kommet flere plejeopgaver hos de ældre borgere.

Derudover udarbejdes der hvert år borgerplaner, hvor vi bruger metoden ”mit liv, min plan” som kræver et tæt samarbejde med borgeren og andre aktører i borgerens liv.

Arbejdstiderne vil skifte mellem dag- og aftenarbejde, hver anden weekend samt deltagelse i koloniture hver forår/sommer og dagsture ud af huset efter borgernes ønsker. Der vil hovedsaligt være aftenarbejde og ca. 1 dag tur pr uge.

Vi søger derfor jer, som
  • Vil være i et fagligt miljø, hvor KRAP og en anerkendende tilgang er naturligt.
  • Er opmærksom på det gode samarbejde og selv tager ansvar for et godt samarbejde og arbejdsmiljø.
  • Har flair for IT og ser dokumentationsarbejdet som en del af kerneopgaven.
  • Kunne arbejde i forandringsprocesser og er udviklingsorienteret i dit daglige arbejde med borgerne og dine kolleger.
  • Er interesseret i et samarbejde på tværs af enhederne på Høvejen og værdsætter kvaliteten ved samarbejdet med andre fagligheder fx. SOSU ass og PAU.
  • Kan trives med at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Er interesseret i relations arbejde og tager medansvar i den enkelte borgers mestring af eget liv.
  • Har kørekort B og vil køre Høvejens busser.
  • Har en anerkendende tilgang, let til smil og et godt humør.


Vi tilbyder
  • En arbejdsplads, hvor vi samarbejder – giver følgeskab til hinandens opgaver og fælles beslutninger.
  • Et anerkendende arbejdsmiljø, hvor der er plads til at stå i spidsen for opgaver og tage lederskab på disse.
  • En udviklingsorienteret arbejdsplads, der anerkender nye ideer og tiltag som kommer borgerne og andre til gode.
  • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der tager ansvar og bidrager til løsningen af vores fælles opgave, og hvor alle tilbydes uddannelse i metoden KRAP.
  • Mulighed for stor indflydelse og ansvar på hverdagen sammen med borgerne.
  • En rummelig arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi vil hinanden og skaber rum til masser af smil og grin.


Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Krause på [email protected] eller på telefon 30 56 78 39 i tidsrummet kl. 9.00 til 15.00 på hverdage.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Der afholdes løbende samtaler

Frist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedhæftet relevant dokumentation via vores rekrutteringssystem senest den 2. april 2024. (vigtigt at notere hvilken af stillingerne der har din interesse)

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA JER.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Randers SV
  • Tirsdag den 02. april 2024

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Vil du gerne arbejde med NEST og brænder du for det pædagogiske arbejde?Er du passioneret inden for pædagogik og søger du en mulighed for at anvende dine kompetencer til at forme den pæda..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Kragelundskolen søger en pædagog til 3. – 4. årgang specialklasse, Stillingen er en fuldtidsstilling med fastansættelse. Vi starter to nye specialklasser op på Kragelundskolen fra august .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Vi søger pr. 1/8 2024 en uddannet pædagog til fast stilling på 37 timer til SFO Katrinebjergskolen. Stillingen er med primær ansættelse i SFO’en, men med timer ind i undervisningen. Man..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2